X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اون بحثش جداس :D اون شتریه که دم خونه ی همه خوابیده :D دونه دونه بلند میشه و روی جای مناسب میشینه :D
ولی خدیی خیلی ضایعس اینکه کرش بش جلوتر از GT ـه ! :D یه روز اون براکتو گذاشتیم به نتیجه ی اعمال پلیدتون فکر کنید ولی اصلاح نمیشید دیگه :D همانا که در آتشی که هیزمش اعمال پلیدتان است خواهید سوخت :D

این دیگه گفتم، نفرین بازی های این ژانر اند :دی
نه میتونن Lagacy و میراث بازی های فاخر تو ژانرهای دیگه رو داشته باشن، نه اون متا و استقبال منتقدها رو داشته باشن... با این حال هنوزم استریم های ماریو پارتی 4 رو من هر از گاهی می بینم میان بالا تو توییچ... They're this Good :D
به منم بگن ضعیف ترین بازی 5 گانه کرش چیه میگم کرش بش (البته راستش نظرم رو CTR ـه ولی باید دوستیمو با امیر حفظ کنم :دی) ولی بیشتر از 4 تای دیگه باهاش خاطره دارم و اگه مثل بقیشون ریمیک می شد شاید سریعتر از بقیه شون میخریدمش :دی

واسه همین اتفاقا اصن به نظرم ضایع نیست یه بازی فاخر از یه بازی تو این ژانر کمتر رای بیاره :> یه چیزایی هست با فاخر بودن نمیشه به دست آورد (سخن بزرگان)

Resistance و crash تو یه گروه ؟ خجالت بکشین:|

@Safety & Peace @Kaine یکیتون جوابگو باشه 8-|/:)
احسان سریعا جواب مشتری رو بده:D ناراضیه ازت.
احسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن:))
اقا چرا بازی های دیگه رو میکوبین؟؟؟؟؟؟
من از روز اول گفتم‌ احسان افکار پلیدی در سر داره:))/:)
پ.ن:تازه این اولشه ، ذات پلیدشو تا گروه های دیگه و مراحل بالاتر نشان خواهد داد?
@Kaine
میتونی در دادگاه عفو الهی از خودت دفاع کنی:))
میبینم که تو این مدت Insightـت بالا رفته و تونستی ذات اصلی احسان رو که در واقع همون Amygdala هست، ببینی:D
===
در کمال تعجب من شاید کلا 2 بار Crash Bash رو بازی کردم و اصلا خوشم نیومد ازش:D ولی GT رو یادمه. خیلی خوب بود. باشد که رستگار شویم:D

این دیگه گفتم، نفرین بازی های این ژانر اند :D
نه میتونن Lagacy و میراث بازی های فاخر تو ژانرهای دیگه رو داشته باشن، نه اون متا و استقبال منتقدها رو داشته باشن... با این حال هنوزم استریم های ماریو پارتی 4 رو من هر از گاهی می بینم میان بالا تو توییچ... They're this Good :D
به منم بگن ضعیف ترین بازی 5 گانه کرش چیه میگم کرش بش (البته راستش نظرم رو CTR ـه ولی باید دوستیمو با امیر حفظ کنم :D) ولی بیشتر از 4 تای دیگه باهاش خاطره دارم و اگه مثل بقیشون ریمیک می شد شاید سریعتر از بقیه شون میخریدمش :D

واسه همین اتفاقا اصن به نظرم ضایع نیست یه بازی فاخر از یه بازی تو این ژانر کمتر رای بیاره :> یه چیزایی هست با فاخر بودن نمیشه به دست آورد (سخن بزرگان)
همانا که از گمراهانی و نور هدایت هرگز بر تو نخواهد تابید :دی

• Smile
Reactions: voldmort
من اگه انتخاب بین Gran Turismo 4 و Uncharted 2 بود هم به اولی رأی می‌دادم، انقدر که خاطرات قشنگی از این بازی دارم. شاید بتونم بگم جزو Top 3 بازی‌های عمرم هست و بازی‌ای بود که بعید می‌دونم دیگه هیچ‌وقت ریسینگی بتونه در اون حد بهم حال بده.
------------
آقا کلاً این تاپیک رو جمعش کنین بره! :D
مجموع رأی GT1,4 روی همدیگه به Crash Bash نمی‌رسه! :| والا اون Crash Bash همون زمانی که کاری با امتیاز و نقد نداشتیم هم در مقایسه با نسخه‌های اصلی خیلی پایین‌تر بود و قابل مقایسه با چیزی مثل GT نیست، ولی به هر حال اینجا Pepsiman هم کلی رأی میاره و کاریش نمیشه کرد! :D
آریا رای بده به همون شماره یک اون لیگ 60 رو حداقل بگیریم :D

• Like
Reactions: Dinosaur and Kainé
یا حضرت جی تی.
چرا منو توی این شرایط قرار میدین؟
الان بگم gt 1 یا 4?
حیفه به خدا. زشته برای سونی که پرفروش ترین فرنچایزش بالا نیاد. هماهنگ کنید رای ها بره سمت یک gt که حداقل توی مرحله حذفی باشه!

یا حضرت جی تی.
چرا منو توی این شرایط قرار میدین؟
الان بگم gt 1 یا 4?
حیفه به خدا. زشته برای سونی که پرفروش ترین فرنچایزش بالا نیاد. هماهنگ کنید رای ها بره سمت یک gt که حداقل توی مرحله حذفی باشه!
رای رو بندازید توی صندوق GT تهش یه Change میزنیم میریزیم توی صندوق اونی که جلوتره :دی

Gran Turismo[g] (Italian for "grand tourer" or "grand touring"), abbreviated GT, is a series of racing video games created by Kazunori Yamauchi for the PlayStation line of game systems. Developed by Polyphony Digital, Gran Turismo games are intended to emulate the appearance and performance of a large selection of vehicles, nearly all of which are licensed reproductions of real-world automobiles. Since the franchise's debut in December 1997, over 80 million units have been sold worldwide across the history of PlayStation systems, making it the highest-selling video game franchise exclusive to PlayStation.

من اول به GT رای داده بودم ، الان اومدم دیدم رای @Safety & Peace خائن ملعون ? هم GT هست و خب چون دوست ندارم بازی ای که نظرش روش هست رای بیاره رأیم رو به موتوراستورم تغییر دادم . :D
این دفعه به جی تی رای بده لیگ 60 رو بگیریم اگه موتوریها هم بیان کمکمون گرفتن بچه های مقاومت هم کاری نداره :))

من تنها بازیی که ببین اینا بازی کردم همون gt ps1 بود. تنها چیزی هم که ازش یادم هر ریسی که میرفتی مثلا 500 تا پول میداد بعد یه ماشین داشت که من خیلی دوسش داشتم 2 3 میلیون بود :D خلاصه با همون وضعیت باید تا الان بازی میکردم تا میتونستم بخرمش. ولی بخاطر گرافیک پشم ریزونش به همین رأی میدم.

crash bash بی نظیر بود و هست...چطور دلتون میاد بهش رای ندین!
کافیه یه داداشی خواهری فامیلی پیدا کنید بشینید دو نفره بازی کنید؛ یه جاهایی از خنده می میرید یعنی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or