X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من با توجه به مدتی که ایکس باکس باندل مسترچیف کالکشن داشتم با هیلو آشنا شدم نظر شخصی خودم اینه با هیلو نتونستم اصلا کنار بیام و بدتر بیشتر فن کیلزون شدم، حتما میدونید لقب kz2 هیلو کیلره که نه تنها بهترین شوتر ps3 هست گرچه بهترین شوتر نسل هفتم هست بنظرم، اون مکانیزم کاورگیری ای که شما کاور میگرفتی و تیر میزدی پشت سرت باعث شده بود خیلی از منتقدها بازی کف و خون قاطی کرده بودند و حتی نسخه بعدی کالاف این مکانیزم کاورگیری رو نداشت کلی به‌ بازی توپیده بودن

یعنی پدر علم منطق رو هم بیارن اینجا تک چرخ زنان دار فانی رو وداع میگه ! سر گروه آخر دور اول میگیم آقا بازیای دیگه ای هم جز U3 هست که لایق ترن بیان بالا میگن نه مرغ یه پا داره U3 ولاغیر :D حالا اینجا که U4 شایسته تره میگن خب نه بسه دیگه به اندازه کافی U داشتیم :D نکنید با خودتون از این کارا :D
خب اینجوری چه کاریه توی گروه های بعدی هم کیلزون داریم بریم به اوردر رای بدیم ، یه دونس خوبه کلاس داره :D

View attachment 145453
تو همین 6 ثانیه که گذاشتی 60 مدل میمیک صورت نیتن تغییر کرد :D واقعا ND LEVEL یعنی این

خب تا اینجا که حق به حق دار رسیده :)
دوستان killzone فن همت کنید تا با کمک همدیگه کاری کنیم که killzon 2 با اختلاف uncharted 4 رو شکست بده و تو تاریخ x vs y ثبت بشه این اتفاق.....
چشم امید Colonel Mael Radec به شما ها است دوستان من;)
145465

خجالت داره رای یه بازی تفنگ بگیر برو جلو با انچارتد یکی شده :|
خجالت داره یه بازی طناب بازی داره پا به پای کیلزون میاد جلو :|

(رای اش را به صندوق Twisted Metal 2 می اندازد که با اختلاف به وضوح سرتر است :>)

اول در مورد گروه قبل بگم... اول اینکه تمام اونایی که به Crash Bash رای ندادن شرم کنند:| به شدت بازی فان و کر کر خنده ای بود:| رسما باید لقب گیمرهای منزوی رو بهتون داد:-"
خدایی دلتون میاد؟ مراحل خرس سواری که احسان فکر کنم gifش رو گذاشت، اون مرحله پرتاب جعبه(فکر کنم از طبقه دوم) که زمین خالی میشد:x ، مراحل فوتبال(ما میگفتیم فوتبال...حالا هرچی:-" ) مخصوصا اونی که قدرت آهن ربا داشتیم و 40تا توپ جمع میکردیم و یهو ول میکردیم تو زمین>:)

اون مراحل رنگ هم اول خیلی باهاش مشکل داشتیم، ولی بعدها به ارزش ها و هیجانش پی بردیم! و یکی از بازی هایی بود که میرفتیم سراغش!

کلا شرم کنید:|

از اونطرف هیچوقت Resistance 3 رو نفهمیدم چرا بهتر از شماره دوم میدونند! چون هیچ جوره نبود:-"
گرچه هر بازیی بزارن جلو شبیه ساز بهتره ازش 100% :-"

موتور استورم هم که مظلوم:| آپوکالیپس بود دیگه؟ به اندازه شماره دوم خاطره Co Op ازش ندارم، ولی به شدت بازی جذابی بود، کاراکترهای باحالی داشت و روایت کمیک وار داستان بازی با اون طراحی ها عالی بود!
کلا این سری رو خدا بیامرزه:( کاملا مشخصه قدر سری رو ندونستن دوستان:(

---

و این گروه!

