صبر کن ، جوری به کیلزون 2 تجاوز کنیم که توی تاریخ ثبت بشهقضیه ی فان و دورهمی عالی تاپیک به کنار، قلباً میگم این رو که حذف این بازیا هر چی جلوتر میریم داره سخت تر و کم کم دردناک میشه
با این لعنتیا کلی خاطره داریم
به مراحل بعدی که فکر میکنم قشنگ نمیکشم
View attachment 145780
دست پیش رو میگیری که پس نیفتی.کل اون 53 نفر رو بن کن بره
U4 شامل خود U4 و لاست لگسی با هم میشه چون DLC خودِ 4 بودببین چقدر خائنن که دوتا آنچارتد خفن رو با هم دارن حذف میکنن
===
ولی انصافاً کیلزون 2 با هیچ متر و معیاری در حد U4 نیستبازم حماسه آفرینی کردید
دور قبلی از اونور بوم افتادید هر چی آنچارتد و گاو بود همینجوری تکراری اومد بالا ، اینجا از اینور بوم افتادید هر چی آنچارتد و گاوه دارید حذف می کنید
درود بر شرفتون
![]()
لعنتی رندوم بود گروه بندیدست پیش رو میگیری که پس نیفتی.
باعث و بانی حذف آنچارتد ۴ (حالا اگه حذف بشه) خودتی.
تو به آنچارتد ۴ خیانت کردی و دلیل عذاب وجدان الانتم همینه.اگه نمیخواستی خیانت کنی باید آنچارتد ۳ رو تو این گروه میذاشتی.
مسئولیتش کاملاپای خودته.![]()
حالا ناراحت نباش.خودم آنچارتد ۲ رو تا فینال میارم بالا واست.(از کیلزون ۲ بیشتر دوسش نداشته باشم قطعا کمترم نیست.)لعنتی رندوم بود گروه بندیاگه علی بازیا رو میریخت توی حلق من می چرخوند در میاورد یه چیزی
خلاصه که نامردی رو تموم کردید در حقش ، باشد که توی گروه های بعدی جبران بشهحداقل یکی بالا میومد که از نظر امتیاز و فروش و گوتی و ... بالاتر ازش بود آدم انقدر دلش نمی سوخت
![]()
نه یعنی واقعاً فکر کردید بعد از این خیانت شما 50 و خورده ای نفر رو اصن توی نظرسنجی های U2 و U3 راه میدیم ؟حالا ناراحت نباش.خودم آنچارتد ۲ رو تا فینال میارم بالا واست.(از کیلزون ۲ بیشتر دوسش نداشته باشم قطعا کمترم نیست.)
خدایی زور داشت تنها شوتر لایق سونی تو مرحله اول حذف بشه.![]()
توی این نظرسنجی آره ، ولی توی واقعیت خیلی فرق داره اوضاعولی...ولی..هر کاری کنین Killzone2 بهتر از u4" است" و خواهد بود![]()
یعنی من بتونم رأیتو به Killzone2تغییر بدم بزرگترین رسالت گیمریمو به سر انجام رسوندمتوی این نظرسنجی آره ، ولی توی واقعیت خیلی فرق داره اوضاعتوی واقعیت مثلاً کیلزون 2 در حد گل کف کفش نیتن و دوستانه
![]()