به خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...برا منی که فن کرش هستم اونقدر کرش بش خفن نبود دو نفره میزدیم حال میداد ولی قابل مقایسه با خاطراتی که با CTR و سه گانه داشتم نیست
اولین شماره GT واقعا پدیده ای بود در اون زمان و میشه گفت شبیه ساز واقعی رو معرفی کرد , GT4 هم زمان PS2 یه چیز خیلی گولاخی بود . بین این دوتا موندم که آخرش رای میدم به رزیستنس 3 خیلی دوسش دارم این لعنتی رو و برا من بهترین نسخه این فرنچایز هم هست . اون سلاح ها و سکندری فایرهاشون خیلی لذت بخش بود
حرفت درست حال دادن یه چیزه ولی حداقل یه نیم نگاهی هم به واژه ی بهترین داشته باشیم خب
View attachment 145125
View attachment 145126
این لیگ 60 ـی رو جلوی هر کسی بذاری الان بالا میاره
الان بین کراش و رسیستنس به کدومشون رای بدم ای خدا !!!!
من رای ـم GT ـه از همین الان آماده ی بن شدن
نَ پَ
انتظار داشتی بازی سبک پارتی متای +90 که هیچی، متای بالای 80 بیاره
دست از سر crash bash بردار احسان، توپ هایی که با تانک به هر پرت نکردیم، TNT هایی که به هم پرت نکردیم و خونه هایی که با ترمپولین فتح نکردیم اینا رو نمیتونی با نمرات متاکریتیک Downplay کنی
بعلاوه این تنها نماینده کرش این جاست... خوب هواشو داشته باشید
به عنوان یه مادریدی بیا همراه شو با من شیم آن یواحسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن
اقا چرا بازی های دیگه رو میکوبین؟؟؟؟؟؟
من از روز اول گفتم احسان افکار پلیدی در سر داره
این ۴ نفرش مصیبتی بود اصلا جنگ داخلی راه میوفتاد عملابه خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...
تمام خاطرات ما پای این کراش باش و گیس و گیس کشی هاش گذشت
احسان رو به مقامات گزارش کردم، قراره کَت بسته بیان ببرن
ای لیگ 60 باز پس تو هم حسابی به کمال میرسیدی ...به خاطر اینکه دو نفره میزدید، مثل ما چهار نفره میزدید، میفهمیدید کراش باش یعنی چی...
تمام خاطرات ما پای این کراش باش و گیس و گیس کشی هاش گذشت
اون بحثش جداس اون شتریه که دم خونه ی همه خوابیده دونه دونه بلند میشه و روی جای مناسب میشینهبا همین فرهنگ شایسته سالاری رفتید جلو الان این نسل تو پارتی بازی خوردید به PC
وقتشه به تعادل درونی برسید
View attachment 145150
بندازشون بیرون کرش