X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من هنوز 4 رو بازی نکردم ولی..
واااااات
اقا علی چرا هنوز بن نشده!!!؟:D
ابراهیم جوابگو باش/:)
@Jill_Valentine

ویرایش:
:)))))))
میدونی چی جالبه!
من اول کامنت علی رو دیدم بعد اومدم این کامنتو دادم ، برگشتم که بقیه رو بخونم دیدم صدوبیست بار قبل از من درخواستش داده شده،راضیم ازتون:)):bye:
پ.ن:فقط زمانی که تو نظرسنجی سولزبورن وجود داشت از بن دربیارین تنها نباشم:(

ولی خودمونیم اون تیکه که قرمز کردم (نیت تازه آخرای بازی میفهمه سم برادرشه و سم هم متحول و بچه خوبی میشه) ته فیلم هندی بوده ها :D احتمالا یکی یه خال مشترک هم داشتن که نیت فهمیده !!
اینی هم که 50 درصد بازی قرار بوده بدون شوتینگ و فقط هند تو هند باشه هم به نظرم جالب نبوده ! در حد U3 خوبه چون هم جذاب کار شده بود و هم کم بود . احتمالا رییس استدیو (اوان ولز) خیلی با داستان و اتفاقاتش حال نکرده بوده و امی هم ناراحت شده . اوان ولز هم شاید بعد از TLOU انتظاراتش از داستان و روایت داستانی خیلی بالا بوده . کاملا نمیشه قضاوت کرد ولی U4 که ساخته شد از نظر شخصیت پردازی , داستان و روایت تو یه لول خیلی بالایی بود , خدا رو شکر نتیجه نهایی عالی بود ولی امی هم حیف شد و خالق همچین فرنچایزی بود
دقیقاً سر همین اونهمه علامت تعجب گذاشتم :D یعنی نیت از 15 سال پیش نمی دونسته اونی که کنارشه برادرشه بعد یهو 15 سال بعد و بین این اتفاقا میفهمه برادرشه بعد تازه با هم پارتنر هم میشن :D اوووووووف :D هند از وسط شکافت :D
آره اون هند تو هند هم خیلی ضایعس ! همین الانشم U4 فعلی رو خیلیا میگن کاش بخش های اکشن و تیراندازی بیشتر بود ، حالا فکر کن 50% از بازی هیچی هم نداشته باشه :|
ولی خب با تموم این اوصاف آره ، منم از کارای امی خیلی خوشم میومد ، حداقل از U ناراحت شد میشد نگهش دارن واسه یه بازی دیگه جکی چیزی یا IP جدید :(

ولی خودمونیم اون تیکه که قرمز کردم (نیت تازه آخرای بازی میفهمه سم برادرشه و سم هم متحول و بچه خوبی میشه) ته فیلم هندی بوده ها :D احتمالا یکی یه خال مشترک هم داشتن که نیت فهمیده !!
اینی هم که 50 درصد بازی قرار بوده بدون شوتینگ و فقط هند تو هند باشه هم به نظرم جالب نبوده ! در حد U3 خوبه چون هم جذاب کار شده بود و هم کم بود . احتمالا رییس استدیو (اوان ولز) خیلی با داستان و اتفاقاتش حال نکرده بوده و امی هم ناراحت شده . اوان ولز هم شاید بعد از TLOU انتظاراتش از داستان و روایت داستانی خیلی بالا بوده . کاملا نمیشه قضاوت کرد ولی U4 که ساخته شد از نظر شخصیت پردازی , داستان و روایت تو یه لول خیلی بالایی بود , خدا رو شکر نتیجه نهایی عالی بود ولی امی هم حیف شد و خالق همچین فرنچایزی بود
تیم هنینگ کلا توی U3 هم فوکس بالایی روی قسمت مبارزات هند تو هند و میلی گذاشت. و بنظرم واقعا بیش از حد بود. خوب بود که یکم اضافه کردن ولی توی U3 یکم بیشتر از حدش بود. و اگه این حرفایی که احسان میگه درست باشه واقعا بنظر منم خوب شد با اینش مخالفت کردن. ولی در کل هنینگ گویا یک سری چیزای جالبی میخواسته اضافه کنه که نشد

