X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
Genji رو اولین باره اسمشم میشنوم:D

Tearaway عالیه ولی من کلا LBP ها رو بیشتر دوست دارم!

واقعا بین U3 و Infamous 2 موندم...هر دوتا رو عاشقشون هستم.
ولی خب چون Infamous2 قدرت ها و شخصیت هاش رو خیلی دوست داشتم، رای من است.
واقعا مراحل بیابان U3 هنوز که هنوزه بی نظیرن.

خیلی خب نظر سنجی گذاشته شد. با تشکر از احمد.

رای ما هم U3:D این بچه مظلوم رو خیلی میکوبونن توی بازیسنتر ولی یکی از بهترین Uها هست. کیه که از بیابون بازی لذت نبرده باشه؟ کیه اون شهر آخرش وسط بیابون رو دیده باشه و نگرخیده باشه از طراحی فوق العاده-ش؟:D

Genji رو اولین باره اسمشم میشنوم:D
برو خجالت بکش:| گنجی اون موقع در کنار اونیموشا یکی از بهترین بازی های سامورایی بودن. یعنی این 2تا پدر و مادر سکیرو و نیوه و گوست حساب میشن یه جورایی:D هنوز یادم نمیره وقتی نسخه PS2 رو برای اولین بار بازی کردم. چقدر نرم و روون و چقدر خوشگل بود بازی. طراحی بازی هم خیلی بهتر از اونیموشا بود و لذت میبردی ازش. مبارزاتش هم جذاب بود و تا جایی که یادمه تخیلات توی بازی نبود.

برو خجالت بکش:| گنجی اون موقع در کنار اونیموشا یکی از بهترین بازی های سامورایی بودن. یعنی این 2تا پدر و مادر سکیرو و نیوه و گوست حساب میشن یه جورایی:D هنوز یادم نمیره وقتی نسخه PS2 رو برای اولین بار بازی کردم. چقدر نرم و روون و چقدر خوشگل بود بازی. طراحی بازی هم خیلی بهتر از اونیموشا بود و لذت میبردی ازش. مبارزاتش هم جذاب بود و تا جایی که یادمه تخیلات توی بازی نبود.
والا حتما در حقش کم لطفی چیزی شده که بعد بیشتر از 13 سال تازه اسمش رو شنیدم:دی
خوبی تاپیک اصلا همینه با این بازی های ناشناخته اشنا میشی، میفهمی چقدر از عمرت به تباهی رفته:))

گرن تریسمو ۵ یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود واسه من.با اینکه در این سبک حرفه ای نیستم ولی گرن تریسمو ۵ خیلی به من حال داد و برخلاف خیلیا بازی کردن گرن تریسمو ۵ خیلی بیشتر بهم چسبید نسبت به فورتزا موتور اسپرت ۴

به خاطر همون ست‌پیس هواپیما هم که شده رای من آنچارتد۳ :D همین دوهفته پیش رفتم سراغش و هنوزم واسم خیلی جذابه. از تعقیب تالبوت و غرق شدن کشتی هم که نگم... .
اینفیمس ۲ رو که خیلی قدیما بازی کردم اصلا یادم نمیاد ولی گرن ۵ رو بسی دوست :x

:* THIS VOTE IS FOR YOU @Akiba
(هیچ کدوم رو نرفتم :D)
U3 !!!
من گلا عاشق فضاهای گرمم:دی خیلی خوبن! و اینم یمن و بیابون و شهر آخر بازی همشون عالی بود:x
اسب سواری هم بسی چسبید:x
کلا خفن ناک حال داد>:)

ولی به TearAway یا Infamous 2 هم رای بدی ناراحت نمیشم:-"
به GT5 رای نده:-"

Genji اون نسخه PS2ش رو رفتم و شدید چسبید!!! ولی شماره دوم رو متاسفانه قسمت نشد...:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or