X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
View attachment 145425

لعنتی خیییییییلی خب بود ! اصن شبیهش نداشتیم و نداریم :(
هعی ...
بعد به کی رای میده؟ U4:|:D

من دیگه نمیدونم در توصیف تو چه کلمه ای به کار ببرم. اصلا کلمه ای برای توصیف خیانت به این شدت خلق نشده تا حالا:D

از اون جهت که من از سری کیلزون فقط نسخه اول رو تموم کردم و نسخه سوم هم نصفه بازی کردم(ننگ بر من) رای ما آنچارتد ۴ B-) ولی یک روزی بالاخره نسخه دوم کیلزون رو تموم می‌کنم چه بسا تو زندگی بعدیم. Order هم بسی دوس داشتم البته.

• Like
Reactions: Kainé
تعطیل کنید و 30 دقیقه بهتون مهلت میدم این گروه رو کنسل کنید، وگرنه فروم رو منفجر میکنم... دو تا کیلزون تو یه گروه جلوی انچارتد 4... ماساکا... تحریم، تحریم انتخابات
جدی با اینکه کلیزون ها و U4 رو بازی نکردم، اما میتونم قشنگ حس کنم خیلی اوضاع مسخره ای هست:D ولی جدی اینجا تصمیم گیری خیلی سخته. و البته اون روز که کچل ها و نیت ها رو فله ای بالا میفرستادن بچه ها، باید فکر اینجا رو هم میکردن:D تازه این هنوز مرحله گروهی هست و دور بعدی اوضاع ناجور تر هم میشه:D

• Like
Reactions: Kainé
الان با وجود The Order: 1886 چه کنم ؟ :|
به Twisted Metal 2 رای بده.
الان خب به چی رای بدم ! سخت ترین گروه از اول تا الان بوده ! من واقعا نمیتونم بین کیلزون 2 و U4 یکی رو انتخاب کنم خیلی سخته :( بدبختی کیلزون 3 هم خیلی دوست دارم و با Twisted Metal 2 هم کلی خاطره دارم :|
کاری نداره که. به TO 1886 رای بده.

به Twisted Metal 2 رای بده.

کاری نداره که. به TO 1886 رای بده.
خائن کثیفو ببین همه رای ها رو داره از U4 دور میکنه :دی برو شرم کن ، برو حیا کن ، همش دسیسه همش توطئه ، تا کی خیانت آخه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or