X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقایون GT فن ؛ بدانید و آگاه باشید که امشب برای GT حکم now or never رو داره :D نگید نگفتی :D

@Dinosaur
@Robin Hood
@M ξ λ δ ζ
@benjohn
به چنین کسی GT فن اطلاق می‌شود
گوشه تصویر بالا یه شخصی هست اونم از نوع GT فن جاپونیه
90gj_img_20200605_214442.jpg

برا منی که فن کرش هستم اونقدر کرش بش خفن نبود :D دو نفره میزدیم حال میداد ولی قابل مقایسه با خاطراتی که با CTR و سه گانه داشتم نیست
اولین شماره GT واقعا پدیده ای بود در اون زمان و میشه گفت شبیه ساز واقعی رو معرفی کرد , GT4 هم زمان PS2 یه چیز خیلی گولاخی بود . بین این دوتا موندم که آخرش رای میدم به رزیستنس 3 :D خیلی دوسش دارم این لعنتی رو و برا من بهترین نسخه این فرنچایز هم هست . اون سلاح ها و سکندری فایرهاشون خیلی لذت بخش بود :x

برا منی که فن کرش هستم اونقدر کرش بش خفن نبود :D دو نفره میزدیم حال میداد ولی قابل مقایسه با خاطراتی که با CTR و سه گانه داشتم نیست
اولین شماره GT واقعا پدیده ای بود در اون زمان و میشه گفت شبیه ساز واقعی رو معرفی کرد , GT4 هم زمان PS2 یه چیز خیلی گولاخی بود . بین این دوتا موندم که آخرش رای میدم به رزیستنس 3 :D خیلی دوسش دارم این لعنتی رو و برا من بهترین نسخه این فرنچایز هم هست . اون سلاح ها و سکندری فایرهاشون خیلی لذت بخش بود :x

اتفاقا برعکس من با کرش بش ده برابر CTR خاطره دارم
(با ماریو پارتی هم ده برابر ماریو کارت خاطره دارم... من بیشتر کله ام تو ریسینگ های سونیک بود :دی)

Crash Bash واقعا کار فوق العاده ایه... چه دورهمی چه تکنفره... واقعا یکی از بهترین بازی های ژانر پارتی ـه :x

یعنی خجالت بکشید که در حضورت حضرت GT فکرتون روی گزینه های دیگه میره :D

View attachment WholeAccurateDorking-mobile.mp4

145117

زمانی که بازیای PS به خاطر فروش های یکی دو میلیونی جشن و سرور می گرفتن ، ایشون 15 میلیون درو کرد رفت :D زمانی که جنگ سر متای +90 یا -90 بود ایشون متای 96 داشتن :D یعنی موفقیتی نبوده که GT برای برند PS نیاورده باشه :D به این زودی با چهارتا ترول فراموش کردید ؟! :( یعنی جایی که کرش بشی که آشغال ترین نسخه ی سریه و حتی ناتی داگ هم نساخته ـتش ، بیاد و بیشتر از GT رای بیاره من خودم بایدم برم دیلیت اکانت کنم ، بن جواب نمیده ... :((

Resistance و crash تو یه گروه ؟ خجالت بکشین:|

@Safety & Peace @Kaine یکیتون جوابگو باشه 8-|/:)
کراش بَش :D دقت کن کرش بَش :D یکی از داغون ترین کراش های کلاسیک :D مثل اینکه بگی اون انچارتد Golden abyss از 4 تای اصلی بهتره ! :D

کراش بَش :D دقت کن کرش بَش :D یکی از داغون ترین کراش های کلاسیک :D مثل اینکه بگی اون انچارتد Golden abyss از 4 تای اصلی بهتره ! :D
باو‌ ما همینو‌ دسته جمعی میزدیم حال میداد :)) کلا خیلی فان بود به نظرم.

کرش بَش یه مرحله حالت فوتبال‌مانند داشت :D یادمه ۴ نفری بازی می‌کردیم خیلی حال میداد مخصوصا وقتی که تعداد‌ توپ‌ها زیاد میشد :x resistance3 هم خاطرات اندکی ازش واسم مونده ولی یادمه بعضی جاها اتمسفرش یکم روم فشار می‌اورد(سنم هم کمتر بود) در کل نمیدونم چرا با گرن‌توریسمو رای دادم :D با اینکه شبیه‌ساز دوس ندارم ولی این یکی خیلی حال میده بهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or