حالا اینجوری که شما میگین هم هندی نیست. یک کاراکتر منفی تهش داداش خود نیت در بیاد خفن میشه :دی من خودم بنظرم سم یکم بیشتر نیاز داشت تا خاص بشه توی U4! من تو تیمی هستم که دوست داشتم سم یا اواخر کار منفی شه (سر تریلر اول که میدونستیم این کاراکتر جدید منفیه، تا ته ته خود بازی من منتظر بودم سم بیاد یک پاتک بزنه :دی ) یا اصن اون بازی قبلی و از اول منفی باشه :D

و تو انچارتد هیچوقت داستان خیلی بولد نبوده. بزرگترینش نسخه 3 بوده و حس میکنم بعد Tlou میگن استاندارای داستان گوییمون رفته بالا و باید داستان بزرگتر بگیم :دی و داستان U4 بیشتر از حد نیاز خوب بود :دی یعنی توی اون سبک همچین داستان بزرگ و پر جزئیاتی اونقدر لازمه نبود :دی بنظرم بیشتر باید فوکس میرفت توی بخش گیمپلی :دی

تیم هنینگ کلا توی U3 هم فوکس بالایی روی قسمت مبارزات هند تو هند و میلی گذاشت. و بنظرم واقعا بیش از حد بود. خوب بود که یکم اضافه کردن ولی توی U3 یکم بیشتر از حدش بود. و اگه این حرفایی که احسان میگه درست باشه واقعا بنظر منم خوب شد با اینش مخالفت کردن. ولی در کل هنینگ گویا یک سری چیزای جالبی میخواسته اضافه کنه که نشد

حالا اینجوری که شما میگین هم هندی نیست. یک کاراکتر منفی تهش داداش خود نیت در بیاد خفن میشه :D من خودم بنظرم سم یکم بیشتر نیاز داشت تا خاص بشه توی U4! من تو تیمی هستم که دوست داشتم سم یا اواخر کار منفی شه (سر تریلر اول که میدونستیم این کاراکتر جدید منفیه، تا ته ته خود بازی من منتظر بودم سم بیاد یک پاتک بزنه :D ) یا اصن اون بازی قبلی و از اول منفی باشه :D

و تو انچارتد هیچوقت داستان خیلی بولد نبوده. بزرگترینش نسخه 3 بوده و حس میکنم بعد Tlou میگن استاندارای داستان گوییمون رفته بالا و باید داستان بزرگتر بگیم :D و داستان U4 بیشتر از حد نیاز خوب بود :D یعنی توی اون سبک همچین داستان بزرگ و پر جزئیاتی اونقدر لازمه نبود :D بنظرم بیشتر باید فوکس میرفت توی بخش گیمپلی :D
رفت دیگه :D گیم پلی کامل تر از U4 کلا تو این سبک داریم مگه ؟ غیر از داستان در گیم پلی هم خیلی پیشرفت داشت هر چند تیم امی هم اگر میموند بازم از نظر گیم پلی تیم ND یه چیز درست درمون میساخت ولی داستان اگر اینی که احسان گفت قرار بوده باشه هندی هم یه چیزی اونورتر بوده :D مقایسه مستقیم کن با داستان نویسی U4 نهایی و TLOU ببین اینا کجان اونی که احسان تعریف کرد کجاست . به نظر من که همچین داستان پر جزئیاتی برا U4 لازم بود چون قرار بود داستان لجندی مثل نیتن دریک رو ببنده

رفت دیگه :D گیم پلی کامل تر از U4 کلا تو این سبک داریم مگه ؟ غیر از داستان در گیم پلی هم خیلی پیشرفت داشت هر چند تیم امی هم اگر میموند بازم از نظر گیم پلی تیم ND یه چیز درست درمون میساخت ولی داستان اگر اینی که احسان گفت قرار بوده باشه هندی هم یه چیزی اونورتر بوده :D مقایسه مستقیم کن با داستان نویسی U4 نهایی و TLOU ببین اینا کجان اونی که احسان تعریف کرد کجاست . به نظر من که همچین داستان پر جزئیاتی برا U4 لازم بود چون قرار بود داستان لجندی مثل نیتن دریک رو ببنده

