The End Of Ps
کاربر سایت
اون بحثش جداس اون شتریه که دم خونه ی همه خوابیده دونه دونه بلند میشه و روی جای مناسب میشینه
ولی خدیی خیلی ضایعس اینکه کرش بش جلوتر از GT ـه ! یه روز اون براکتو گذاشتیم به نتیجه ی اعمال پلیدتون فکر کنید ولی اصلاح نمیشید دیگه همانا که در آتشی که هیزمش اعمال پلیدتان است خواهید سوخت
احسان سریعا جواب مشتری رو بده ناراضیه ازت.
میبینم که تو این مدت Insightـت بالا رفته و تونستی ذات اصلی احسان رو که در واقع همون Amygdala هست، ببینی
همانا که از گمراهانی و نور هدایت هرگز بر تو نخواهد تابیداین دیگه گفتم، نفرین بازی های این ژانر اند
نه میتونن Lagacy و میراث بازی های فاخر تو ژانرهای دیگه رو داشته باشن، نه اون متا و استقبال منتقدها رو داشته باشن... با این حال هنوزم استریم های ماریو پارتی 4 رو من هر از گاهی می بینم میان بالا تو توییچ... They're this Good
به منم بگن ضعیف ترین بازی 5 گانه کرش چیه میگم کرش بش (البته راستش نظرم رو CTR ـه ولی باید دوستیمو با امیر حفظ کنم ) ولی بیشتر از 4 تای دیگه باهاش خاطره دارم و اگه مثل بقیشون ریمیک می شد شاید سریعتر از بقیه شون میخریدمش
واسه همین اتفاقا اصن به نظرم ضایع نیست یه بازی فاخر از یه بازی تو این ژانر کمتر رای بیاره یه چیزایی هست با فاخر بودن نمیشه به دست آورد (سخن بزرگان)
آریا رای بده به همون شماره یک اون لیگ 60 رو حداقل بگیریممن اگه انتخاب بین Gran Turismo 4 و Uncharted 2 بود هم به اولی رأی میدادم، انقدر که خاطرات قشنگی از این بازی دارم. شاید بتونم بگم جزو Top 3 بازیهای عمرم هست و بازیای بود که بعید میدونم دیگه هیچوقت ریسینگی بتونه در اون حد بهم حال بده.
------------
آقا کلاً این تاپیک رو جمعش کنین بره!
مجموع رأی GT1,4 روی همدیگه به Crash Bash نمیرسه! والا اون Crash Bash همون زمانی که کاری با امتیاز و نقد نداشتیم هم در مقایسه با نسخههای اصلی خیلی پایینتر بود و قابل مقایسه با چیزی مثل GT نیست، ولی به هر حال اینجا Pepsiman هم کلی رأی میاره و کاریش نمیشه کرد!
رای رو بندازید توی صندوق GT تهش یه Change میزنیم میریزیم توی صندوق اونی که جلوترهیا حضرت جی تی.
چرا منو توی این شرایط قرار میدین؟
الان بگم gt 1 یا 4?
حیفه به خدا. زشته برای سونی که پرفروش ترین فرنچایزش بالا نیاد. هماهنگ کنید رای ها بره سمت یک gt که حداقل توی مرحله حذفی باشه!
من که خیالم راحته resistance میاد بالا چون تجربه ثابت کرده تبلیغاتت اثر معکوس داره.رای رو بندازید توی صندوق GT تهش یه Change میزنیم میریزیم توی صندوق اونی که جلوتره
این دفعه به جی تی رای بده لیگ 60 رو بگیریم اگه موتوریها هم بیان کمکمون گرفتن بچه های مقاومت هم کاری ندارهمن اول به GT رای داده بودم ، الان اومدم دیدم رای @Safety & Peace خائن ملعون ? هم GT هست و خب چون دوست ندارم بازی ای که نظرش روش هست رای بیاره رأیم رو به موتوراستورم تغییر دادم .