X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
رای ما هم به قول احسان، سوتک:D

من عاشق غول و موجودات عظیم هستم. اینقدر که بی اراده به سمت این بازی ها جذب میشم حتی اگر خیلی نابود باشن. یادمه اولین بار تریلر سوتک رو توی Game One با Game Network دیدم و واقعا از خود بیخود شدم:D سال ها دنبالش بودم و وقتی برای اولین بار بازیش کردم، اصلا باورم نمیشد. کل دشمنای بازی غول هستن؟ از غول ها هم میتونیم بالا بریم؟ هیچی دیگه انگار کائنات درهای رحمت رو به روی من گشوده بودن:D باورم نمیشد چقدر خوب بود این بازی:D بهترین صحنه بازی هم مربوط به اون غول بالداره شبیه عقاب بود که قبل از شروع مبارزه، تک و تنها توی یه خرابه که زیر آب رفته، اون بالا نشسته بود و آروم آروم دمش تکون میخورد:D

اصن در روایات داریم ریشه عشق من به بازی های میازاکی به سوتک برمیگرده:D بیخود نیست میازاکی هم به استاد اوئدا ارادت خاصی دارن و گفتن الگوش هستن:D

پ.ن: تمومش نکردم:| و لعنت به من که تمومش نکردم. 3 روز بن کنین منو.
عه یادش بخیر game network موزیک میذاشت رو تریلر بازی ها یادم موزیک you know you're right از نیروانا رو گذاشته بود رو کاتسین اول اونیموشا 3 هر موقع این پلی میشد قند تو دل من آب میشد یادش بخیر واقعا8-> cowboy bebop که عکس آواتارم اولین بار از گیم وان دیدم و هنوز رو دستش ندیدم انیمه.
برو خجالت بکش:| گنجی اون موقع در کنار اونیموشا یکی از بهترین بازی های سامورایی بودن. یعنی این 2تا پدر و مادر سکیرو و نیوه و گوست حساب میشن یه جورایی:D هنوز یادم نمیره وقتی نسخه PS2 رو برای اولین بار بازی کردم. چقدر نرم و روون و چقدر خوشگل بود بازی. طراحی بازی هم خیلی بهتر از اونیموشا بود و لذت میبردی ازش. مبارزاتش هم جذاب بود و تا جایی که یادمه تخیلات توی بازی نبود.
من اصلا به خاطر گنجی ps3 خریدم اون زمان و بعد خورد تو حالم اینقدر بد بود. گنجی ps2 اسمش dawn of the samurai بود و چه شاهکاری بود! اتفاقا پر المنت های تخیلی تو بازی بود. چه باس فایت هایی چه لوکیشن هایی8-> یادم من رو PS2 باورم نمیشد همچین گرافیکی میبینم. اسم کرکتر اصلیش هیچوقت یادم نمیره میناموتو یوشیتسونه خیلیم خفن شمشیراش نگه میداشت. بازی انقدر ناشناس که ویدیو خوبی تو یوتوب پیدا نکردم بذارم فکر کنم به خاطر این باشه که تا جایی که یادم نسخه انگلیسی نداشت بازی. من با منوی ژاپنی تموم کردم این و اینم بگم سیستم آپگریدش نمیفهمیدم زبونش همینجوری شانسی میزدم :D و واقعا از نظر سختی چیزی از ninja gaiden black کم نداشت.

از این بازی های نانشناس زمان ps2 دو تا دیگه بودن یکی haunting ground و یکی rule of rose امیدوارم آورده باشینشون اقلا یه ذره توضیح بدم ببینید چه الماس هایی رو هیچکی نمیشناسه:D

نظرسنجی فعلا جوریه که یک بازی بین بقیه بطور مشخص بهتره و فعلا رقابتی نیست. بنظرم تا موقعی که گزینه ها اینقدر نسبت به هم اختلاف رای دارن زمان نظرسنجی ها رو کمتر کنید. سه روز خیلیه! مثلا همین نظرسنجی از همین ساعات اولیه ی شروع، برنده مشخص شده :D