من بزرگترین مشکلات U4 رو در زمینه ریتم و روند بازی و گیمپلی میدونم :دی
توجه به داستان و اکسپلوریشن زیاد، بازیو از ریتم انداخت. من اتفاقا اینارو دوست دارم ولی مشکل اینجا بود که توی این قسمت نه معما های خیلی خفنی بود (یکیش کپی پیست یک معما نسخه سوم بود اصن :دی) و هم توی قسمت اکشن بازی کم رونق تر از گذشته بود. تمرکز روی مخفی کاری و AI های قوی (suffer from success :)) ) جوری کرده بود بازیو که واقعا نمیشد مثل قدیم کله رو بندازی پایین بدویی و صحنه های خفن بسازی (علارغم انیمیشن های خیلی خیلی خفن که واقعا بنظرم بخاطر این موارد کمتر ازش استفاده شد. مثل کشتن از بالا و ... مخصوصا بعد تارزان بازی :دی )
از نظر ست پیس هم بنظرم کویر بود به نسبت سری :دی (بجز مرحله E3 که بهترین ستپیس سریه :دی یکی دوتا ستپیس خفن بیشتر نداشت. و برای ران تایم 12-15 ساعته بازی یکم کمه :دی)

خب بخش اول مسابقات Best of Playstation به پایان رسید و روزیه که کارنامه ی سیاه اعمالتون رو قراره بدیم دستتون :D
نتایجی که توی گروه اول بدست اومد و براکت این گروه از این قراره :

یک روز نظرسنجی ای نداریم و بعد از این یک روز ، دور دوم مسابقات مجدد شروع میشه :D توی این یه روز هی به این گروه ها و سبک و ژانرهایی که حذف کردید نگاه کنید بلکه درس عبرتی بشه تا دور دوم متنوع تر پیش بره :D علی خائن هم بن کنید ممنون میشیم :D

Attachments

• Groups22.png
    Groups22.png
    751.8 KB · مشاهده: 88
  • full bracket.png
    full bracket.png
    376.6 KB · مشاهده: 88
آخرین ویرایش:
ولی خیانتی که تو گروه دوم صورت گرفت در تاریخ ثبت خواهد شد!:D
اصلا بین رچت و سایفون بود!
ما یه دقیقه رفتیم اومدیم دیدم سایفون سابیده به الک?
و همچنان میگم به قرعه ی گروه 4 مشکوکم/:):D(@Kaine )
گروه CوD هم گروه های مرگ لقب گرفتن!

• Like
Reactions: Kainé
ولی خیانتی که تو گروه دوم صورت گرفت در تاریخ ثبت خواهد شد!:D
اصلا بین رچت و سایفون بود!
ما یه دقیقه رفتیم اومدیم دیدم سایفون سابیده به الک?
و همچنان میگم به قرعه ی گروه 4 مشکوکم/:):D(@Kaine )
گروه CوD هم گروه های مرگ لقب گرفتن!
با وجود خائنی به اسم علی من به قرعه ی تمامی گروه ها مشکوکم :-? :دی
گروه مرگ ؟! :دی هههههه ، گروه L ـو ندیدی :دی

من کم کم دارم شک میکنم نکنه علی دانته داره با اکانت احسان پست میده:D
===
یه خرده تیز کنم گروه های باقی مونده رو:D

گروه I قراره یه عنوان قدیمی و نوستالوژی عرض اندام کنه جلوی بقیه:D حتی بعید نیست بالا بیاد:-"
گروه J ورژن کوچک تر L هست با این تفاوت که احتمالا قراره چندتا عنوان درست و حسابی و گنده سلاخی بشن/:)
گروه K هم همین الان تسلیت میگم به 4تا عنوانی که به اون خوردن دیگه:D
گروه L که اصلا ولش:D هیچ ایده ای ندارم چرا اینا اینجوری رندوم سازی شدن:D
گروه M به صورت انحصاری برای اذیت کردن @Irisviel Emiya ساخته شده:D
گروه N همشون از دم خسته-ن:)) فکر کنم هر 5تا مساوی بشن و هیچکدوم نیان بالا:))
گروه O قراره شکار شروع بشه:-"
و در نهایت گروه P که به شخصه خیلی منتظرش هستم تا دوباره بساطی که با پپسی من به وجود اومد، به وجود بیاد:))

خودم به شخصه فکر میکنم بخش دوم تنوع بهتری دارن بازی ها و گروه بندی ها هم بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or