X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من فکر میکنم برای یه سری سوءتفاهم شده و Crash Bash رو با Crash Bandicoot اشتباه گرفتن .

حالا این به کنار ، واقعا شرم آوره GT و GT4 در این گروه حذف بشن !!! خیلیییی زشته :|

خب درود به شرف و غیرتتون که همت کردید و نذاشتید آبروریزی بشه :D

یهو چی شد GT اینطوری زد بالا و از رای های کرش و GT4 کم شد ؟ :D یه دست هایی پشت پرده هست سر این رزیستنس 3 مظلوم رو بریدن :(
از اونجا که کراش باش باخته من رایم رو میفروشم... کی خریداره :bash:
تو رای بده به R3 من یه کار میکنم جیم رایان فرار کنه از سونی

حالا گروه بعدی به کنار، اقا من یه حدسی راجب گروه L (که احسان از قصد چیده:D) دارم
یکی از نسخه های Nioh ، دریم ، دث ، پرسونا 5 همه تو یه گروه افتادن:D
احسان این چی میگه؟:)):-j این حتی یک چهارم گروه بعد هم نیست:))
===
آقا من هر چی فکر میکنم، میبینم حیفه GT توی دور بعد خوار و خفیف بشه و بهتره همینجا به آرومی از این دنیا بره. رای هاتون رو بدین به کرش یا رزیستنس وگرنه به قول علیرضا @FUTURE ، بعد از تموم شدن گروهش، باید این گیف رو بذاریم:

4-The-Godfather-quotes.gif

===
آقا من هر چی فکر میکنم، میبینم حیفه GT توی دور بعد خوار و خفیف بشه و بهتره همینجا به آرومی از این دنیا بره. رای هاتون رو بدین به کرش یا رزیستنس وگرنه به قول علیرضا @FUTURE ، بعد از تموم شدن گروهش، باید این گیف رو بذاریم:

View attachment 145286
همون اول گفتین گروه bb اسونه!:-??
نکنه گاو2018 و اسپایدی و انچارتد ۴ و هورایزن افتادن باهم ، برگام:)):)):(

• Like
Reactions: Safety & Peace
@Kaine تو هم به علت دست داشتن در حذف دو تا از بهترین انحصاری های پلی استیشن رفتی کنار دست اون خائن @Safety & Peace . :/
5-6 تا گرن توریسمو کاملا اوکی هست ولی گاد آو وار اگه coo و gos هم باشن یهو میشه سر به فلک کشیدن ؟ 8-|?
با این حساب حتما Heavenly Sword هم تو نظرسنجی نیست چون احتمالا از نظرتون شناخته شده نبوده .

===

View attachment 145286

:))
اصن فکرشم نمیکنه چی در انتظارشونه :))

===

توطئه نکن لعنتی ! عین جریان پپسی من که هیچ کسی توی دنیا حسابش نمیکنه اینجا تا حد خدا بردینش بالا :D همین بالا اومدن از دور اول خیلیه :D بقیش مهم نیست :D

@Kaine تو هم به علت دست داشتن در حذف دو تا از بهترین انحصاری های پلی استیشن رفتی کنار دست اون خائن @Safety & Peace . :/
5-6 تا گرن توریسمو کاملا اوکی هست ولی گاد آو وار اگه coo و gos هم باشن یهو میشه سر به فلک کشیدن ؟ 8-|?
با این حساب حتما Heavenly Sword هم تو نظرسنجی نیست چون احتمالا از نظرتون شناخته شده نبوده .

تعداد بازیا محدود بود و باید سعی میشد از اکثر دوران PS یه چیزی اون تو باشه :D اگه قرار بود کوو و گوس بیان ، چه بسا باید امثال شمشیر بهشتی حذف میشدن :D کدومو ترجیح میدادی ؟ :D

آغا چرا مارو تو این موقعیتا میزارید خدایی~X(
الان من به Gt رای ندم عذاب الهی یقمو میگیره(kaine):D
به R3 رای ندم با شاتگان شکار میشم^#(^
رحم کنید آغا ما اومدیم خودتونو ببینیم اینقد استرس به جوانان مردم وارد نکنید:D
بیا عین یه مرد به GT رای بده ، رزیستنس بعداً هم فرصت داره :D

اگه قول میدی تو آخرت برام تخفیف بگیری که تمومه :D

از همین الان رستگار شدی :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن