X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
فقط GT
والله به من باشه GT باید اول بشه که حقش هم هست
اما همون دور قبلی هم با هزار تا سلام صلوات اومد بالا!
فوقش دور بعدی میندازنش با U2 ناک اوت میشه!
ولی خیلی دلم واس رسیستنس 3 سوخت! خیلی دوسش داشتم

اینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازید :دی بدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره :دی

اینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازید :D بدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره :D
و اونایی که به TM2 رای ندادی، بدانید و آگاه باشین که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و هزار سال دیگه طرف تاپیک/امتیازات TM بعدی (که هیچوقت ایجاد نمیشه) پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره.

اینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازید :D بدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره :D
با افتخار میندازیم،‌دخلی هم به تلو نداره اون به جای خود، U4 هم جای خودش رو داره:D
الکی ملت رو گمراه نکن:D
دوره این سیاه نمایی های برای رای جمع کردن گذشته.:D
واقعا باعث شرم میشد که بهترین بازی اول شخص سونی توی لیست بالا نیاد، بعد رقابت بعد کلهم اجمعین انچارتد ها باشن.

آخرین ویرایش:
ای کافرانی که در قبال Killzone کفر می ورزید؛
بدانید و آگاه باشید که آنچه شما ننگ می پندارید افتخاری است جاودانه در تاریخ ویدئو گیم و همانا آن چیزی که خوب می پندارید برایتان بد است، و آنچه را که ناپسند می پندارید برای شما بهتر است پس به killzone2 رای دهید تا از نعمت های اخروی و دنیوی بهره مند شوید و نور الهی را بر قلب های خویش بپذیرید>:D<

"ستاد مبارزه با رای دهندگان به U4 در این شرایط خاص"

پ.ن:یعنی اگه گوریلا killzoneجدید معرفی کرد با اسنایپر دونه دونه تونو شکار میکنم:Sniper:

با افتخار میندازیم،‌دخلی هم به تلو نداره اون به جای خود، U4 هم جای خودش رو داره:D
الکی ملت رو گمراه نکن:D
دوره این سیاه نمایی های برای رای جمع کردن گذشته.:D
واقعا باعث شرم میشد که بهترین بازی اول شخص سونی توی لیست بالا نیاد، بعد رقابت بعد کلهم اجمعین انچارتد ها مسابقه های بعدی باشن.
هی توی خیال خام خودت رو گول بزن :دی به موقعش به حسابت می رسیم خائن :دی

دو روز دیگه تریلر HZD2 اومد روی 5، نبینم اونورا آفتابی بشید =))
من نمیدونم آنچارتد چه ربطی به تلو داره؟ =))
بعدشم من به شخصه با U4 زیاد حال نکردم، نگفتم که کلا آنچارتد بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or