خیر بیشتر تمرکز روی کنسول خونگی بوده تا دستییه سوال:gow:coo و gow:gos هم هستن تو نظرسنجی یا نه؟
خیر بیشتر تمرکز روی کنسول خونگی بوده تا دستییه سوال:gow:coo و gow:gos هم هستن تو نظرسنجی یا نه؟
حیف شد
این دوتا نسخه قشنگ باراحساسی سه گانه اولو در برابر حملات فنای لست تو مراحل بعد میتونستن به دوش بکشن.
این دوتا صحنه رو تو سه گانه کمتر میشد پیدا کرد?
View attachment 145255View attachment 145256
منو بن کن ولی جی تی رو کاریش نداشته باش. رایت رو عوض کن به جی تی اصلا بن دائم کن کلا.نه، نه نه... آخه چرا اینطور شد؟! یک روز نبودیما
تو این نظر سنجی Resistance 3 باید اون بالا بالاها باشه نه Gran Turismo !
کی رو بن کنم؟! یکی رو بگید بن کنم
اصلا میرم اون ۳۵ نفر رو بن می کنم
یا یکار دیگه ای هم میشه، نظر سنجی رو پاک کنم
بابا انرژی رو بذارید برای رزیستنس 2 هم بهترین نسخه توی سریه هم نیتن هیل داره ! خدایی این کرکتر نسخه ی 3 هم نچسب بود ، هم اینکه بازی کلاً فقر باس فایت داشت خدایی اون چه فاینال باسی بود آخه ! یکی از enemy های معمولی بازی رو گذاشته بودن باس فایت ، ریلی ؟! مقایسه کنید با شماره ی 2 ! این کجا اون کجا 2 همه جوره خفن تر بودنه، نه نه... آخه چرا اینطور شد؟! یک روز نبودیما
تو این نظر سنجی Resistance 3 باید اون بالا بالاها باشه نه Gran Turismo !
کی رو بن کنم؟! یکی رو بگید بن کنم
اصلا میرم اون ۳۵ نفر رو بن می کنم
یا یکار دیگه ای هم میشه، نظر سنجی رو پاک کنم
دروداین روش رای گیری از ساختار مشکل داره - و به جای نشان دادن نظر کلی کاربران یه جورایی خوراک فن بازی و یارگیری هست !
اصلا گزینه تغییر رای هدفش برای چی هست ؟! 5 تا گزینه هست با هر کدوم حال کردی رای رو بده ! دیگه تغییر رای بعد از دیدن نتیجه یعنی چی ؟! یعنی با فلان بازی حال کردم ولی فلان بازی هم نباید حذف بشه و بهش رای میدم !؟
در ثانی در کدوم رای گیری میشه نتیجه رو دید و بعد رای داد ؟! وقتی کسی میبنه یه بازی در رای گیری جلوتر از بقیه هست ناخودآگاه میره سمت اون بازی
الان این انتخابات کاملا مهندسی شده داره جلو میره
View attachment @KoksalGif - 2630.gif.mp4همه دارن رای هاشون رو برمیدارن میبرن به خزانه GT1 آفرین منم پیوستم بهتون خداییش زشته هیچی GT بالا نره