من فکر میکنم برای یه سری سوءتفاهم شده و Crash Bash رو با Crash Bandicoot اشتباه گرفتن .
حالا این به کنار ، واقعا شرم آوره GT و GT4 در این گروه حذف بشن !!! خیلیییی زشته![]()
تو رای بده به R3 من یه کار میکنم جیم رایان فرار کنه از سونیاز اونجا که کراش باش باخته من رایم رو میفروشم... کی خریداره![]()
احسان این چی میگه؟حالا گروه بعدی به کنار، اقا من یه حدسی راجب گروه L (که احسان از قصد چیده) دارم
یکی از نسخه های Nioh ، دریم ، دث ، پرسونا 5 همه تو یه گروه افتادن
همون اول گفتین گروه bb اسونه!احسان این چی میگه؟این حتی یک چهارم گروه بعد هم نیست
===
آقا من هر چی فکر میکنم، میبینم حیفه GT توی دور بعد خوار و خفیف بشه و بهتره همینجا به آرومی از این دنیا بره. رای هاتون رو بدین به کرش یا رزیستنس وگرنه به قول علیرضا @FUTURE ، بعد از تموم شدن گروهش، باید این گیف رو بذاریم:
View attachment 145286
احسان این چی میگه؟این حتی یک چهارم گروه بعد هم نیست
===
آقا من هر چی فکر میکنم، میبینم حیفه GT توی دور بعد خوار و خفیف بشه و بهتره همینجا به آرومی از این دنیا بره. رای هاتون رو بدین به کرش یا رزیستنس وگرنه به قول علیرضا @FUTURE ، بعد از تموم شدن گروهش، باید این گیف رو بذاریم:
View attachment 145286
@Kaine تو هم به علت دست داشتن در حذف دو تا از بهترین انحصاری های پلی استیشن رفتی کنار دست اون خائن @Safety & Peace . :/
5-6 تا گرن توریسمو کاملا اوکی هست ولی گاد آو وار اگه coo و gos هم باشن یهو میشه سر به فلک کشیدن ؟?
با این حساب حتما Heavenly Sword هم تو نظرسنجی نیست چون احتمالا از نظرتون شناخته شده نبوده .
بیا عین یه مرد به GT رای بده ، رزیستنس بعداً هم فرصت دارهآغا چرا مارو تو این موقعیتا میزارید خدایی
الان من به Gt رای ندم عذاب الهی یقمو میگیره(kaine)
به R3 رای ندم با شاتگان شکار میشم
رحم کنید آغا ما اومدیم خودتونو ببینیم اینقد استرس به جوانان مردم وارد نکنید![]()
اگه قول میدی تو آخرت برام تخفیف بگیری که تمومه![]()