X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من که خودم شرمسارم:| بعضی مواقع فکر میکنم دقیقا چه غلطی دارم میکنم وقتی هم کنسول و هم بازی محیا هستن؟:|:D جدی باید این بازی های قدیمی (نسبتاً) رو حتما بازی کنم:

GoW III Remaster
GoW Ascension
SoTC Remaster
U4
U LL
ICO:-"
The Last Guardian

خلاصه اینکه میدونم خیلی تباهم. منو خدا زده. شما دیگه نزنین8-|:D

به زودی بن میشی علی :D:| (کمتر از یک سال رضایت نمیدم:D)

یکم از پا اون tekken 7 بلند شو.:D

من که خودم شرمسارم:| بعضی مواقع فکر میکنم دقیقا چه غلطی دارم میکنم وقتی هم کنسول و هم بازی محیا هستن؟:|:D جدی باید این بازی های قدیمی (نسبتاً) رو حتما بازی کنم:

GoW III Remaster
GoW Ascension
SoTC Remaster
U4
U LL
The Last Guardian

حالا اون Ascension رو هم نرفتی خیلی مهم نیست.
ICO رو بعد اینهمه سال هنوز بازی نکردی؟ :| :|

@Jill_Valentine یکسال خیلی کم هست براش ، بکنش دو سال

اگر اشتباه نکنم، سر U4 و با تصمیماتی که گرفته شد مشکل پیدا کرد و یه سری چیزا مد نظرش بود که بقیه قبول نداشتن.

برو خجالت بکش:|:D انصافا داستان سری آنچارتد هر نسخه یه بهونه برای دزدی و پیدا کردن یه گنج یا یه جای افسانه ای هست و هیچوقت چیز آنچنان خاصی نبوده که بخواییم داستان 3 رو بکوبیم این وسط:D من هنوز 4 رو بازی نکردم ولی گیم پلی آنچارتد معمولا به یه شکل هست توی تمام شماره ها و جوری نبوده که بخواد توی 3 زیر و روش کنن. خلاصه اینکه درجه هیتت رو کمتر کن:D همون قسمت بیابون رو هر کس ببینه، نمیتونه بگه این بازی بد بوده:D اینقدر خوب بود که من دوست داشتم برم وسط بیابون های استانمون و غلت بزنم تو شن ها:))
دقت کن من نگفتم بازی بدی بود. اتفاقا خیلی هم خوب بود. ولی نسبت به استاندارد های ناتی داگ درجا زدن محسوب میشه :D حالا حسش بیاد با رسم شکل کامل توضیح میدم:D

ای ایها الناس. این کفر گوییاتون به U3 رو تموم کنین وگرنه از قدرت هام استفاده میکنم و بنتون میکنما :|>:)
U3 به کمال رسوندن U2 بود. قطعا نمیشه گفت نوآوری خیلی زیادی داشت ولی همه مکانیزم های u2 رو همینطور بهتر کرد. کپی پیست؟ :|:-w
اصن شما کلوئی فریزر U3 رو نگاه کن دلت میاد ازین حرفا بزنی؟ :D

پ.ن. دمتون گرم جدن :D جو این تاپیکو خیلی دوست دارم :D

پ.ن. دمتون گرم جدن :D جو این تاپیکو خیلی دوست دارم

خواهش می کنم عارف. کار خاصی نکردم. :D

ولی جدا از شوخی، دم همه کسانی که تو این تایپک شرکت می کن (مخصوصا علی و احسان عزیز) گرم.

تک تکتون فوق العاده رفتار می کند؛ بسیار با جنبه و شوخ طبع

اگر اشتباه نکنم، سر U4 و با تصمیماتی که گرفته شد مشکل پیدا کرد و یه سری چیزا مد نظرش بود که بقیه قبول نداشتن.
ممنون از توجهتون . همینقدر رو که میدونم ، میخوام ببینم کلاً اصل ماجرا یا مثلاً گمانه زنی ها چی بوده! البته ممکنه در موضوع این تاپیک نباشه.
من به تازگی قسمت سوم و چهارم رو مجدداً رفتم ، جدا از پیشرفت مکانیزم ها ، گیم پلی و گرافیک در نسخه چهارم ، نسخه سوم یه جورایی رو جذاب تر و هیجان انگیز تر بود برام. کنجکاوم بدونم اگه امی هنینگ کارگردانی میکرد چجوری میشد :D بهتر میشد آیا ! نظر شما چیه ؟ اصن انقدر نقشش پررنگ بوده یا خیر.

