che-jaleb
کاربر سایت
والله به من باشه GT باید اول بشه که حقش هم هستفقط GT
و اونایی که به TM2 رای ندادی، بدانید و آگاه باشین که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و هزار سال دیگه طرف تاپیک/امتیازات TM بعدی (که هیچوقت ایجاد نمیشه) پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره.اینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازیدبدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره
![]()
وقتی بازیش نکردم به چی رای بدم؟! به سلیقه افتضاح تو هم نمیشه امید بست
با افتخار میندازیم،دخلی هم به تلو نداره اون به جای خود، U4 هم جای خودش رو دارهاینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازیدبدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره
![]()
هی توی خیال خام خودت رو گول بزنبا افتخار میندازیم،دخلی هم به تلو نداره اون به جای خود، U4 هم جای خودش رو داره
الکی ملت رو گمراه نکن
دوره این سیاه نمایی های برای رای جمع کردن گذشته.
واقعا باعث شرم میشد که بهترین بازی اول شخص سونی توی لیست بالا نیاد، بعد رقابت بعد کلهم اجمعین انچارتد ها مسابقه های بعدی باشن.
من تنها جریانی که بهش وابسته هستم، بردن GOW اهههی توی خیال خام خودت رو گول بزنبه موقعش به حسابت می رسیم خائن
![]()
دو روز دیگه تریلر HZD2 اومد روی 5، نبینم اونورا آفتابی بشیداینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازیدبدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره
![]()
همون تریلر 60 فریم رو میگی که بعد بازی رو دانگرید کردن شد 30 فریم؟k2 بهترین شوتر تاریخ
حداکثر باید برای Black واکس بزنه
مگس رو صورت نیتن تو تریلر e3 میرزه به کل k2![]()