X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یعنی ۷ نفر پیدا نمیشن که تاریخ رو رقم بزنن؟!:D:|
This is for the record. History is written by the victor. History is filled with liars. If Resistance 3 lives, and GT dies, its truth becomes written - and ours is lost. Jill_Vallentine will be a hero, 'cause all you need to change the X Vs. Y is one good lie and a river of blood. He's about to complete the greatest trick a liar ever played on history. His truth will be the truth. But only if he lives, and we die.”

Captain Tony "Safety & Peace" Almeida-

I've told you before, no one can stop me
:D
View attachment 145405

qpo_pineapple.jpg

دوستان crash bash ای ما و شما با این شرایط در هر صورت حذف میشیم.پس بیاید رای هاتونو به صندوق resistance بندازید.
قول میدیم تو شادی ها(رای گیری CTR) جبران کنیم. :D
من که رایم رو دادم به شما.. باشه که شما ها رایتون رو بدید به گراویتی راش...

قبلا هم چند بار گفتم کلا من با ریسینگ حال نمیکنم... ریسینگ برای من مثل همون مثل معروفه که از کی تا حالا پیازم اومده قاطی میوه ها :lol::lol::lol:

........
اجازه بدید خودم هاراکیری کنم.... <):)

خب جای خوشحالی داره که آخرش رأی بنده روی همون GT4 موند ولی حداقل GT1 نجات پیدا کرد! :دی البته برای چند ساعت که آرای دو تا از بازی‌ها به ۳۰ رسیده بود رأی خودم رو به GT1 عوض کرده بودم ولی بعد که دیدم بروبچ همت کردن، برگشتم به همون GT4. :دی
تیتراژ اول GT4 (نسخه ژاپنی) رو هم به مناسبت پایان رأی‌گیری ببینین و صفا کنین. یکی از بهترین تیتراژهای تاریخ بشریت که هنوز بعد از سال‌ها مو بر تن بنده سیخ می‌کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or