باید اسم تاپیک رو
X Vs Y:Civil War Edition
بزارن.
هیچی نشده، بین دست اندرکاران دعوا شده.
X Vs Y:Civil War Edition
بزارن.
هیچی نشده، بین دست اندرکاران دعوا شده.
من داشتم سعی میکردم به این مسابقه لعنتی تنوع ببخشم ولی توی شیطان جام زهرت رو ریختی تو حلق پپسی منبمیر لعنتی خودت رو چی میگی داشتی واسه پپسی من تبلیغ می کردی آخه پپسی من لعنتی
یادت بیاد چه مظلومانه گرویتی راش رو حذف کردی ... رچت رو ... چه توطئه ها که برای مگس 4 نریختی ... پس درو کن آنچه پیش تر از اعمال خود کاشتیمن داشتم سعی میکردم به این مسابقه لعنتی تنوع ببخشم ولی توی شیطان جام زهرت رو ریختی تو حلق پپسی من
دیگه کار از کار گذشته. به قول Lothric که به زیبایی میفرمایند:
You... remain... among the accursed...
مردک تو خودت تمام رای هایی که دادی به برنده اون گروه بوده تا حالا (به جز گروه اول و دوم و سوم) خدا رو شکر عکسای نظر سنجی ها هست و میتونی اسم پلیدت رو که میدرخشه، به خوبی ببینی گروه مگس 4 هم به آنچ 2 رای دادی.یادت بیاد چه مظلومانه گرویتی راش رو حذف کردی ... رچت رو ... چه توطئه ها که برای مگس 4 نریختی ... پس درو کن آنچه پیش تر از اعمال خود کاشتی
فقط 1 بار توی عمر خیانت کارانه ـت سر سوتک با من همراه شدی که نتیجه ی رستگارانه ـش رو هم دیدی
من سعی کردم رعایت حال اکثریت رو بکنم در باقی موارد اگه توی خائن هم با انتخاب های من همراه شده بودی الان تنوع بالاتر بودمردک تو خودت تمام رای هایی که دادی به برنده اون گروه بوده تا حالا (به جز گروه اول و دوم و سوم) خدا رو شکر عکسای نظر سنجی ها هست و میتونی اسم پلیدت رو که میدرخشه، به خوبی ببینی گروه مگس 4 هم به آنچ 2 رای دادی.
خلاصه اینکه جدول اولی تموم شد ولی امیدوارم برای قسمت دوم در راه رستگاری و تنوع قدم برداری
پ.ن: راستی این آکیبای خائن @Akiba که هی میگفت Tearaway توی مسابقه نباشه، حکم جهاد میدم، چرا به آنچارتد رای داده؟
بیا برو خائن ، دیگه حنات رنگی نداره همش از پلتفرمینگ ها و بازیای گوگولی دفاع میکنی بعد میری اون پشت مشت ها به انچارتد و گاو رای میدی سر LBP3 هم میبینیم چه خیانت هایی که نمیکنیچرا تحریف تاریخ میکنید؟
اول اینکه اون برای Puppeteer بود! نکنه نیوردینش و اشتباهی TA رو اون روزی گفتید که جنگیدید تا بیارینش؟
و LBP ...من همیشه گفتم TA رو به LBP ترجیح میدم! چرا وارونه میگید بعد خو... جلو بدکسی انداختینش مظلوم رو (اتفاقا اون LBP هم همیشه گفتم تازه تو شماره سوم تبدیل شد به چیزی که باید باشه )
بقیشم...وقت نمیکنم! به خدا دهنم سرویسه تازه چندتا آرت دیگه از تریکو گرفته بودم که نشد بزارم
حالا Infamousم میچرخم ببینم آرت جلب گیر میارم یا نه با اینکه رای ما U3 !
آقا! یکی اون خاک بازی تبلیغاتی U3 رو بزاره... خدااااا بود! (همکن با خاک طراحی میکنند )
Metal Gear Solid 4مگس 4 چه بازی ای هست
علی بنظرم 24 یا 36 ساعت کافیه
فک کردم انچارتد 4 میگید آخه یه تریلر داشت روی پیشونی نیت مگس مینشستMetal Gear Solid 4
MGS 4 = مگس 4
خب این حرف حقیقتِ من خودم رایم Un3 هستش اما تنها بازی که برای ناتی داگ ی جور درجا زدن به حساب میاد همین Un3 عه !به به انچارتد 3
بهترین نسخه سری برای من
حیف که یه سری سونی فن ها برای این که بگن امی هنینگ بدرد نخور بود و از ناتی انداختنش بیرون بازی رو میکوبن
نه اینا مخفف های فارسی شدسفک کردم انچارتد 4 میگید آخه یه تریلر داشت روی پیشونی نیت مگس مینشست