Uncharted 3 جزو بهترین بازی‌های نسل قبل من بوده و صد بار روی PS3 و PS4 تمومش کردم، ولی در حضور GT5 به سختی می‌تونم به بازی‌های دیگه رأی بدم. :D
GT5 معدن مشکلات ریز و درشت بود و هر گوشه و کنارش رو که نگاه می‌کردی، یه سری ایراد داشت. ولی حتی با وجود همون ایرادات یکی از بهترین بازی‌های عمرم بود و فکر کنم یه ۲۰۰ ساعتی توش بودم. بازی‌ای که گیم‌پلی و فیزیک رانندگی‌ش غوغا بود ولی فیزیک برخوردش زیر خط فقر. گرافیکش توی بعضی لحظات به نظرم از استانداردهای نسل قبل فراتر بود و مثلاً وقتی توی یکی از پیست‌های خوشگل‌تر بازی با ماشین‌های پریمیوم مسابقه می‌دادیم و چرخه شبانه روز و بارندگی realtime هم وجود داشت، PS3 به درجاتی از عرفان معنوی می‌رسید که توی خفن‌ترین بازی‌ها هم بهش نرسیده بود! :D بعد از اون طرف یهو می‌رفتیم توی پیستی که صاف از PS2 منتقل شده بود به PS3 و ماشین‌های استانداردی که از نیمه اول دهه ۲۰۰۰ فرستاده بودنشون توی این بازی و کلاً مغز منهدم می‌شد از دیدن این گرافیک توی یه بازی PS3!
در مجموع ترکیبی از بهترین‌ها و بدترین‌ها بود، ولی نتیجه‌ی نهایی برای من یکی از بهترین، اعتیادآورترین و کامل‌ترین بازی‌های عمرم بود.

بین Infamous 2 و Uncharted 3 انتخاب برام خیلی سخت بود
هر 2 عنوان پر از فاکتورهایی هست که انتخاب کردن رو برام سخت میکنه
از این رو رفتم سراغ فاکتور هیجان بازی و آدرنالین خون ، این طور شد که انتخابم Infamous 2
سُر خوردن روی کابل مهاله یادم بره :Thumbsup:

144662

پ ن : Please Remaster

آخرین ویرایش:
بنده خدا کول و inFAMOUS 2 هیچ جا به حقشون نرسیدن :( اینجا هم باز همین شد :( چه جوری دلتون اومد :

View attachment giphناy.gif.mp4

Genji هم عجیب بود فقط 3 رای :D یعنی حتی کسی اون Giant enemy crab معروف هم یادش نمونده ؟ :D انقدر معروفه که حتی توی پاپیتیر (@Akiba ) هم یه رفرنس بهش دادن :D

اینجوری پیش بره نیمه نهایی و فینال به شدت بورینگ و قابل پیش بینی ای در پیشه ، همش آنچارتد VS آنچارتد Vs آنچارتد Vs گاو Vs گاو Vs گاو ... :D

بنده خدا کول و inFAMOUS 2 هیچ جا به حقشون نرسیدن :( اینجا هم باز همین شد :( چه جوری دلتون اومد :

View attachment 144723

Genji هم عجیب بود فقط 3 رای :D یعنی حتی کسی اون Giant enemy crab معروف هم یادش نمونده ؟ :D انقدر معروفه که حتی توی پاپیتیر (@Akiba ) هم یه رفرنس بهش دادن :D

اینجوری پیش بره نیمه نهایی و فینال به شدت بورینگ و قابل پیش بینی ای در پیشه ، همش آنچارتد VS آنچارتد Vs آنچارتد Vs گاو Vs گاو Vs گاو ... :D
اینفیمس 2 تا نسخش تا الان بالا اومده , 1 و سکند سان :D

اینفیمس 2 تا نسخش تا الان بالا اومده , 1 و سکند سان :D
آره ولی جفتشون بهم خوردن :D در هر حال یکیشون حذف میشه ! :D
جای 1 باید 2 ـش بالا میومد :D حالا بذار نظر سنجی فعلی تموم بشه براکت دور اول رو بذاریم به عمق فاجعه پی میبری :D تنوع یه چیز فاجعه باریه ، در حالی که تنوع توی گروه بندی ها به شدت بالا بوده :دی

آره ولی جفتشون بهم خوردن :D در هر حال یکیشون حذف میشه ! :D
جای 1 باید 2 ـش بالا میومد :D حالا بذار نظر سنجی فعلی تموم بشه براکت دور اول رو بذاریم به عمق فاجعه پی میبری :D تنوع یه چیز فاجعه باریه ، در حالی که تنوع توی گروه بندی ها به شدت بالا بوده :D
کسی این حرف رو میزنه که خودش یکی از دلایل این وضعیت بوده:D اون لحظه ای که به DeS رای ندادی، خیانتت برای همه آشکار شد. با این حرفا نمیتونی جنایتی که کردی رو ماست مالی کنی:D لقب خائن تا ابد بر تو خواهد ماند:D

کسی این حرف رو میزنه که خودش یکی از دلایل این وضعیت بوده:D اون لحظه ای که به DeS رای ندادی، خیانتت برای همه آشکار شد. با این حرفا نمیتونی جنایتی که کردی رو ماست مالی کنی:D لقب خائن تا ابد بر تو خواهد ماند:D
بمیر لعنتی :دی خودت رو چی میگی داشتی واسه پپسی من تبلیغ می کردی :دی آخه پپسی من لعنتی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or