خب این حرف حقیقتِ :D من خودم رایم Un3 هستش اما تنها بازی که برای ناتی داگ ی جور درجا زدن به حساب میاد همین Un3 عه !
تاپیکش موجوده دو، سه سال قبل از اخراج هینینگ... کلا توهم توطئه های زیبا و خنده داری دارید....
........
این پورت ps4 تیراوی چیز جذابی نبود... ولی نسخه ویتا اگه باشه و بهش رای ندید، حسابتون با کرام الکاتبین هست

کاری به بحثتون ندارم ولی فقط شانس بیارید تو گروه GOD OF WAR خبری از ICO عزیز دل و Heavenly Sword نباشه ، اگه با هم انداخته باشید این سه تا رو و یا ICO و Heavenly Sword رو کلا نگذاشته باشید تو نظرسنجی بلند میشم میرم جلو در خونه @Frobary بست میشینم تا @Safety & Peace رو بن دائم کنه :D چون قطعا زیر سر خودشه وگرنه @Kaine چنین کاری نمی کنه (لاقل با ICO )
درود بر شرفت ، درود بر وجودت
همینکه خائنو شناختی کافیه :دی

ممنون از توجهتون . همینقدر رو که میدونم ، میخوام ببینم کلاً اصل ماجرا یا مثلاً گمانه زنی ها چی بوده! البته ممکنه در موضوع این تاپیک نباشه.
من به تازگی قسمت سوم و چهارم رو مجدداً رفتم ، جدا از پیشرفت مکانیزم ها ، گیم پلی و گرافیک در نسخه چهارم ، نسخه سوم یه جورایی رو جذاب تر و هیجان انگیز تر بود برام. کنجکاوم بدونم اگه امی هنینگ کارگردانی میکرد چجوری میشد :D بهتر میشد آیا ! نظر شما چیه ؟ اصن انقدر نقشش پررنگ بوده یا خیر.

