X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
قضیه ی فان و دورهمی عالی تاپیک به کنار، قلباً میگم این رو که حذف این بازیا هر چی جلوتر میریم داره سخت تر و کم کم دردناک میشه
با این لعنتیا کلی خاطره داریم
به مراحل بعدی که فکر میکنم قشنگ نمیکشم
@Kaine ولشون کن. این تاپیک دیگه ارزش ادامه دادن نداره...:(=((
:(
145780

قضیه ی فان و دورهمی عالی تاپیک به کنار، قلباً میگم این رو که حذف این بازیا هر چی جلوتر میریم داره سخت تر و کم کم دردناک میشه
با این لعنتیا کلی خاطره داریم
به مراحل بعدی که فکر میکنم قشنگ نمیکشم

:(
View attachment 145780
صبر کن ، جوری به کیلزون 2 تجاوز کنیم که توی تاریخ ثبت بشه :دی گروه های بعدی یه مشت گردن کلفت توش خوابیده :دی

کل اون 53 نفر رو بن کن بره :D
U4 شامل خود U4 و لاست لگسی با هم میشه چون DLC خودِ 4 بود :D ببین چقدر خائنن که دوتا آنچارتد خفن رو با هم دارن حذف میکنن :|

===
ولی انصافاً کیلزون 2 با هیچ متر و معیاری در حد U4 نیست :D بازم حماسه آفرینی کردید :D دور قبلی از اونور بوم افتادید هر چی آنچارتد و گاو بود همینجوری تکراری اومد بالا ، اینجا از اینور بوم افتادید هر چی آنچارتد و گاوه دارید حذف می کنید :D درود بر شرفتون :D
دست پیش رو میگیری که پس نیفتی. :D
باعث و بانی حذف آنچارتد ۴ (حالا اگه حذف بشه) خودتی.:D
تو به آنچارتد ۴ خیانت کردی و دلیل عذاب وجدان الانتم همینه.اگه نمیخواستی خیانت کنی باید آنچارتد ۳ رو تو این گروه میذاشتی.:-w
مسئولیتش کاملاپای خودته.:)):D

دست پیش رو میگیری که پس نیفتی. :D
باعث و بانی حذف آنچارتد ۴ (حالا اگه حذف بشه) خودتی.:D
تو به آنچارتد ۴ خیانت کردی و دلیل عذاب وجدان الانتم همینه.اگه نمیخواستی خیانت کنی باید آنچارتد ۳ رو تو این گروه میذاشتی.:-w
مسئولیتش کاملاپای خودته.:)):D
لعنتی رندوم بود گروه بندی :دی اگه علی بازیا رو میریخت توی حلق من می چرخوند در میاورد یه چیزی :دی
خلاصه که نامردی رو تموم کردید در حقش ، باشد که توی گروه های بعدی جبران بشه :دی حداقل یکی بالا میومد که از نظر امتیاز و فروش و گوتی و ... بالاتر ازش بود آدم انقدر دلش نمی سوخت :دی

لعنتی رندوم بود گروه بندی :D اگه علی بازیا رو میریخت توی حلق من می چرخوند در میاورد یه چیزی :D
خلاصه که نامردی رو تموم کردید در حقش ، باشد که توی گروه های بعدی جبران بشه :D حداقل یکی بالا میومد که از نظر امتیاز و فروش و گوتی و ... بالاتر ازش بود آدم انقدر دلش نمی سوخت :D
حالا ناراحت نباش.خودم آنچارتد ۲ رو تا فینال میارم بالا واست.(از کیلزون ۲ بیشتر دوسش نداشته باشم قطعا کمترم نیست.) :D
خدایی زور داشت تنها شوتر لایق سونی تو مرحله اول حذف بشه.:D

• Like
Reactions: Kainé
حالا ناراحت نباش.خودم آنچارتد ۲ رو تا فینال میارم بالا واست.(از کیلزون ۲ بیشتر دوسش نداشته باشم قطعا کمترم نیست.) :D
خدایی زور داشت تنها شوتر لایق سونی تو مرحله اول حذف بشه.:D
نه یعنی واقعاً فکر کردید بعد از این خیانت شما 50 و خورده ای نفر رو اصن توی نظرسنجی های U2 و U3 راه میدیم ؟ :D یعنی انقدر خوشبین هستین ؟ :D هه هه :D همتون نفری 2 روز بن از تاپیک :D

یعنی کاری کردید که حتی وقت نشد از ایشون چیزی بذاریم :D

145782

ی نکته مشترکی که Uncharted4 با Killzone2 داره اینه که هردو تاشون کار غیر ممکنی انجام دادان!
U4 تا مرحله کنسل شدن پیش رفت و وقتی پروژه به بروس استرلی و نیل دراکمن محول شد اصلا اوضاع خوبی نداشت.استرلی و دراکمن با تیمشون کاری رو انجام دادن که تو شرایط عادی خودش خیلی سخته چه برسه به شرایطی که ناتی داگ اوضاعش به شدت به هم ریخته بود و استرس کاری تو اوجش بود!
ولی بازی آخر سر موفق شد به یکی از بهترین بازیهای نسل و به نظرم بهترین بازی 2016 تبدیل بشه!! اثری که حکم بلاک باستر هالیوودی صنعت گیم رو داشت.?

از اونطرف killzone2 هم با نمایشی عجیب تو E3 سطح انتظارات رو بشدت بالا برد و هایپ عجیبی پشت بازی ایجاد شد که می تونست بازی رو با کله زمین بزنه!! تازه بازی ای که واسه سونی و Ps3 حیاتی هم بود.
ولی گوریلا بازی ای به ملت تحویل داد که نه تنها گیمپلی کامل و بی نظیری داشت بلکه از نظر فنی هم بهتر از تریلر E3 بود و از دلایلی که خودم ps3خریدم killzone2بود?

خلاصه که هردو بازیهای باکیفیتی هستن که تونستن از سطح انتظارات بهتر ظاهر بشن
ولی...ولی..هر کاری کنین Killzone2 بهتر از u4" است" و خواهد بود:D:D

ولی...ولی..هر کاری کنین Killzone2 بهتر از u4" است" و خواهد بود:D:D
توی این نظرسنجی آره ، ولی توی واقعیت خیلی فرق داره اوضاع :Shrewd::Shrewd::Shrewd: توی واقعیت مثلاً کیلزون 2 در حد گل کف کفش نیتن و دوستانه :دی

اقا من دیر رسیدم اینجا میبینم که عشقم اوردر افتاده اون پایین :( اره U4 شاهکاره Killzone انقلابیه blah blah blah ولی اوردر عشق منه :D اره من یه بدبخت سینما زدم.
teamorder#

خدایی اتمسفر نگاه کن.پشم ریزونه
View attachment order1886.mp4

آخرین ویرایش:
توی این نظرسنجی آره ، ولی توی واقعیت خیلی فرق داره اوضاع :Shrewd::Shrewd::Shrewd: توی واقعیت مثلاً کیلزون 2 در حد گل کف کفش نیتن و دوستانه :D
یعنی من بتونم رأیتو به Killzone2تغییر بدم بزرگترین رسالت گیمریمو به سر انجام رسوندم>:D<:D:D ....آغا ما خودمون به "حاج نیتن" ارادت کامل داریم ولی U4 در برابر killzone2بیاد بالا توهین مستقیم به Uncharted2 و خود نیتن و کفش نیتن و گل زیر پاشه:D

• Smile
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or