X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب این حرف حقیقتِ :D من خودم رایم Un3 هستش اما تنها بازی که برای ناتی داگ ی جور درجا زدن به حساب میاد همین Un3 عه !
انچارتد 3 درجا زدنه؟ الله اکبر! انچارتد 3 یه اندینگ عالی برای سه گانه بود.
اون انچارتد 4 (فن سرویس) و لاست لگاسی (شبیه ساز پیاده روی در هندوستان) که 50 درصدشون پیاده روی و دیالوگای مثلا بامزه که رو مخ ترین چیزی بود که توی ps4 تجربه کردم رو میگن درجا زدن!:D

اون انچارتد 4 (فن سرویس) و لاست لگاسی (شبیه ساز پیاده روی در هندوستان) که 50 درصدشون پیاده روی و دیالوگای مثلا بامزه که رو مخ ترین چیزی بود که توی ps4 تجربه کردم رو میگن درجا زدن!:D
خب نظرات متفاوته :D من لاست لگسی رو تجربه نکردم اما UN4 دقیقا همون چیزی بود که باید بعد از UN2 ساخته میشد تا پیشرفت به حساب بیاد :D این که نحوه طراحی مراحل و نحوه پیش برد داستان نسبت به 3 گانه تغیر کرده بود از نظر من پیشرفت بود و اون فرمول قبلی که با UN2 پایه گذاری شد و با UN3 صرفا کپی شد اصلا جوابگو نبود :D حتی یادمه زمانی که UN4 تازه معرفی شده بود ی مقاله خوندم راجب به چیزی که از UN4 انتظار داریم و تو اون مقاله دقیقا نوشته شده بود نباید طراحی مراحل اینجوری باشه که از A بریم B ، مثل میمون از سخره بریم بالا برسیم C و در نهایت D ی ست پیس باشه که خب UN4 هم دقیقا همون چیزی شده بود که اون مقاله درخواست کرده بود :D هرچند همه ی اینا در نهایت نظر بنده حقیر و سلایق باقی دوستان هم کاملا محترم :D

خب این حرف حقیقتِ :D من خودم رایم Un3 هستش اما تنها بازی که برای ناتی داگ ی جور درجا زدن به حساب میاد همین Un3 عه !

جفتتون شرم کنید:| :| :|

نه :D اینا مخفف های فارسی شدس :D
مثلاً توی دور قبلی
Shadow of the colossus
SotC = سوتک :D
144754

نکنید این کار این نجاسات رو وارد زبون گیمر ها نکنید:D سوتک آخه؟ یا تلو؟ فاکین تلو؟:| من اگه اینجا مدیر بودم همتون بن میکردم. اونایی که لاست لگاسی مینویسن که دیگه بن دائم میکردم.:D

View attachment 144754

نکنید این کار این نجاسات رو وارد زبون گیمر ها نکنید:D سوتک آخه؟ یا تلو؟ فاکین تلو؟:| من اگه اینجا مدیر بودم همتون بن میکردم. اونایی که لاست لگاسی مینویسن که دیگه بن دائم میکردم.:D
یولّ (اون ل با تشدید همون لاست لگسی ـه :D)

کاری به بحثتون ندارم ولی فقط شانس بیارید تو گروه GOD OF WAR خبری از ICO عزیز دل و Heavenly Sword نباشه ، اگه با هم انداخته باشید این سه تا رو و یا ICO و Heavenly Sword رو کلا نگذاشته باشید تو نظرسنجی بلند میشم میرم جلو در خونه @Frobary بست میشینم تا @Safety & Peace رو بن دائم کنه :D چون قطعا زیر سر خودشه وگرنه @Kaine چنین کاری نمی کنه (لاقل با ICO )

کاری به بحثتون ندارم ولی فقط شانس بیارید تو گروه GOD OF WAR خبری از ICO عزیز دل و Heavenly Sword نباشه ، اگه با هم انداخته باشید این سه تا رو و یا ICO و Heavenly Sword رو کلا نگذاشته باشید تو نظرسنجی بلند میشم میرم جلو در خونه @Frobary بست میشینم تا @Safety & Peace رو بن دائم کنه :D چون قطعا زیر سر خودشه وگرنه @Kaine چنین کاری نمی کنه (لاقل با ICO )
photo_2020-06-04_07-58-46.jpg

ولی این قاب بندی های سینمایی و نمابازهای به یاد موندنی که بیشترش هم از دل گیم پلی بیرون میاد با این تعدد خیلی منحصر بفرده بنظرم.
ما آخر نفهمیدیم چرا این خانم کارگردان گذاشت رفت؟!