قضیه اینه که ناتی داگ سر تلو (:D) زیر فشار کاری زیادی بوده و بیشتر اعضای تیم روی اون بازی کار میکردن ، واسه همین یه سری افراد مثل بروس استریلی (نمی دونم اینجا چرا میگن استرلی :D) میخواستن به خاطر سختی کار از ناتی داگ برن :D بعد بحث DLC ـش پیش میاد و بروس می مونه تا کار DLC هم انجام بشه بعد بره. در همین حال ساخت U4 هم شروع میشه و امی هنینگ با یه تیم کوچیک رو میذارن روی پروژه تا U4 رو بسازن (بیشتر افراد مشغول لفت بیهایند بودن). بعد از اینکه U4 تا یه مراحلی ساختش پیش میره و بازی رو میبینن ، نتیجه ی کار به عنوان یه بازی ناتی داگ قابل قبول نبوده. حالا یه سری میگن این وسط تقصیر گردن اینه که بیشتر تیم رفتن سر لفت بیهایند و افراد و ریسورس کمی در اختیار امی هنینگ بوده ، یه سری میگن به خاطر تصمیمات خود امی بوده که بازی اونجوری شده. سر همین قضیه امی میذاره میره و یه سری از کسایی که باهاش نزدیک بودن هم میرن از استودیو (یه سریشون همون موقع یه سریشون به مرور) بعد از رفتن امی ، اینا باز دست به دامن بروس و نیل میشن که بیان U4 ـو از اون وسط نجات بدن :D بروس هم به عنوان آخرین کار قبول میکنه و بعد از U4 از ناتی داگ میره. (سر این خیلیا توهم میزدن که Civil war بوده و زیر آب بروس رو زدن و این حرفها :D لول :D)
اما در مورد آنچارتدِ امی هنینگ ، داستان همونجوری که توی اولین تریلر نشون دادن این بوده که برادر نیت سر اون جریان از نیت متنفر بوده و کینه داشته و میخواسته تلافی کنه واسه همین با ریف همراه میشه علیه نیت (نیدین توی ورژن امی نبوده ، نیدین رو نیل اضافه کرده) ، از اینور هم تیم نیتن همون تیم قدیمی نیت و سالی و النا بوده (نیت و النا هم دوشواری نداشتن و این رابطه ی عاطفی توی U4 هم مال نیل ـه). خیلی جزییات زیادی ازش نیست ولی چیزی که هست اینه که اون جایی که نیت می فهمه سم بهش دروغ گفته ؛ قرار بوده اینجوری باشه که اونجا نیت تازه بفهمه سم برادرشه (!!!) بعدش هم سم متحول بشه و بیاد توی تیم نیت :D (!!!)
از لحاظ گیم پلی هم تصمیم امی این بوده که 50% اول بازی هیچ اسلحه ای وجود نداشته باشه و بازی با مخفی کاری یا Hand to Hand combat (مشابه همون چیزی که توی U3 دیدیم) پیش بره و از نیمه ی دوم بازی تازه نیت اسلحه به دست بگیره :D یا مثلاً اون بخشی که نیت و سم و سالی میرن برای دزدیدن صلیب اونجوری نبوده ، قرار بوده یه مراسم رقصی اون وسط باشه و نیت و النا به سبک این بازیای موزیکال (مثلاٌ هاتسونه میکو) اون وسط برقصن با QTE و برن توو کار صلیب :D یا مثلاً توی همچین صحنه هایی قابلیت سوئیچ کردن بین کرکترها قرار بوده باشه :D و مورد آخر اینکه قرار بوده بشه به سطوح شلیک کرد و از سوراخ های ایجاد شده توی در و دیوار به عنوان جای دست برای بالا رفتن استفاده بشه :D (چیز جالبی به نظر میاد ولی نمی دونم چه جوری میخواستن اجراش کنن چون کلی بند و تبصره داره که بخوای خودت برای خودت جای دست درست کنی)
از مواردی که امی آورده توی بازی و هنوز توش مونده گرپلینگ هوک و اسلایده که هنوزم داخل بازی هست :D سلیقه ها متفاوته نمیشه قطعاً گفت اون بهتره یا این ، باید باشه و آدم ببینه تا نظر بده :دی ولی به نظر من یه سری چیزاش جالب بوده یه سری ایده ها هم اصلاً جالب نبوده واسه آنچارتد :دی

