کاملا در اشتباهیسر GT هم فک نمیکردی بیاد بالا، GT بخوره به کیلزون باز میاد بالا، خلاصه اینور جدول دست GT هست حالا اونور جدول U2 tlou و gow باشن یکیشون میاد فینال![]()
کاملا در اشتباهیسر GT هم فک نمیکردی بیاد بالا، GT بخوره به کیلزون باز میاد بالا، خلاصه اینور جدول دست GT هست حالا اونور جدول U2 tlou و gow باشن یکیشون میاد فینال![]()
GT رو دستکم گرفتی شاخها گاد اف وار و انچارتد 2 و لست هستن بقیه دیگه حرفی ندارن جلوی GTکاملا در اشتباهیGT خیلی هنر کرد از گروه خودش اومد بالا. الانم که میخوره به KZ2. حتی اگر دور بعد هم بیاد بالا، مرحله یک هشتم نهایی براش آرزوی یه مرگ سریع و بدون درد میکنم جلوی حریفش
![]()
گروه بعدی رو که امشب دیدی، میفهمی چقدر در اشتباه بودیGT رو دستکم گرفتی شاخها گاد اف وار و انچارتد 2 و لست هستن بقیه دیگه حرفی ندارن جلوی GT
باشه حالا گروهها رو میبینیم ببینیم چی میشه ، اون کاربر عکس از دیمون سول گذاشته یعنی GT رو میبره، جالبه کسی کوچیکترین خاطره از دیمون سول نداره و یه ثانیه هم بازی نکرده اومده اینجا شاخ شونه میکشه حالا خوبیش اینه نمیگه 999.879 بار بازیش کرده و میازاکی هم گریه کرده حقشه باید بیاد بالاگروه بعدی رو که امشب دیدی، میفهمی چقدر در اشتباه بودیجدی رقیبش خیلی ناجوره. تازه رقیبش از گروه K هست. خود گروه K هم رقیبش از میدون جنگ دوم یعنی گروه L میاد بیرون. این 2تا چنان همدیگه رو سلاخی بکنن که GT دیگه براشون نقل و نباتم نباشه
![]()
حالا درسته اینجا کیلزون رو بردیم بالا
لول، بلادبورن بیاد GT رو ببره حریف قحطیهحالا درسته اینجا کیلزون رو بردیم بالا
ولی اگه بخواد اونطرف GTباشه، دیگه کیلزون و تلو و گاد و اینا حالیمون نیست
هر چند آخرش نامردی میشه![]()
هنوز به این زودیا نیست
اعتراض وارد نیستکلا قانون نظرسنجی اینه که وقتی هیچکدوم از گزینه ها 50 درصد + 1 رای رو نیاورده ، باید به دور دوم بره . من مطمئنم اگر انتخاب فقط بین Killzone 2 و Uncharted 4 باشه ، Uncharted میره بالا .
تقاضای بررسی دارم![]()
خوب نه دیگه این دور تموم شه، هلگاست های خیانتکار ما شکست رو قبول میکنن و تسلیم میشن.. دور بعد میخوایم ازشون به عنوان سپر انسانی استفاده کنیم.. جلوی ماشین های GT رو بگیرن تا rpg زنهامون بترکوننشونحالا درسته اینجا کیلزون رو بردیم بالا
ولی اگه بخواد اونطرف GTباشه، دیگه کیلزون و تلو و گاد و اینا حالیمون نیست
هر چند آخرش نامردی میشه![]()
بلادبورن حریف GT نیست چون بازی عامه پسندی نیست، un2 gow و تلو اگه اون طرف باشن GT میره فینال، فک کنم تلو این طرفه،خوب نه دیگه این دور تموم شه، هلگاست های خیانتکار ما شکست رو قبول میکنن و تسلیم میشن.. دور بعد میخوایم ازشون به عنوان سپر انسانی استفاده کنیم.. جلوی ماشین های GT رو بگیرن تا rpg زنهامون بترکوننشون