برداشت من از جوابت اینه یا جفتشون کلا نیستن تو نظرسنجی یا با خدای جنگ انداختیشون :-< ، خب با اجازه ات برم ساکم رو ببندم ;)):D
>:)>:)>:)
===
این دم آخری یه خرده دیگه رای جمع کنیم:D

حاجیمون نیتن دریک سال 2011 توی مراسم VGA نامزد بهترین شخصیت سال شد. کسی اینو یادش میاد؟:D

View attachment y2mate.com - Nathan Drake - VGA 2011 Best Character Nominee_LjdGhBB--JI_360p.mp4

Uc3 اتفاقا درجا زدن محسوب میشد برا ناتی داگ :D بعد انچارتد ۱ تنها بازی بود که عملا کپی پیست نسخه قبلش بود با داستان بدتر و کمترین نوآوری تو گیم پلی( البته ست پیس های خفنی داشت :D). اینا هر بازی که بعد انچارتد ۱ ساختن بدون استثنا صنعت بازی رو جلو برد به جز نسخه سوم. همین لاست لگسی هم نوآوری بیشتری داشت نسبت به ۳ :D

آخرین ویرایش:
ولی این قاب بندی های سینمایی و نمابازهای به یاد موندنی که بیشترش هم از دل گیم پلی بیرون میاد با این تعدد خیلی منحصر بفرده بنظرم.
ما آخر نفهمیدیم چرا این خانم کارگردان گذاشت رفت؟!
اگر اشتباه نکنم، سر U4 و با تصمیماتی که گرفته شد مشکل پیدا کرد و یه سری چیزا مد نظرش بود که بقیه قبول نداشتن.
Uc3 اتفاقا درجا زدن محسوب میشد برا ناتی داگ :D بعد انچارتد ۱ تنها بازی بود که عملا کپی پیست نسخه قبلش بود با داستان بدتر و کمترین نوآوری تو گیم پلی( البته ست پیس های خفنی داشت :D). اینا هر بازی که بعد انچارتد ۱ ساختن بدون استثنا صنعت بازی رو جلو برد به جز نسخه سوم. همین لاست لگسی هم نوآوری بیشتری داشت نسبت به ۳ :D
برو خجالت بکش:|:D انصافا داستان سری آنچارتد هر نسخه یه بهونه برای دزدی و پیدا کردن یه گنج یا یه جای افسانه ای هست و هیچوقت چیز آنچنان خاصی نبوده که بخواییم داستان 3 رو بکوبیم این وسط:D من هنوز 4 رو بازی نکردم ولی گیم پلی آنچارتد معمولا به یه شکل هست توی تمام شماره ها و جوری نبوده که بخواد توی 3 زیر و روش کنن. خلاصه اینکه درجه هیتت رو کمتر کن:D همون قسمت بیابون رو هر کس ببینه، نمیتونه بگه این بازی بد بوده:D اینقدر خوب بود که من دوست داشتم برم وسط بیابون های استانمون و غلت بزنم تو شن ها:))

برو خجالت بکش:|:D انصافا داستان سری آنچارتد هر نسخه یه بهونه برای دزدی و پیدا کردن یه گنج یا یه جای افسانه ای هست و هیچوقت چیز آنچنان خاصی نبوده که بخواییم داستان 3 رو بکوبیم این وسط:D من هنوز 4 رو بازی نکردم ولی گیم پلی آنچارتد معمولا به یه شکل هست توی تمام شماره ها و جوری نبوده که بخواد توی 3 زیر و روش کنن. خلاصه اینکه درجه هیتت رو کمتر کن:D همون قسمت بیابون رو هر کس ببینه، نمیتونه بگه این بازی بد بوده:D اینقدر خوب بود که من دوست داشتم برم وسط بیابون های استانمون و غلت بزنم تو شن ها:))
خودت هم خجالت بکش که هنوز U4 رو بازی نکردی :|

خودت هم خجالت بکش که هنوز U4 رو بازی نکردی :|
من که خودم شرمسارم:| بعضی مواقع فکر میکنم دقیقا چه غلطی دارم میکنم وقتی هم کنسول و هم بازی محیا هستن؟:|:D جدی باید این بازی های قدیمی (نسبتاً) رو حتما بازی کنم:

GoW III Remaster
GoW Ascension
SoTC Remaster
U4
U LL
ICO:-"
The Last Guardian

خلاصه اینکه میدونم خیلی تباهم. منو خدا زده. شما دیگه نزنین8-|:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن