حافظه م اونقدر قوی نیست دیگهیکم تعریف کن!
اشنا تر شیم.

تو که آشنایی با وضعیت حافظه م
حافظه م اونقدر قوی نیست دیگهیکم تعریف کن!
اشنا تر شیم.
خسته نباشیحافظه م اونقدر قوی نیست دیگهفقط یادمه چسبید
تو که آشنایی با وضعیت حافظه م![]()
Shame on you
عه یادش بخیر game network موزیک میذاشت رو تریلر بازی ها یادم موزیک you know you're right از نیروانا رو گذاشته بود رو کاتسین اول اونیموشا 3 هر موقع این پلی میشد قند تو دل من آب میشد یادش بخیر واقعارای ما هم به قول احسان، سوتک
من عاشق غول و موجودات عظیم هستم. اینقدر که بی اراده به سمت این بازی ها جذب میشم حتی اگر خیلی نابود باشن. یادمه اولین بار تریلر سوتک رو توی Game One با Game Network دیدم و واقعا از خود بیخود شدمسال ها دنبالش بودم و وقتی برای اولین بار بازیش کردم، اصلا باورم نمیشد. کل دشمنای بازی غول هستن؟ از غول ها هم میتونیم بالا بریم؟ هیچی دیگه انگار کائنات درهای رحمت رو به روی من گشوده بودن
باورم نمیشد چقدر خوب بود این بازی
بهترین صحنه بازی هم مربوط به اون غول بالداره شبیه عقاب بود که قبل از شروع مبارزه، تک و تنها توی یه خرابه که زیر آب رفته، اون بالا نشسته بود و آروم آروم دمش تکون میخورد
اصن در روایات داریم ریشه عشق من به بازی های میازاکی به سوتک برمیگردهبیخود نیست میازاکی هم به استاد اوئدا ارادت خاصی دارن و گفتن الگوش هستن
پ.ن: تمومش نکردمو لعنت به من که تمومش نکردم. 3 روز بن کنین منو.
من اصلا به خاطر گنجی ps3 خریدم اون زمان و بعد خورد تو حالم اینقدر بد بود. گنجی ps2 اسمش dawn of the samurai بود و چه شاهکاری بود! اتفاقا پر المنت های تخیلی تو بازی بود. چه باس فایت هایی چه لوکیشن هاییبرو خجالت بکشگنجی اون موقع در کنار اونیموشا یکی از بهترین بازی های سامورایی بودن. یعنی این 2تا پدر و مادر سکیرو و نیوه و گوست حساب میشن یه جورایی
هنوز یادم نمیره وقتی نسخه PS2 رو برای اولین بار بازی کردم. چقدر نرم و روون و چقدر خوشگل بود بازی. طراحی بازی هم خیلی بهتر از اونیموشا بود و لذت میبردی ازش. مبارزاتش هم جذاب بود و تا جایی که یادمه تخیلات توی بازی نبود.
اینفیمس 2 تا نسخش تا الان بالا اومده , 1 و سکند سانبنده خدا کول و inFAMOUS 2 هیچ جا به حقشون نرسیدناینجا هم باز همین شد
چه جوری دلتون اومد :
View attachment 144723
Genji هم عجیب بود فقط 3 راییعنی حتی کسی اون Giant enemy crab معروف هم یادش نمونده ؟
انقدر معروفه که حتی توی پاپیتیر (@Akiba ) هم یه رفرنس بهش دادن
اینجوری پیش بره نیمه نهایی و فینال به شدت بورینگ و قابل پیش بینی ای در پیشه ، همش آنچارتد VS آنچارتد Vs آنچارتد Vs گاو Vs گاو Vs گاو ...![]()
آره ولی جفتشون بهم خوردناینفیمس 2 تا نسخش تا الان بالا اومده , 1 و سکند سان![]()
کسی این حرف رو میزنه که خودش یکی از دلایل این وضعیت بودهآره ولی جفتشون بهم خوردندر هر حال یکیشون حذف میشه !
جای 1 باید 2 ـش بالا میومدحالا بذار نظر سنجی فعلی تموم بشه براکت دور اول رو بذاریم به عمق فاجعه پی میبری
تنوع یه چیز فاجعه باریه ، در حالی که تنوع توی گروه بندی ها به شدت بالا بوده
![]()
بمیر لعنتیکسی این حرف رو میزنه که خودش یکی از دلایل این وضعیت بودهاون لحظه ای که به DeS رای ندادی، خیانتت برای همه آشکار شد. با این حرفا نمیتونی جنایتی که کردی رو ماست مالی کنی
لقب خائن تا ابد بر تو خواهد ماند
![]()