X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من اول به GT رای داده بودم ، الان اومدم دیدم رای @Safety & Peace خائن ملعون ? هم GT هست و خب چون دوست ندارم بازی ای که نظرش روش هست رای بیاره رأیم رو به موتوراستورم تغییر دادم . :D
مازافاز !! الان موتوراستورم سر پیازه یا ته پیاز :D اون گیف شاتگان رو برا تو هم گذاشتما ! کارت بهم میفته دیگه ... :-"
لااقل به رزیستنس 3 نمیدی GT کاملا لیاقت داره
رای ندی تو رو بجا شاتگان با این revolver میام سراغت

145175

مازافاز !! الان موتوراستورم سر پیازه یا ته پیاز :D اون گیف شاتگان رو برا تو هم گذاشتما ! کارت بهم میفته دیگه ... :-"
لااقل به رزیستنس 3 نمیدی GT کاملا لیاقت داره
رای ندی تو رو بجا شاتگان با این revolver میام سراغت

View attachment 145175
ایشون رو خیلی من دوست داشتم بازی کنم حیفه واقعا سونی ریمستری ازش بیرون نداد... با اینکه نسخه یک و دو رو دوست نداشتم، نسخه سوم دقیقا همون ایده الی بود که از فرنچایز انتظار داشتم.
واقعا بعضی بازیای PS3 رسما نسل بعدی یا حداقل از لحاظ گیمپلی نسبت به استاندارد های الان فرق چندانی ندارن.

این بازی‌ها ترتیبشون چجوریه کلا میبینی مثلا فلان بازی از ps1 هست اون یکی از ps2 هست اون یکی از ps3 هست بعد اون یکی ریمستر شده از ps3 برای ps4 قاعدتا بازی ای که از ps3 اومده و ریمستر شده اگه ریمستر نشده بود کسانی که ps3 نداشتن خاطره ای باهاشون نداشتن و رای نمیورد الان رزیستنس 3 ریمستر نشده فاصله زیادی نداره با جمع بقیه ولی اگه ریمستر شده بود خشتک ها دریده میشد و الان 50 نفر بهش رای میدادن، درست عین U2 و gow3 خلاصه بد نبود به این نکات هم هنگام رندوم سازی دقت می‌کردید، همه که مثل شما همه نسول کنسول سونی رو نداشتند،
راستی انحصاریهای ویتا هم توی نظرسنجی ها هستن مثل گلدن ابیس؟اینا چون ریمستر نشدن احتمالا زیاد رای نیارن

بیا
یه بارم که GT4 تو گروه هست انداختنش با پدربزرگ خودش!
آقا خدایی چرا اینجوری میکنید؟ :D
بعد من اون رسیستنس 3 یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود برام افتاده با GT!!
ویرایش : آقا من به GT4 رای دادم، نمیشه حذفش کنم رای رو؟ حداقل به GT رای بدم بیاد بالا!
هه درست شد! :D

5 نفر gt4 رای بدن GT میشه 22 نفر فعلا بچه های مقاومت 24 نفرن که دونفر کاری نداره بچه های موتوری هم نیان بقیه بچه ها هستن خلاصه این سری دیگه از جون مایه میذاریم باید یه GT بیاد بالا حتما

عه عه رای ها رو نگاه! :D بهترین شماره Gran Turismo شماره چهارمه. متاکریتیک بازی رو کاری نداشته باشید اینجوری نیست که هر کدوم بالاتر باشه حتی از شماره های جدیدتر هم بی نقص تره!
احسان change vote کن خواهشا تبلیغات رو اختصاص بده به GT4 یدونه از GT ها بیاد بالا :D البته نسخه سوم (اینم بی نظیره) هنوز مونده اگه اشتباه نکنم ولی احتمالا اینم تو یه گروه ناجور افتاده :D

من اگه انتخاب بین Gran Turismo 4 و Uncharted 2 بود هم به اولی رأی می‌دادم، انقدر که خاطرات قشنگی از این بازی دارم. شاید بتونم بگم جزو Top 3 بازی‌های عمرم هست و بازی‌ای بود که بعید می‌دونم دیگه هیچ‌وقت ریسینگی بتونه در اون حد بهم حال بده.
------------
آقا کلاً این تاپیک رو جمعش کنین بره! :D
مجموع رأی GT1,4 روی همدیگه به Crash Bash نمی‌رسه! :| والا اون Crash Bash همون زمانی که کاری با امتیاز و نقد نداشتیم هم در مقایسه با نسخه‌های اصلی خیلی پایین‌تر بود و قابل مقایسه با چیزی مثل GT نیست، ولی به هر حال اینجا Pepsiman هم کلی رأی میاره و کاریش نمیشه کرد! :D
واسه منم عجیبه آریا اینا چرا اینجوری میکنن؟ یه فتوایی بده حداقل واسه GT4 بچه ها از گمراهی دربیان :D

آخرین ویرایش:
عه عه رای ها رو نگاه! :D بهترین شماره Gran Turismo شماره چهارمه. متاکریتیک بازی رو کاری نداشته باشید اینجوری نیست که هر کدوم بالاتر باشه حتی از شماره های جدیدتر هم بی نقص تره!
احسان change vote کن خواهشا تبلیغات رو اختصاص بده به GT4 یدونه از GT ها بیاد بالا :D البته نسخه سوم (اینم بی نظیره) هنوز مونده اگه اشتباه نکنم ولی احتمالا اینم تو یه گروه ناجور افتاده :D

واسه منم عجیبه آریا اینا چرا اینجوری میکنن؟ یه فتوایی بده حداقل واسه GT4 بچه ها از گمراهی دربیان :D
منم اول به GT4 رای دادم بعد دیدم کمه، برگردوندم به GT
لااقل یکیش بیاد بالا :D

رفیقِ (اگر اشتباه نکنم بارسایی) ما رو باش?

View attachment 145139
خداییش Resistance 3 رو خیلی خیلی بیشتر از Crash Bash دوست دارم x_x:hide: اما اگه Crash 1,2,3 یا CTR بود بی درنگ رای اول و آخرم همون کراش ـه :x

ویرایش:
رای ها رو ببین جون بابا، تموم بدنم میلرزه وقتی رای ها رو میبینم. چه گروهی شد این !! :Scare:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: voldmort

خب رای رو کوبیدم و 30-30 مساوی شدیم فعلاً :D
GT3 گروهش فاجعه باره ! یعنی اصن فکرشم نکن بیاد بالا ، شاید در بهترین حالت سوم بشه توی گروهش ، با اینکه لعنتی خیلی خوب چیزی بود :D در مورد این دوتا من خودم دلم با 4 ـه لعنتی باور نکردنی بود زمان خودش ! من رسماً برگهام ریخت وقتی بازیش کردم ، سر بازیای چمیدونم PS3 و PS4 هم انقدر نگرخیدم که سر این حضرت ترکیدم :D حالا 1 یا 4 هماهنگ کنید رای ها رو همه رو بریزیم توی یکیش :D

خب رای رو کوبیدم و 30-30 مساوی شدیم فعلاً :D
GT3 گروهش فاجعه باره ! یعنی اصن فکرشم نکن بیاد بالا ، شاید در بهترین حالت سوم بشه توی گروهش ، با اینکه لعنتی خیلی خوب چیزی بود :D در مورد این دوتا من خودم دلم با 4 ـه لعنتی باور نکردنی بود زمان خودش ! من رسماً برگهام ریخت وقتی بازیش کردم ، سر بازیای چمیدونم PS3 و PS4 هم انقدر نگرخیدم که سر این حضرت ترکیدم :D حالا 1 یا 4 هماهنگ کنید رای ها رو همه رو بریزیم توی یکیش :D
دیگه از اول برای Gran Turismo اورجینال تبلیغ کردی اون بیشتر شده ازونجایی هم که نمیتونم ببینم Resistance 3 بجای GT بیاد بالا منم به ناچار رای ام رو باید عوض کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or