X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اینجور نیست رضا
برخلاف 99% تاپیک های bc ، اینجا جو فان و دوستانه ایی داره وگرنه شک نکن انقدر فعال نبودیم
اگر هم گاهی چیزی میگیم به شکل جدی نیست
اصلا سر همین بود که موقع سوتک منشنت کردم
سخت نگیر و لذت ببر :Punish::D
علی تازگیا اگرسیو شدی یه چی گفت چرا میزنی پس گردنش :))

• Like
  • Smile
Reactions: NINJѦ and voldmort
درمورد آنچارتد چهار قبلا هم گفتم برای من بهترین اکشن بهترین گان پلی بهترین کنترل و تاقبل از GOW 2018 بهترین گرافیک و کلا همه چیزش بهترین بوده برام اما لامصب به خاطر پیسینگ فوق العاده کند و از نظر من افتضاح بازی خیلی از دستش ناراحتم! اصلا منظورم دویدن و کنکاش های محیط بدون اکشن نیست من اتفاقا این موارد انچارتد و تلو رو عاشقشم منظورم روند کند بعضی بخشهای بازی و البته بعضی جاها تارزان بازیهای بیش از حدش هست که ارزش تکرار بازی رو بشدت پایین اورده!
متاسفانه به خاطر مشکل فریم ریت که فکر میکنم از تی وی من بود نتونستم اون لذت لازم رو از کیلزون 2 ببرم اما با کیلزون 3 خیلی حال کردم لعنتی انگار برای همین نسل بود ,البته فقط بخاطر کیلزون 2 شاید یه پلی استیشن سه دوباره بگیرم تا از این شاهکار لذت کافی رو ببرم پس به عشق اکشن ناب و فضای بی نظیر کیلزون که بهترین اول شخص من هست رای من هم شد:کیل زون 2 :D

آغا این Killzone2 اصلا چی داشت ازش طرفدتری میکنین:-?
گیمپلی:پر
گرافیک:پر
داستان:پر پر
طراحی مراحل:پر پر
صحنه های خفن سینمایی:هیچ

بازی رسما خالی بود فقط ی یارو بود تفنگ گرفته بود دستش ول میچرخید:Gunner:

Reverse psychology:>:D

اومدم دیدم Uncharted 4 تو گروهه و رقیب اصلیش KZ2ـه و در حال رای دادن منتظر بودم U4 رو تو رتبه‌ی اول ببینم، که با این نتیجه‌ی شرم‌آور رو به رو شدم. بعد یادم اومد خودم بین GoW 3 و Pepsiman، به Pepsiman رای دادم و فهمیدم تعداد زیادیتون متاسفاته مستِ نوستالژی شدید!
بله، KZ2 رو با Pepsimanمقایسه کردم. اگه درست رای ندید با چیزایی بدتر هم مقایسه‌ش می‌کنم.
این تاپیک واقعا تاپیک خوبیه. دم صاحباش گرم! :D

من قبلا تو تاپیک بازی هم گفتم
کلا U4 بهم حال نداد، شاید من توقعم خیلی زیاد بوده ازش ولی با اینکه پلاتش کردم و ساعت ها مولتيش رو بازی کردم بازم خیلی تحت تاثیر نذاشت منو :D
کاری که U2 با من کرد و هنوزم یادم میفته که همش به خودم میگفتم این چیه ساختن اینا!!

• Like
Reactions: Arima Kishou
اومدم دیدم Uncharted 4 تو گروهه و رقیب اصلیش KZ2ـه و در حال رای دادن منتظر بودم U4 رو تو رتبه‌ی اول ببینم، که با این نتیجه‌ی شرم‌آور رو به رو شدم. بعد یادم اومد خودم بین GoW 3 و Pepsiman، به Pepsiman رای دادم و فهمیدم تعداد زیادیتون متاسفاته مستِ نوستالژی شدید!
بله، KZ2 رو با Pepsimanمقایسه کردم. اگه درست رای ندید با چیزایی بدتر هم مقایسه‌ش می‌کنم.
حاجی Pepsiman واس killzone کوکا کولا هم نیست نکن این کارو زشته :D:D

البته انتخاب کیلزون 2 هیچ ربطی به نوستالژی نداره.
کیلزون ۲ یه بازی تقریبا بی نقص بود و برای کسی که عاشق سبک شوتره قطعا انتخاب اول خواهد بود.
در ضمن قبول کنید جالب نیست پادشاه شوترهای سونی در دور بعد نباشه بعد n تا آنچارتد در دور بعد با هم رقابت کنند. :D

البته انتخاب کیلزون 2 هیچ ربطی به نوستالژی نداره.
کیلزون ۲ یه بازی تقریبا بی نقص بود و برای کسی که عاشق سبک شوتره قطعا انتخاب اول خواهد بود.
در ضمن قبول کنید جالب نیست پادشاه شوترهای سونی در دور بعد نباشه بعد n تا آنچارتد در دور بعد با هم رقابت کنند. :D
کلا انتخاب هاتون بیهودس دوره بعد و ۱۰ دور بعدشم در آخر Gow ه :D غیر این هم بشه یا تقلب شده یا مشکل فنی که دوباره از اول رای میگیریم ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or