X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب من متاسفانه فقط twisted metal رو بازی کرده بودم از این لیست
فعلا همین جوری به killzone 2 رای دادم:دی ولی دلم میخواد آنچارتد یه کم بیاد بالاتر که اون لحظه های آخر رای عوض کنیم یه کم هیجان کار بره بالا:دی

کیلزون 2 برازنده لقب ابرشوتر تموم بازی های اول شخصه.
رو درجه سختی اخرش پیر شدیم تا تموم کنیم.
هیچ شوتری تا حالا نزدیکش نشده تو ایجاد اون حس خفن و سنگین.

این اسم هر جا باشه کنارش چیزی دیده نمیشه جز یه بازی که باهاش برابری میکنه واسم و اونم لست که فلن نیست.
با اینکه این همه سال گذشته بازی کردن کیلزون 2 هنوز جذابیت های خودشو داره.

اینایی که اینجا U4 رو می کوبید و رای هاتون رو توی صندوق اون گان پلی لگ دار میندازید :D بدانید و آگاه باشید که اسم های ننگینتون اون بالا ثبت شده و دو روز دیگه طرف تاپیک/امتیازات تلو 2 پیداتون بشه پذیرایی گرمی ازتون صورت میگیره :D
ما فنیم، ولی فن منطقی.. تعصب رو باید دور ریخت... حس و حال و هیجان و لذتی که کیلزون 2 به ما داده انچارتد 4 یک‌ سومشم نداد.. با خودتون صادق باشید... نمیشه که چون بازی سازی پیشرفت کرده انچارتد رو بهتر بدونیم

طرفداران کیلزون ۲، آگاه باشید که رای های آنچارتد ۴ بصورت آرام در حال نزدیک شدن به ما هستند. :D

هر طور که شده، نگذارید این اتفاق بیفتد.:D>:)

تا من به موقعش به حساب خیانتکاران برسم.!:D>:)

البته منظورم افراد زیر نیستا::D

@voldmort

@only sony

@Timeless One

@Irisviel Emiya

ما فنیم، ولی فن منطقی.. تعصب رو باید دور ریخت... حس و حال و هیجان و لذتی که کیلزون 2 به ما داده انچارتد 4 یک‌ سومشم نداد.. با خودتون صادق باشید... نمیشه که چون بازی سازی پیشرفت کرده انچارتد رو بهتر بدونیم
یعنی منطق از پستت میبارید :دی بذار سر HZD و GR نشون میدم چقدر منطق داری :دی

نیت هیچی ، چه جوری دلتون میاد به سالی خیانت کنید ؟! :(

View attachment 145571

@Robin Hood

دقیقاً یکیشون خودتی امید :D
احسان بزار برای دور اول حداقل یک شماره از ip های مختلف بیاد بالا :D بعد من ارادتمو به Sully نشون دادم برای Uncharted 2 کمپین راه میندازیم تو دور های بعدی :D

• Like
Reactions: Kainé
طرفداران کیلزون ۲، آگاه باشید که رای های آنچارتد ۴ بصورت آرام در حال نزدیک شدن به ما هستند. :D

هر طور که شده، نگذارید این اتفاق بیفتد.:D>:)

تا من به موقعش به حساب خیانتکاران برسم.!:D>:)

البته منظورم افراد زیر نیستا::D

@voldmort

@only sony

@Timeless One

@Irisviel Emiya

145580

وقتشه برو بچ رو بفرستیم،. ترتیب هر چی خائن و مرتده رو بدن

احسان بزار برای دور اول حداقل یک شماره از ip های مختلف بیاد بالا :D بعد من ارادتمو به Sully نشون دادم برای Uncharted 2 کمپین راه میندازیم تو دور های بعدی :D
آخه سر آنچارتد 4 ! خیلی نامردیه :دی بابا به جان خودم گروه های بعدی پره از بازیای مختلف :دی حالا به اونا میرسه اینجا همه یاد نوستالژی بازیای معروف میوفتن و باز همین آشه و همین کاسه :دی من مُرده تو زنده ، حالا ببین :دی

• Like
Reactions: Un_Tlou
یعنی منطق از پستت میبارید :D بذار سر HZD و GR نشون میدم چقدر منطق داری :D

بله که منطقیه، تو رو خدا نگاه همچین اتمسفر بوق بوق بوقی رو کجا تا حالا دیدین، رسما گرافیک تلو 2 با اتمسفر بلادبورن
View attachment i2mh_dxpnxyswsaizhmf.mp4

ملکمون هم که حاکم مطلق همه دنیاها و سرور همه موجوداته گیمیه

145588

آخه سر آنچارتد 4 ! خیلی نامردیه :D بابا به جان خودم گروه های بعدی پره از بازیای مختلف :D حالا به اونا میرسه اینجا همه یاد نوستالژی بازیای معروف میوفتن و باز همین آشه و همین کاسه :D من مُرده تو زنده ، حالا ببین :D
رفتم یه نگاه به گروه های قبلی تو پست خودت (نتایج مسابقات) صفحه 48 که گذاشتی انداختم گروه ها به شکل مشکوکی رندوم شدن یا بهتره بگم شاید رندوم نباشن اصلا! :D این علی صلح و صفا یه کارایی کرده! ممکن بود Uncharted 2 توسط MGS4 حذف بشه! اینجا هم که نتیجه فعلا به نفع Killzone 2 هست! از اون طرف هم Uncharted 3 اومده بالا که مشخصه در مقابل GOW یا TLOU شانشی نداره! آیا دسیسه ای در کار است؟ باید هوشیار باشیم :D

بله که منطقیه، تو رو خدا نگاه همچین اتمسفر بوق بوق بوقی رو کجا تا حالا دیدین، رسما گرافیک تلو 2 با اتمسفر بلادبورن
View attachment 145584

ملکمون هم که حاکم مطلق همه دنیاها و سرور همه موجوداته گیمیه

View attachment 145588
همون دیگه ، وقتی نوبت گروه های این دو عزیز برسه فجایعی که پیش میاد میبینی :D ببینم بازم اونجا از منطق میگی یا نه :D

رفتم یه نگاه به گروه های قبلی تو پست خودت (نتایج مسابقات) صفحه 48 که گذاشتی انداختم گروه ها به شکل مشکوکی رندوم شدن یا بهتره بگم شاید رندوم نباشن اصلا! :D این صلح و صفا یه کارایی کرده! ممکن بود Uncharted 2 توسط MGS4 حذف بشه! اینجا هم که نتیجه فعلا به نفع Killzone 2 هست! از اون طرف هم Uncharted 3 اومده بالا که مشخصه در مقابل GOW یا TLOU شانشی نداره! آیا دسیسه ای در کار است؟ باید هوشیار باشیم :D

هی دارم میگم گول این خائن رو نخورید همینه دیگه :دی این بشر به شدت مصره که آنچارتد ها رو از گردونه حذف کنه :دی 1 ـش رو که موفق شد الانم داره اهداف شومش رو جلوی 4 پیاده میکنه :دی گول نخورید آقا :دی

4 تا گروه آخر سرشار از تنوعن :دی خیالتون راحت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or