خیلیییییی چیزید:| U4 دومین بازی این نسلمه با اختلاف میلی متری ، KZ2 یکی از TOP3 پلات هامه و کلا بازییه که باعث شد تروفی هانتر بشم:-" (طراحی پلاتش و تروفی درجه سختیش باعث شدن فقط به خاطر گرفتن همون یه JPG که میگید، دهن خود رو سرویس کنم>:) جدا از اینکه سر Xساعت یه سره نشستن پای بازی گردنم قفل شد و راهی دکتر شدم و دو سه روز گردنم تکون نمیخورد:| :)) )، و از اونطرف هم مظلوم اوردر:| که واقعا بازی دوست داشتنیی بود برام! و به نظرم بهتزین IP جدید نسله:-"

بزنید تاپیک رو قفل کنید کلا که این گروه هیچوقت به سر انجام نرسه:|
عوامل تاپیک هم بن دائم کنید:|

پ.ن: حس میکنم Puppeteer انداختن با GOW 2018 :| اینا چنین ملعون هایی هستن:|

آغا U4 خوب:-w
آغا U4 زیبا:-w
اصلا U4 مشتی:-w
اصلا خلبان کشتی:-w
اصلا ND in another level:-w

پس برای چه در رای دادن به Killzone 2 تردید دارید>:P>:Px-(
همانا شک و تردید در رای به Killzone 2 مانند شعله ای است که قلب هایتان را به خاکستری سیاه تبدیل کرده و روح گیمری تان را می سوزاند(بی شوخی)??
از همه دوستان تقاضا دارم رای هاشونو بدن به Killzone2 که میخوایم سریع جمش کنیم بریم مرحله بعد حال دست به یقه شدن ندارم.با تشکر:Hurted1:

یعنی پدر علم منطق رو هم بیارن اینجا تک چرخ زنان دار فانی رو وداع میگه ! سر گروه آخر دور اول میگیم آقا بازیای دیگه ای هم جز U3 هست که لایق ترن بیان بالا میگن نه مرغ یه پا داره U3 ولاغیر :D حالا اینجا که U4 شایسته تره میگن خب نه بسه دیگه به اندازه کافی U داشتیم :D نکنید با خودتون از این کارا :D
خب اینجوری چه کاریه توی گروه های بعدی هم کیلزون داریم بریم به اوردر رای بدیم ، یه دونس خوبه کلاس داره :D

View attachment 145453
با کدوم منطقی بزاریم کیلزون 2 حذف شه.. که بریم به به کیلزون یک یا شادو فیل رای بدیم...؟ تنها کیلزون شایسته باقی مونده مرسناریز هست که اونم 99 درصد بچه های اینجا بازیش نکردن...

اشکال از سید بندی بوده که دو تا کیلزون با هم می اندازید جلوی انچارتد

من اگه بخوام انتخاب کنم قطعا انتخابم U4 هست جدا از لول دیزاین و پلات پشم ریزونش به نظرم بهترین انحصاری ps4 هم ایشون :D ولی ازونجایی که اینجا U2 بیشتر طرفدار داره و در آخر بالا نمیاد به killzone 2 رای میدم فقط بخاطر scolar visari کبیر>:D<
ازون اولش که مثل مارلون براندو از تاریکی میاد بیرون تا اون سخنرانی آخر بازی و آخرین جملاتش: the madness begins یه رهبر کاملا کاریزماتیک ازش ساختن. حتی وقتی میزی بکشیش خیلی تحقیرانه میگه دو تا سرباز فرستادن من بکشه؟!
خلاصه رأی به همین killzone بدید این جماعت قدر الماسی مثل U4 رو نمیدونه:D

خوشم میاد نظرسنجی اینجا شده مثل فوتبال حتم دارم طراحانشم فک نمی‌کردند از گروه قبل GT بیاد بالا و از این گروه کیلزون بیاد بالا و بهم بخورن GT باز بیاد بالا :))

• Like
Reactions: HOOMAN 120

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or