X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
سر GT هم فک نمیکردی بیاد بالا، GT بخوره به کیلزون باز میاد بالا، خلاصه اینور جدول دست GT هست حالا اونور جدول U2 tlou و gow باشن یکیشون میاد فینال :D
کاملا در اشتباهی:D GT خیلی هنر کرد از گروه خودش اومد بالا. الانم که میخوره به KZ2. حتی اگر دور بعد هم بیاد بالا، مرحله یک هشتم نهایی براش آرزوی یه مرگ سریع و بدون درد میکنم جلوی حریفش:D

کاملا در اشتباهی:D GT خیلی هنر کرد از گروه خودش اومد بالا. الانم که میخوره به KZ2. حتی اگر دور بعد هم بیاد بالا، مرحله یک هشتم نهایی براش آرزوی یه مرگ سریع و بدون درد میکنم جلوی حریفش:D
GT رو دستکم گرفتی شاخها گاد اف وار و انچارتد 2 و لست هستن بقیه دیگه حرفی ندارن جلوی GT

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
یکی میگه خائنی چون به KZ2 خیانت کردی یکی میگه بی وفایی چون به U4 خیانت کردی... اصلا انگار نه انگار اینا یه هم تیمی 24 ساله دارند که خفن بود وقتی خفن بودن مد نبود :D اصلا اسمشم نمیارین :D اخ اخ اخ.. میبینم اون روزی که بازی های جدید اومدن استودیو های جدید شکل گفتن فیگور های جدید معرفی شدن و شما همین U4 و KZ2 هم فراموش کردین و به بازی های 10-20 سال دیگه پلی استیشن چسبیدین :D

اینم از انتقام Twisted Metal 2
:D

View attachment New Project (1).mp4

GT رو دستکم گرفتی شاخها گاد اف وار و انچارتد 2 و لست هستن بقیه دیگه حرفی ندارن جلوی GT
گروه بعدی رو که امشب دیدی، میفهمی چقدر در اشتباه بودی:D جدی رقیبش خیلی ناجوره. تازه رقیبش از گروه K هست. خود گروه K هم رقیبش از میدون جنگ دوم یعنی گروه L میاد بیرون. این 2تا چنان همدیگه رو سلاخی بکنن که GT دیگه براشون نقل و نباتم نباشه:D

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
گروه بعدی رو که امشب دیدی، میفهمی چقدر در اشتباه بودی:D جدی رقیبش خیلی ناجوره. تازه رقیبش از گروه K هست. خود گروه K هم رقیبش از میدون جنگ دوم یعنی گروه L میاد بیرون. این 2تا چنان همدیگه رو سلاخی بکنن که GT دیگه براشون نقل و نباتم نباشه:D
باشه حالا گروه‌ها رو می‌بینیم ببینیم چی میشه ، اون کاربر عکس از دیمون سول گذاشته یعنی GT رو میبره، جالبه کسی کوچیکترین خاطره از دیمون سول نداره و یه ثانیه هم بازی نکرده اومده اینجا ‌شاخ شونه میکشه حالا خوبیش اینه نمیگه 999.879 بار بازیش کرده و میازاکی هم گریه کرده حقشه باید بیاد بالا :))

GT جولی کیلزون 2 له میشه...
View attachment 145844

وای اگر visari حکم جهادم دهد
حالا درسته اینجا کیلزون رو بردیم بالا :D
ولی اگه بخواد اونطرف GTباشه، دیگه کیلزون و تلو و گاد و اینا حالیمون نیست :D
هر چند آخرش نامردی میشه =))

لول، بلادبورن بیاد GT رو ببره حریف قحطیه :))
بذاریم ببینیم اصلا از گروهش صعود میکنه :D

@Safety & Peace
علی خدایی دیگه طاقت ندارم اینو امشب رو کن میخوام خون راه بندازم

هنوز به این زودیا نیست:( ولی من خودمم خشتک میدرم وقتی گروهش برسه. چنان Night of The Huntـی راه بندازیم که Old One ها به زمین بیان و نظاره گر باشن>:)
کلا قانون نظرسنجی اینه که وقتی هیچکدوم از گزینه ها 50 درصد + 1 رای رو نیاورده ، باید به دور دوم بره . من مطمئنم اگر انتخاب فقط بین Killzone 2 و Uncharted 4 باشه ، Uncharted میره بالا .
تقاضای بررسی دارم :D
اعتراض وارد نیست:-" اینا هم دسیسه هایی هست که KZ2 رو که با سخت کوشی و عدالت به اینجا رسیده رو سر به نیست کنن:D
ولی جدی اینجا قانون بذاریم اگر 2تا گزینه مساوی شدن، گزینه سوم که بیشترین رای رو بعد از اونا آورده بره بالا تا درسی بشه برای همگان:D

خوب نه دیگه این دور تموم شه، هلگاست های خیانتکار ما شکست رو قبول میکنن و تسلیم میشن.. دور بعد میخوایم ازشون به عنوان سپر انسانی استفاده کنیم.. جلوی ماشین های GT رو بگیرن تا rpg زنهامون بترکوننشون

خوب نه دیگه این دور تموم شه، هلگاست های خیانتکار ما شکست رو قبول میکنن و تسلیم میشن.. دور بعد میخوایم ازشون به عنوان سپر انسانی استفاده کنیم.. جلوی ماشین های GT رو بگیرن تا rpg زنهامون بترکوننشون
بلادبورن حریف GT نیست چون بازی عامه پسندی نیست، un2 gow و تلو اگه اون طرف باشن GT میره فینال، فک کنم تلو این طرفه،

• Like
Reactions: Soul Suspect

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or