X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
بمیر لعنتی :D خودت رو چی میگی داشتی واسه پپسی من تبلیغ می کردی :D آخه پپسی من لعنتی :D
من داشتم سعی میکردم به این مسابقه لعنتی تنوع ببخشم ولی توی شیطان جام زهرت رو ریختی تو حلق پپسی من:D

دیگه کار از کار گذشته. به قول Lothric که به زیبایی میفرمایند:

You... remain... among the accursed...

من داشتم سعی میکردم به این مسابقه لعنتی تنوع ببخشم ولی توی شیطان جام زهرت رو ریختی تو حلق پپسی من:D

دیگه کار از کار گذشته. به قول Lothric که به زیبایی میفرمایند:

You... remain... among the accursed...
یادت بیاد چه مظلومانه گرویتی راش رو حذف کردی ... رچت رو ... چه توطئه ها که برای مگس 4 نریختی ... پس درو کن آنچه پیش تر از اعمال خود کاشتی :D
فقط 1 بار توی عمر خیانت کارانه ـت سر سوتک با من همراه شدی که نتیجه ی رستگارانه ـش رو هم دیدی :دی

یادت بیاد چه مظلومانه گرویتی راش رو حذف کردی ... رچت رو ... چه توطئه ها که برای مگس 4 نریختی ... پس درو کن آنچه پیش تر از اعمال خود کاشتی :D
فقط 1 بار توی عمر خیانت کارانه ـت سر سوتک با من همراه شدی که نتیجه ی رستگارانه ـش رو هم دیدی :D
مردک تو خودت تمام رای هایی که دادی به برنده اون گروه بوده تا حالا (به جز گروه اول و دوم و سوم):D خدا رو شکر عکسای نظر سنجی ها هست و میتونی اسم پلیدت رو که میدرخشه، به خوبی ببینی:D گروه مگس 4 هم به آنچ 2 رای دادی.

خلاصه اینکه جدول اولی تموم شد ولی امیدوارم برای قسمت دوم در راه رستگاری و تنوع قدم برداری:D

پ.ن: راستی این آکیبای خائن @Akiba که هی میگفت Tearaway توی مسابقه نباشه، حکم جهاد میدم، چرا به آنچارتد رای داده؟:|/:)

مردک تو خودت تمام رای هایی که دادی به برنده اون گروه بوده تا حالا (به جز گروه اول و دوم و سوم):D خدا رو شکر عکسای نظر سنجی ها هست و میتونی اسم پلیدت رو که میدرخشه، به خوبی ببینی:D گروه مگس 4 هم به آنچ 2 رای دادی.

خلاصه اینکه جدول اولی تموم شد ولی امیدوارم برای قسمت دوم در راه رستگاری و تنوع قدم برداری:D

پ.ن: راستی این آکیبای خائن @Akiba که هی میگفت Tearaway توی مسابقه نباشه، حکم جهاد میدم، چرا به آنچارتد رای داده؟:|/:)
من سعی کردم رعایت حال اکثریت رو بکنم :D در باقی موارد اگه توی خائن هم با انتخاب های من همراه شده بودی الان تنوع بالاتر بود :D

امیر رو باید از خشتک دار زد ؛ New enemy detected :D خودشو برای a crack in time میکشت ولی هیچ کاری براش نکرد ، Sly عشقش بود ولی اصن پیداش نشد ، برای Tearaway حکم جهاد داد ولی رفته توی خونه ی امن زیرزمینیش قایم شده ، میگه LBP رو ترجیح میدم ولی حتی برای LBP های مظلوم هم هیچ کاری نکرد ! نه تو بگو باید با همچین خائنی چیکار کرد ؟ :D

چرا تحریف تاریخ میکنید؟ :))

اول اینکه اون برای Puppeteer بود! نکنه نیوردینش و اشتباهی TA رو اون روزی گفتید که جنگیدید تا بیارینش؟ :|

و LBP ...من همیشه گفتم TA رو به LBP ترجیح میدم! چرا وارونه میگید:-" بعد خو... جلو بدکسی انداختینش مظلوم رو:| (اتفاقا اون LBP هم همیشه گفتم تازه تو شماره سوم تبدیل شد به چیزی که باید باشه:-" )

بقیشم...وقت نمیکنم! به خدا دهنم سرویسه:| تازه چندتا آرت دیگه از تریکو گرفته بودم که نشد بزارم:((
حالا Infamousم میچرخم ببینم آرت جلب گیر میارم یا نه:-" با اینکه رای ما U3 !

آقا! یکی اون خاک بازی تبلیغاتی U3 رو بزاره... خدااااا بود! :x (همکن با خاک طراحی میکنند:D )

چرا تحریف تاریخ میکنید؟ :))

اول اینکه اون برای Puppeteer بود! نکنه نیوردینش و اشتباهی TA رو اون روزی گفتید که جنگیدید تا بیارینش؟ :|

و LBP ...من همیشه گفتم TA رو به LBP ترجیح میدم! چرا وارونه میگید:-" بعد خو... جلو بدکسی انداختینش مظلوم رو:| (اتفاقا اون LBP هم همیشه گفتم تازه تو شماره سوم تبدیل شد به چیزی که باید باشه:-" )

بقیشم...وقت نمیکنم! به خدا دهنم سرویسه:| تازه چندتا آرت دیگه از تریکو گرفته بودم که نشد بزارم:((
حالا Infamousم میچرخم ببینم آرت جلب گیر میارم یا نه:-" با اینکه رای ما U3 !

آقا! یکی اون خاک بازی تبلیغاتی U3 رو بزاره... خدااااا بود! :x (همکن با خاک طراحی میکنند:D )
بیا برو خائن ، دیگه حنات رنگی نداره :D همش از پلتفرمینگ ها و بازیای گوگولی دفاع میکنی بعد میری اون پشت مشت ها به انچارتد و گاو رای میدی :D سر LBP3 هم میبینیم چه خیانت هایی که نمیکنی :دی

دوستان موافقین کلا نظر سنجی ها 2 روز باشن؟ به خاطر اینکه هم مسابقه زیاد کش پیدا نکنه و هم روز اول و دوم هر کی بخواد رای میده و روز آخر نهایتا 5-10 نفر رای میدن و یه جورایی وقت اضافه هست. اگر موافقین، فقط لایک کنین بی زحمت و پستی راجع به این موضوع ندین.

به به انچارتد 3
بهترین نسخه سری برای من:x
حیف که یه سری سونی فن ها برای این که بگن امی هنینگ بدرد نخور بود و از ناتی انداختنش بیرون بازی رو میکوبن
خب این حرف حقیقتِ :D من خودم رایم Un3 هستش اما تنها بازی که برای ناتی داگ ی جور درجا زدن به حساب میاد همین Un3 عه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or