X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من U4 رو واقعا کم مشکل نمیدونم. ولی ولی ولی در کنار این مشکلاتش، نکات مثبتش اینقدر بالاعه که نمیشه بهش رای نداد :دی کلا من نیتن و انچارتد میبینم نمیتونم رای ندم :دی

الان وقت ندارم ولی بعدن یک توضیح کلی میدم راجب گروه... و فعلا فقط میگم تا نظر بعدیم، اونایی که به U4 رای ندادن بترسید که از جهنمیانید! برگشتم رای تونو عوض نکرده باشید درجا ip ban اید! :-w>:)

فکر کنم قبلا گفتم Uncharted 4 به تکامل رسیده ترین عنوان مجموعه از لحاظ گیم پلی هست به راحتی هم داخل top 5 نسل هشت برام قرار میگیره :D کلا اگه بگیم این سری برای اکثر سازنده ها کلاس بازی سازیه بیراه نگفتیم.
Killzone 2 هم جزو اون دسته از بازی های خاص هستش که به شکل عجیب غریبی خوبن و شباهت به هیچ چیز دیگه ای ندارن مثل MGS4 یا Bloodborne میدونم از لحاظ سبک و ژانر بی ربط هستن ولی منظورم رو میرسونه. :D
اون حس سنگینی در گیم پلی و gunning منحصر به فرد Killzone 2 متاسفانه در Killzone 3 مقداری فرق کرده بود همینطور Campaign و Multiplayer هم بنظرم به پرفکتی Killzone 2 نبود. همچنان منتظر Remake یا Remaster درخور این سری هستم به نسخه دوم هم رای میدم :D برای Uncharted هم نگران نیستم که رای نیاره چون شماره دوم در هر حال بعنوان پرچم دار کار خودشو میکنه تو نظر سنجی :D
Twisted Metal 2 دیوید جفی هم یادش رو گرامی میداریم امیدوارم برای PS5 یه نسخه جدید ازش ببینیم نسل هفت برای PS3 یک عنوان ازش ساخته شد اما این نسل خیلی جاش خالی بود.

الان وقت ندارم ولی بعدن یک توضیح کلی میدم راجب گروه... و فعلا فقط میگم تا نظر بعدیم، اونایی که به U4 رای ندادن بترسید که از جهنمیانید! برگشتم رای تونو عوض نکرده باشید درجا ip ban اید! :-w>:)
راه چاره ش ریست مودمه، به این راحتیا گول نمیخوریم :>

بهترین شوتر زندگیم Killzone 2 هست. به شدت دوستش میدارم این سونی هم که همه چی رو این نسل ریمستر کرد جز این. البته همین الانم رو PS3 هیچ کم و کاستی نداره و راحت به اندازه یک FPS نسل جدید حال میده. خلاصه که بمبِ هسته ای.. KZ3 هم خیلی دوست دارم. با اینکه سنگینی و اتمسفر 2 رو نداشت با این حال یک شوتر بسیار خفن بود و حتی سریع شدن گیم پلی رو میشد به عنوان تنوع در نظر گرفت. گرافیک خوفی هم داشت.(در کل خب همه میدونیم KZ2 یه سر و گردن از KZ3 بالاتر هست)

U4 هم نیاز به تعریف نداره. یکی از بهترین بازی های نسل 8. سخت تر شدنش به نسبت انچارتد های PS3 به نظرم نکته مثبتی بود (اما در کل فان و تخیل انچارتد های PS3 رو بیشتر میپسندم)
جدا از همه چیز.. من با سم هم خیلی حال میکنم.. به نظرم از نکات مثبت U4 اضافه شدن ایشون بود..

145479

The Order فقید هم خیلی دوست دارم. با اینکه هیتر زیاد داره اما در جایگاه خودش برای من بازی بسیار خوب و با ارزشی بود و امیدوارم رو PS5 با یک پیشرفت درست حسابی برگرده..

killzone 2 بهترین شوتر عمرمه . واقعا بی نظیر بود ولی U4 انتخاب میکنم :-"

برای من U4 در کنار U2 بهترین انچارتده . بیگ وینز هم که شده . نمیدونم بعضیا چطور میتونن به این بازی تیکه بندازن . واقعا وات د فاز :))

145499

آخرین ویرایش:
اینایی که به انچارتد4 میگن شبیه ساز طناب بازی ، رو درجه ی اخر بازی رو تموم کردن؟
تمام چیت هارو فعال کرده رو easy رفته اونوقت نظر هم میده:Punish:
سر همینم که شده من رای خودمو به انچارتد تغییر میدم باشد که رستگار شویم!:D

145497

اینایی که به انچارتد4 میگن شبیه ساز طناب بازی ، رو درجه ی اخر بازی رو تموم کردن؟
تمام چیت هارو فعال کرده رو easy رفته اونوقت نظر هم میده:Punish:
سر همینم که شده من رای خودمو به انچارتد تغییر میدم باشد که رستگار شویم!:D

:Arrowd:
بیانیه:
بنده ی حقیر در حق GT خیانت نکرده و سر رای خود (کراش بش) خواهم ماند
:D>:P

View attachment 145395
“Their morals, their votes; it's a bad joke. Changed at the first sign of trouble. They're only as good as the fan bazi allows them to be. You'll see- I'll show you. When the votes are down these, uh, bazicenter users? They'll change their votes and eat each other. See I'm not a monster, I'm just ahead of the curve.”

Safe "The Joker" Ledger-

:Arrowd:

“Their morals, their votes; it's a bad joke. Changed at the first sign of trouble. They're only as good as the fan bazi allows them to be. You'll see- I'll show you. When the votes are down these, uh, bazicenter users? They'll change their votes and eat each other. See I'm not a monster, I'm just ahead of the curve.”

Safe "The Joker" Ledger-
اونجا با حیله دنبال رای خریدن بودن ولی اینجا دارن یکی از بهترین های نسلو میکوبن و از خرابه هاش به عنوان پله واسه بالا رفتن استفاده میکنن /:)
وجدانم به عنوان فن سری این اجازه رو نمیده که سکوت کنم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or