X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
تبلیغ kz2 میکنی رای میدی u4 فاذا ماذا :D
نکنه دقیقه راموس تایم میخوای رایتو برگردونی =P~

تبلیغ نکردم گفتم دوسش دارم :دی ولی خب نه به اندازه ی U4 :دی

آخه u4 و خاله بازی ؟ :دی نذارید نگفته های کیلزون 2 رو بریزیم وسط با اون داستانش :دی نذارید اون ریکوی منحوس رو بیاریم وسط ، نذارید بگیم میزنن نیروی خودی رو میکشن بعد عزاداریش هم میکنن :دی گیم پلی و جو و اتمسفر و گرافیک و صداگذاری و همه چی هیولا بود ولی داستانش نابود بود :دی قشنگ خاله بازی میشه داستان کیلزون نه U4 به اون خفنی :دی

تبلیغ نکردم گفتم دوسش دارم :D ولی خب نه به اندازه ی U4 :D

آخه u4 و خاله بازی ؟ :D نذارید نگفته های کیلزون 2 رو بریزیم وسط با اون داستانش :D نذارید اون ریکوی منحوس رو بیاریم وسط ، نذارید بگیم میزنن نیروی خودی رو میکشن بعد عزاداریش هم میکنن :D گیم پلی و جو و اتمسفر و گرافیک و صداگذاری و همه چی هیولا بود ولی داستانش نابود بود :D قشنگ خاله بازی میشه داستان کیلزون نه U4 به اون خفنی :D
U4 اتفاقا خاله بازیه کلی خاله و عمو هم داره، کیلزون یه خاله هم توش نبود :D

• Smile
Reactions: MrElectricWizard
View attachment 145433

شبیه سازی پیاده روی ، خاله بازی ؟ هان ؟ :D رسماً خداترین گیم پلی ایه که ناتی داگ تا حالا ساخته :D برید شرم کنید ، دیگه پکیج از این هیولا تر چی میخواهید مگه :D
بازی متوسط با پروداکشن value بالا ، سینما زده و رشوه های سونی هم یادت رفت بگی :D ‌برید از ریش Henry every خجالت بکشید این بازی نیاد بالا/:)8-| مجازاتی بدتر از سیویل وار لیبرتالیا و سرنوشت لردهای پایرت در انتظارتونه :-"

U4 اتفاقا خاله بازیه کلی خاله و عمو هم داره، کیلزون یه خاله هم توش نبود :D
خسته نباشی ، پس عمه ی منو گروگان گرفتن رادک و دوستان ؟ :D
توی 3 هم که یه خاله ی نابی داشتیم :D

بازی متوسط با پروداکشن value بالا ، سینما زده و رشوه های سونی هم یادت رفت بگی :D ‌برید از ریش Henry every خجالت بکشید این بازی نیاد بالا/:)8-| مجازاتی بدتر از سیویل وار لیبرتالیا و سرنوشت لردهای پایرت در انتظارتونه :-"

والا به خدا :دی گروه به گروه پدیده های عجیبی داره رخ میده :دی
اونور که یه لیگ 60 ـی ای داشت بالا میومد که اصن معلوم نیست سازنده ـش مُرده یا زندس :دی اینور ، U4 میشه خاله بازی :دی رسماً یه چندتا مراسم هاراکیری باید برگزار کنم واسه خودم بعد از هر گروه :دی

خسته نباشی ، پس عمه ی منو گروگان گرفتن رادک و دوستان ؟ :D
توی 3 هم که یه خاله ی نابی داشتیم :D
اون یه خاله بود توی u4 که تعدد خاله ها از هر category بود بقول علی ونوم آدم رو به اورگاسم ببخشید به کمال میرسوند کامل :D

یادمه کیلزون 2 یه تروفی تموم کردن بازی داشت که خیلیا به واسطه سختی رئیس آخرش که اتفاقا نامرئی هم می‌شد نتونستن تموم کنن و گوریلآ اصلا واکنش نشون داد به این قضیه، خلاصه بدونید که kz2 یه بازی سخت و هاردکوری ای هست مثل بعضی بازی‌های خاله بازی که از عقب stealth وار همه رو خفت میکنی بعدم بپر بپر میکنی نیست، بچه هایی که به kz2 رای دادن همشون پرو هستن چون درک کردن بازیو بلاخره پروها کمترن نسبت به بقیه :D;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or