X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خیر :D بیشتر تمرکز روی کنسول خونگی بوده تا دستی :D
حیف شد
این دوتا نسخه قشنگ باراحساسی سه گانه اولو در برابر حملات فنای لست :Dتو مراحل بعد میتونستن به دوش بکشن.
این دوتا صحنه رو تو سه گانه کمتر میشد پیدا کرد?
145255 145256

این روش رای گیری از ساختار مشکل داره - و به جای نشان دادن نظر کلی کاربران یه جورایی خوراک فن بازی و یارگیری هست !
اصلا گزینه تغییر رای هدفش برای چی هست ؟! 5 تا گزینه هست با هر کدوم حال کردی رای رو بده ! دیگه تغییر رای بعد از دیدن نتیجه یعنی چی ؟! یعنی با فلان بازی حال کردم ولی فلان بازی هم نباید حذف بشه و بهش رای میدم !؟
در ثانی در کدوم رای گیری میشه نتیجه رو دید و بعد رای داد ؟! وقتی کسی میبنه یه بازی در رای گیری جلوتر از بقیه هست ناخودآگاه میره سمت اون بازی

الان این انتخابات کاملا مهندسی شده داره جلو میره :D:|:-"

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: IMANOKA
پشمام بچه ها پشمام 10 ساعت نیومدم ترکوندین مقاومت رو همه با سرعت از روشون رد شدید بابا ایول اون 3 نفر هم رای بدن GT تمومه، فقط شانس آوردیم مقاومت ریمستر نشده وگرنه شاهد جملاتی این چنین بودیم :من فن این بازی ام 999.987 بار تموم کردم و کارگردانش هم اون زمان چون گریه کرده حقشه بیاد بالا :))

حیف شد
این دوتا نسخه قشنگ باراحساسی سه گانه اولو در برابر حملات فنای لست :Dتو مراحل بعد میتونستن به دوش بکشن.
این دوتا صحنه رو تو سه گانه کمتر میشد پیدا کرد?
View attachment 145255View attachment 145256

خیلی بازیا رو مجبور به حذفشون شدیم متاسفانه ، اگه اینا رو هم میخواستیم اضافه کنیم تعداد نسخه های گاو حاضر در نظرسنجی سر به فلک می کشید :دی اگرچه گاو نورس جبران میکنه کل این بار احساسی رو :دی

نه، نه نه...:| آخه چرا اینطور شد؟! یک روز نبودیما:|:D

تو این نظر سنجی Resistance 3 باید اون بالا بالاها باشه:D:| نه Gran Turismo !

کی رو بن کنم؟! یکی رو بگید بن کنم:|:D

اصلا میرم اون ۳۵ نفر رو بن می کنم:D

یا یکار دیگه ای هم میشه، نظر سنجی رو پاک کنم:D>:)

اینا رو سریع بن کن. اونی که علامت زدم رو IP بن کن.

232.jpg

منو بن کن ولی جی تی رو کاریش نداشته باش. رایت رو عوض کن به جی تی اصلا بن دائم کن کلا.

بابا انرژی رو بذارید برای رزیستنس 2 :D هم بهترین نسخه توی سریه هم نیتن هیل داره ! خدایی این کرکتر نسخه ی 3 هم نچسب بود ، هم اینکه بازی کلاً فقر باس فایت داشت :D خدایی اون چه فاینال باسی بود آخه ! یکی از enemy های معمولی بازی رو گذاشته بودن باس فایت ، ریلی ؟! :D مقایسه کنید با شماره ی 2 ! این کجا اون کجا :دی 2 همه جوره خفن تر بود :دی

این روش رای گیری از ساختار مشکل داره - و به جای نشان دادن نظر کلی کاربران یه جورایی خوراک فن بازی و یارگیری هست !
اصلا گزینه تغییر رای هدفش برای چی هست ؟! 5 تا گزینه هست با هر کدوم حال کردی رای رو بده ! دیگه تغییر رای بعد از دیدن نتیجه یعنی چی ؟! یعنی با فلان بازی حال کردم ولی فلان بازی هم نباید حذف بشه و بهش رای میدم !؟
در ثانی در کدوم رای گیری میشه نتیجه رو دید و بعد رای داد ؟! وقتی کسی میبنه یه بازی در رای گیری جلوتر از بقیه هست ناخودآگاه میره سمت اون بازی

الان این انتخابات کاملا مهندسی شده داره جلو میره :D:|:-"
درود:D
حالا سوا از فانی که تو جمله اتونه یه نکته رو عرض کنم اینکه تاپیک اگر vs سونی و حریفش بود ، بله کاملا باهاتون موافق بودم و بدون اینکه ماها این نکته رو گوشزد کنیم خودکار سفت و سخت میگرفتن
ولی به لطف همین نظرسنجی و تاپیکه که الان یه مدته دور هم جمع شدیم و سوا از رای دادن کلی بگوبخند داریم و درکل هدف اولمون دور هم بودن و گفتگو هست تا رای دادن:D
واسه همین حتی اگر کمپینی تشکیل میدیم واقعا به اون شکلی که در تاپیک های دیگه دیدین نیست:D
و راجب اون مطلبی که گفتین " همه نگاه میکنن کدوم بیشتر رای اورده و بعد رای میدن "
شخصا بارها به اونی که کلی رای عقب بوده و به نظر بازنده بوده رای دادم و بعد چندساعت که برگشتم دیدم کلی رای اورده و شانسش خیلی بالا اومده پس نمیشه اینطور گفت:D
درنهایت باز بگم که ماها اینجاییم که اخر نسلی یه دورهمی دوستانه و یاد خاطراتمونو زنده کنیم و اماده شیم واسه نسل بعد
موفق باشید:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or