X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
باو‌ ما همینو‌ دسته جمعی میزدیم حال میداد :)) کلا خیلی فان بود به نظرم.
حرفت درست :دی حال دادن یه چیزه ولی حداقل یه نیم نگاهی هم به واژه ی بهترین داشته باشیم خب :دی

145125

145126

این لیگ 60 ـی رو جلوی هر کسی بذاری الان بالا میاره :دی

برا منی که فن کرش هستم اونقدر کرش بش خفن نبود :D دو نفره میزدیم حال میداد ولی قابل مقایسه با خاطراتی که با CTR و سه گانه داشتم نیست
اولین شماره GT واقعا پدیده ای بود در اون زمان و میشه گفت شبیه ساز واقعی رو معرفی کرد , GT4 هم زمان PS2 یه چیز خیلی گولاخی بود . بین این دوتا موندم که آخرش رای میدم به رزیستنس 3 :D خیلی دوسش دارم این لعنتی رو و برا من بهترین نسخه این فرنچایز هم هست . اون سلاح ها و سکندری فایرهاشون خیلی لذت بخش بود :x
به خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...
تمام خاطرات ما پای این کراش باش و گیس و گیس کشی هاش گذشت

حرفت درست :D حال دادن یه چیزه ولی حداقل یه نیم نگاهی هم به واژه ی بهترین داشته باشیم خب :D

View attachment 145125

View attachment 145126

این لیگ 60 ـی رو جلوی هر کسی بذاری الان بالا میاره :D

نَ پَ
انتظار داشتی بازی سبک پارتی متای +90 که هیچی، متای بالای 80 بیاره :|

دست از سر crash bash بردار احسان، توپ هایی که با تانک به هر پرت نکردیم، TNT هایی که به هم پرت نکردیم و خونه هایی که با ترمپولین فتح نکردیم 8->8-> اینا رو نمیتونی با نمرات متاکریتیک Downplay کنی >:)>:)
بعلاوه این تنها نماینده کرش این جاست... خوب هواشو داشته باشید :>

دوستان رعایت کنید لطفا، من نمیتونم همتون رو بن کنم:D هممون بریم resistance 3 رو انتخاب کنیم و این بازی رو تمومش کنیم.:D

@voldmort

@Kaine

im watching you :D>:)
من رای ـم GT ـه :D از همین الان آماده ی بن شدن :D

نَ پَ
انتظار داشتی بازی سبک پارتی متای +90 که هیچی، متای بالای 80 بیاره :|

دست از سر crash bash بردار احسان، توپ هایی که با تانک به هر پرت نکردیم، TNT هایی که به هم پرت نکردیم و خونه هایی که با ترمپولین فتح نکردیم 8->8-> اینا رو نمیتونی با نمرات متاکریتیک Downplay کنی >:)>:)
بعلاوه این تنها نماینده کرش این جاست... خوب هواشو داشته باشید :>

یه بار با پپسی من خیانت کردید ، این دفعه با کراش تکرار نمیشه :D
GT همه رقمه سرتره :D همیشه هم پرچم دار بوده :D ایجاد فرهنگ شایسته سالاری به جای پارتی بازی از همینجا استارت میخوره :D

احسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن:))
اقا چرا بازی های دیگه رو میکوبین؟؟؟؟؟؟
من از روز اول گفتم‌ احسان افکار پلیدی در سر داره:))/:)
به عنوان یه مادریدی بیا همراه شو با من :دی شیم آن یو :دی

به خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...
این ۴ نفرش مصیبتی بود اصلا :D جنگ داخلی راه میوفتاد عملا :))

دوستان رعایت کنید لطفا، من نمیتونم همتون رو بن کنم:D هممون بریم resistance 3 رو انتخاب کنیم و این بازی رو تمومش کنیم.:D

@voldmort

@Kaine

im watching you :D>:)
احسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن:))
اقا چرا بازی های دیگه رو میکوبین؟؟؟؟؟؟
من از روز اول گفتم‌ احسان افکار پلیدی در سر داره:))/:)
پ.ن:تازه این اولشه ، ذات پلیدشو تا گروه های دیگه و مراحل بالاتر نشان خواهد داد?
@Kaine
میتونی در دادگاه عفو الهی از خودت دفاع کنی:))

من اگه انتخاب بین Gran Turismo 4 و Uncharted 2 بود هم به اولی رأی می‌دادم، انقدر که خاطرات قشنگی از این بازی دارم. شاید بتونم بگم جزو Top 3 بازی‌های عمرم هست و بازی‌ای بود که بعید می‌دونم دیگه هیچ‌وقت ریسینگی بتونه در اون حد بهم حال بده.
------------
آقا کلاً این تاپیک رو جمعش کنین بره! :دی
مجموع رأی GT1,4 روی همدیگه به Crash Bash نمی‌رسه! :| والا اون Crash Bash همون زمانی که کاری با امتیاز و نقد نداشتیم هم در مقایسه با نسخه‌های اصلی خیلی پایین‌تر بود و قابل مقایسه با چیزی مثل GT نیست، ولی به هر حال اینجا Pepsiman هم کلی رأی میاره و کاریش نمیشه کرد! :دی

ای لیگ 60 باز :D پس تو هم حسابی به کمال میرسیدی ...
منم باهاش خاطره دارم نه که ندارم ولی خیلی برام با CTR و 3 گانه فاصله داره

GT همه رقمه سرتره :D همیشه هم پرچم دار بوده :D ایجاد فرهنگ شایسته سالاری به جای پارتی بازی از همینجا استارت میخوره :D

با همین فرهنگ شایسته سالاری رفتید جلو الان این نسل تو پارتی بازی خوردید به PC :>

وقتشه به تعادل درونی برسید >:D<

145150
بندازشون بیرون کرش >:)>:)

با همین فرهنگ شایسته سالاری رفتید جلو الان این نسل تو پارتی بازی خوردید به PC :>

وقتشه به تعادل درونی برسید >:D<

View attachment 145150
بندازشون بیرون کرش >:)>:)
اون بحثش جداس :دی اون شتریه که دم خونه ی همه خوابیده :دی دونه دونه بلند میشه و روی جای مناسب میشینه :دی
ولی خدیی خیلی ضایعس اینکه کرش بش جلوتر از GT ـه ! :دی یه روز اون براکتو گذاشتیم به نتیجه ی اعمال پلیدتون فکر کنید ولی اصلاح نمیشید دیگه :دی همانا که در آتشی که هیزمش اعمال پلیدتان است خواهید سوخت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or