به خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...برا منی که فن کرش هستم اونقدر کرش بش خفن نبوددو نفره میزدیم حال میداد ولی قابل مقایسه با خاطراتی که با CTR و سه گانه داشتم نیست
اولین شماره GT واقعا پدیده ای بود در اون زمان و میشه گفت شبیه ساز واقعی رو معرفی کرد , GT4 هم زمان PS2 یه چیز خیلی گولاخی بود . بین این دوتا موندم که آخرش رای میدم به رزیستنس 3خیلی دوسش دارم این لعنتی رو و برا من بهترین نسخه این فرنچایز هم هست . اون سلاح ها و سکندری فایرهاشون خیلی لذت بخش بود
![]()
حرفت درستحال دادن یه چیزه ولی حداقل یه نیم نگاهی هم به واژه ی بهترین داشته باشیم خب
View attachment 145125
View attachment 145126
این لیگ 60 ـی رو جلوی هر کسی بذاری الان بالا میاره![]()

اینا رو نمیتونی با نمرات متاکریتیک Downplay کنی 

الان بین کراش و رسیستنس به کدومشون رای بدمای خدا !!!!
![]()

من رای ـم GT ـه
نَ پَ
انتظار داشتی بازی سبک پارتی متای +90 که هیچی، متای بالای 80 بیاره
دست از سر crash bash بردار احسان، توپ هایی که با تانک به هر پرت نکردیم، TNT هایی که به هم پرت نکردیم و خونه هایی که با ترمپولین فتح نکردیماینا رو نمیتونی با نمرات متاکریتیک Downplay کنی
بعلاوه این تنها نماینده کرش این جاست... خوب هواشو داشته باشید![]()
به عنوان یه مادریدی بیا همراه شو با مناحسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن
اقا چرا بازی های دیگه رو میکوبین؟؟؟؟؟؟
من از روز اول گفتم احسان افکار پلیدی در سر داره![]()
این ۴ نفرش مصیبتی بود اصلابه خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...
تمام خاطرات ما پای این کراش باش و گیس و گیس کشی هاش گذشت

احسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن

والا اون Crash Bash همون زمانی که کاری با امتیاز و نقد نداشتیم هم در مقایسه با نسخههای اصلی خیلی پایینتر بود و قابل مقایسه با چیزی مثل GT نیست، ولی به هر حال اینجا Pepsiman هم کلی رأی میاره و کاریش نمیشه کرد! ای لیگ 60 بازبه خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...
تمام خاطرات ما پای این کراش باش و گیس و گیس کشی هاش گذشت
اون بحثش جداسبا همین فرهنگ شایسته سالاری رفتید جلو الان این نسل تو پارتی بازی خوردید به PC
وقتشه به تعادل درونی برسید
View attachment 145150
بندازشون بیرون کرش![]()