armintn
کاربر سایت
دوستانی که به کیلزون ۳ رای دادن یه شیفت کنم رو کیلزون ۲ که دست خالی ازین مرحله نریم ... اجرتون با آقا ویزاری
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
علی تازگیا اگرسیو شدی یه چی گفت چرا میزنی پس گردنشاینجور نیست رضا
برخلاف 99% تاپیک های bc ، اینجا جو فان و دوستانه ایی داره وگرنه شک نکن انقدر فعال نبودیم
اگر هم گاهی چیزی میگیم به شکل جدی نیست
اصلا سر همین بود که موقع سوتک منشنت کردم
سخت نگیر و لذت ببر![]()
گوزیلا ؟اگر U4 حذف شد نبینم دیگه ناتی داگ ناتی داگ کنید برید به همین گوزیلا بچسبید![]()
k2 بهترین شوتر تاریخگوزیلا ؟
برو بابا
یه بازی میلک شده رو میخوای با بهترین شوتر تاریخ مقایسه کنی؟!![]()
واقعا؟k2 بهترین شوتر تاریخ
حداکثر باید برای Black واکس بزنه
مگس رو صورت نیتن تو تریلر e3 میرزه به کل k2![]()
حاجی Pepsiman واس killzone کوکا کولا هم نیست نکن این کارو زشتهاومدم دیدم Uncharted 4 تو گروهه و رقیب اصلیش KZ2ـه و در حال رای دادن منتظر بودم U4 رو تو رتبهی اول ببینم، که با این نتیجهی شرمآور رو به رو شدم. بعد یادم اومد خودم بین GoW 3 و Pepsiman، به Pepsiman رای دادم و فهمیدم تعداد زیادیتون متاسفاته مستِ نوستالژی شدید!
این تاپیک واقعا تاپیک خوبیه. دم صاحباش گرم!![]()
البته انتخاب کیلزون 2 هیچ ربطی به نوستالژی نداره.اومدم دیدم Uncharted 4 تو گروهه و رقیب اصلیش KZ2ـه و در حال رای دادن منتظر بودم U4 رو تو رتبهی اول ببینم، که با این نتیجهی شرمآور رو به رو شدم. بعد یادم اومد خودم بین GoW 3 و Pepsiman، به Pepsiman رای دادم و فهمیدم تعداد زیادیتون متاسفاته مستِ نوستالژی شدید!
این تاپیک واقعا تاپیک خوبیه. دم صاحباش گرم!![]()
کلا انتخاب هاتون بیهودس دوره بعد و ۱۰ دور بعدشم در آخر Gow هالبته انتخاب کیلزون 2 هیچ ربطی به نوستالژی نداره.
کیلزون ۲ یه بازی تقریبا بی نقص بود و برای کسی که عاشق سبک شوتره قطعا انتخاب اول خواهد بود.
در ضمن قبول کنید جالب نیست پادشاه شوترهای سونی در دور بعد نباشه بعد n تا آنچارتد در دور بعد با هم رقابت کنند.![]()