قضیه اینه که ناتی داگ سر تلو (:D) زیر فشار کاری زیادی بوده و بیشتر اعضای تیم روی اون بازی کار میکردن ، واسه همین یه سری افراد مثل بروس استریلی (نمی دونم اینجا چرا میگن استرلی :D) میخواستن به خاطر سختی کار از ناتی داگ برن :D بعد بحث DLC ـش پیش میاد و بروس می مونه تا کار DLC هم انجام بشه بعد بره. در همین حال ساخت U4 هم شروع میشه و امی هنینگ با یه تیم کوچیک رو میذارن روی پروژه تا U4 رو بسازن (بیشتر افراد مشغول لفت بیهایند بودن). بعد از اینکه U4 تا یه مراحلی ساختش پیش میره و بازی رو میبینن ، نتیجه ی کار به عنوان یه بازی ناتی داگ قابل قبول نبوده. حالا یه سری میگن این وسط تقصیر گردن اینه که بیشتر تیم رفتن سر لفت بیهایند و افراد و ریسورس کمی در اختیار امی هنینگ بوده ، یه سری میگن به خاطر تصمیمات خود امی بوده که بازی اونجوری شده. سر همین قضیه امی میذاره میره و یه سری از کسایی که باهاش نزدیک بودن هم میرن از استودیو (یه سریشون همون موقع یه سریشون به مرور) بعد از رفتن امی ، اینا باز دست به دامن بروس و نیل میشن که بیان U4 ـو از اون وسط نجات بدن :D بروس هم به عنوان آخرین کار قبول میکنه و بعد از U4 از ناتی داگ میره. (سر این خیلیا توهم میزدن که Civil war بوده و زیر آب بروس رو زدن و این حرفها :D لول :D)
اما در مورد آنچارتدِ امی هنینگ ، داستان همونجوری که توی اولین تریلر نشون دادن این بوده که برادر نیت سر اون جریان از نیت متنفر بوده و کینه داشته و میخواسته تلافی کنه واسه همین با ریف همراه میشه علیه نیت (نیدین توی ورژن امی نبوده ، نیدین رو نیل اضافه کرده) ، از اینور هم تیم نیتن همون تیم قدیمی نیت و سالی و النا بوده (نیت و النا هم دوشواری نداشتن و این رابطه ی عاطفی توی U4 هم مال نیل ـه). خیلی جزییات زیادی ازش نیست ولی چیزی که هست اینه که اون جایی که نیت می فهمه سم بهش دروغ گفته ؛ قرار بوده اینجوری باشه که اونجا نیت تازه بفهمه سم برادرشه (!!!) بعدش هم سم متحول بشه و بیاد توی تیم نیت :D (!!!)
از لحاظ گیم پلی هم تصمیم امی این بوده که 50% اول بازی هیچ اسلحه ای وجود نداشته باشه و بازی با مخفی کاری یا Hand to Hand combat (مشابه همون چیزی که توی U3 دیدیم) پیش بره و از نیمه ی دوم بازی تازه نیت اسلحه به دست بگیره :D یا مثلاً اون بخشی که نیت و سم و سالی میرن برای دزدیدن صلیب اونجوری نبوده ، قرار بوده یه مراسم رقصی اون وسط باشه و نیت و النا به سبک این بازیای موزیکال (مثلاٌ هاتسونه میکو) اون وسط برقصن با QTE و برن توو کار صلیب :D یا مثلاً توی همچین صحنه هایی قابلیت سوئیچ کردن بین کرکترها قرار بوده باشه :D و مورد آخر اینکه قرار بوده بشه به سطوح شلیک کرد و از سوراخ های ایجاد شده توی در و دیوار به عنوان جای دست برای بالا رفتن استفاده بشه :D (چیز جالبی به نظر میاد ولی نمی دونم چه جوری میخواستن اجراش کنن چون کلی بند و تبصره داره که بخوای خودت برای خودت جای دست درست کنی)
از مواردی که امی آورده توی بازی و هنوز توش مونده گرپلینگ هوک و اسلایده که هنوزم داخل بازی هست :D سلیقه ها متفاوته نمیشه قطعاً گفت اون بهتره یا این ، باید باشه و آدم ببینه تا نظر بده :D ولی به نظر من یه سری چیزاش جالب بوده یه سری ایده ها هم اصلاً جالب نبوده واسه آنچارتد :D
ولی خودمونیم اون تیکه که قرمز کردم (نیت تازه آخرای بازی میفهمه سم برادرشه و سم هم متحول و بچه خوبی میشه) ته فیلم هندی بوده ها :D احتمالا یکی یه خال مشترک هم داشتن که نیت فهمیده !!
اینی هم که 50 درصد بازی قرار بوده بدون شوتینگ و فقط هند تو هند باشه هم به نظرم جالب نبوده ! در حد U3 خوبه چون هم جذاب کار شده بود و هم کم بود . احتمالا رییس استدیو (اوان ولز) خیلی با داستان و اتفاقاتش حال نکرده بوده و امی هم ناراحت شده . اوان ولز هم شاید بعد از TLOU انتظاراتش از داستان و روایت داستانی خیلی بالا بوده . کاملا نمیشه قضاوت کرد ولی U4 که ساخته شد از نظر شخصیت پردازی , داستان و روایت تو یه لول خیلی بالایی بود , خدا رو شکر نتیجه نهایی عالی بود ولی امی هم حیف شد و خالق همچین فرنچایزی بود

GoW III Remaster
GoW Ascension
SoTC Remaster
U4
U LL
The Last Guardian

:D:-w!!?You kidding me

Uncharted_3_Plane_Crash_Scene.gif
به زودی بن میشی علی :D:| (کمتر از یک سال رضایت نمیدم:D)

یکم از پا اون tekken 7 بلند شو.:D
بن دائم همه کمه آقا ، کمه ! :D:hide:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or