X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یعنی یه جوری داری صحبت میکنی آدم از رای دادن به کیلزون 2 احساس گناه میکنه! :D
حالا دیگه Order هم شد خدا فقط این وسط کیلزون خار داره؟ :D این مظلوم نمایی و کوبیدن الکی بازی، برعکس داره رای برای کیلزون 2 جمع میکنه احسان نکن برادر! :D
U2 هم شاهکار و یه بازی جریان ساز بود اصلا! همینو تو دورهای بعد به نمایندگی از سری میاریم بالا حرص نخور :D
هدفم رای جمع کردن نبود ، نتیجه که همون می موند اول و آخر :D
کیلزون 2 خار نداره :D انقدر توی این دو روز غیرمنطقی ازش تعریف شد بیشتر متنفر میشه آدم :D یه جوری کیلزون 2 رفت بالا کسی ندونه فکر میکنه مثلاً سال 2009 که ریلیز شده زده انچارتد 2 و MW2 و بتمن آرکهام و AC 2 رو ترکونده و با بولدوزور از روی همشون رد شده و پر افتخار ترین شوتر تاریخه و ... :D کیلزون 2 جزو مورد علاقه های خودمم هست و خیلی دوسش دارم ، ولی وقتی نمک رو زیاد کنن خوشمزه نمیشه ، شور میشه :D

برو بازی های 2009 رو ببین... همین انچارتد 2 که ترولش کردی چطور درو می‌کرد جوایز رو...

کاملا ترین نسخه سری چطور شد که یه fps تمام آنلاین با چند تا مپ و سه چهار تا هیرو درست حسابی نفسش رو بریده بود؟؟؟؟ >:)
من آنچارتد 2 رو ترول کردم ؟ بی خیال بابا :D
چه ربطی داره ، نوع تاثیر این دو تا بازی فرق داره توی گیم ! حالا سر فرصت میشه بحث کرد در موردش :D ولی اینجا یه جوری جو میدین انگار آنچارتد 4 از پشت تپه های بدبخت آباد اومده :D
میگم که توی فاز متا و تعداد جوایزید :D که جفتشون هم هیچ چیزی رو نشون نمیده :D

حالا ارزش اینقدر سالتی شدن هم نداره دیگه:D
حقیقته :دی
علی هم که اصل مطلب رو گفت :دی حالا بشینید و ببینید :دی

آخرین ویرایش:
هدفم رای جمع کردن نبود ، نتیجه که همون می موند اول و آخر :D
کیلزون 2 خار نداره :D انقدر توی این دو روز غیرمنطقی ازش تعریف شد بیشتر متنفر میشه آدم :D یه جوری کیلزون 2 رفت بالا کسی ندونه فکر میکنه مثلاً سال 2009 که ریلیز شده زده انچارتد 2 و MW2 و بتمن آرکهام و AC 2 رو ترکونده و با بولدوزور از روی همشون رد شده و پر افتخار ترین شوتر تاریخه و ... :D کیلزون 2 جزو مورد علاقه های خودمم هست و خیلی دوسش دارم ، ولی وقتی نمک رو زیاد کنن خوشمزه نمیشه ، شور میشه :D
حالا ارزش اینقدر سالتی شدن هم نداره دیگه:دی

• Like
Reactions: Solidsnake_1
خب از امشب طرح جدیدی داریم برای نظر سنجی :D مردم عزیز توی خونه ، اگر حس میکنید داوران حاضر در نظرسنجی با عدالت رای ندادن و از بین بازیای حذف شده گزینه ای هست که مد نظر شماس و لایق بالا رفتنه می تونید نظرتون رو از طریق نرم افزار ویژه ی X vs. Y با ما در میون بذارید تا یه بازی دیگه هم با آرا مردمی بالا بیاد :D

از غیرت و حمایت شما نهایت تشکر رو داریم. تیم X vs. Y

خب از امشب طرح جدیدی داریم برای نظر سنجی :D مردم عزیز توی خونه ، اگر حس میکنید داوران حاضر در نظرسنجی با عدالت رای ندادن و از بین بازیای حذف شده گزینه ای هست که مد نظر شماس و لایق بالا رفتنه می تونید نظرتون رو از طریق نرم افزار ویژه ی X vs. Y با ما در میون بذارید تا یه بازی دیگه هم با آرا مردمی بالا بیاد :D

از غیرت و حمایت شما نهایت تشکر رو داریم. تیم X vs. Y
نرم افزار ویژه کجاست؟چیزی نمیبینم:دی

@Safety & Peace آقا U4 هم بیار بالا دیگه :( 51 رای اورده خب ! یه گروه بساز برا دوم هایی که خیلی اختلافشون کم بود :D اصن یجوری U4 و MGS4 رو جا کن دیگه
اینفیمس 2 بهترین نسخه سری حذف شد و سکندسان و 1 اومدن بالا بعد U4 حذف شه ! نمیتونم هضم کنم :|

@Safety & Peace آقا U4 هم بیار بالا دیگه :( 51 رای اورده خب ! یه گروه بساز برا دوم هایی که خیلی اختلافشون کم بود :D اصن یجوری U4 و MGS4 رو جا کن دیگه
اینفیمس 2 بهترین نسخه سری حذف شد و سکندسان و 1 اومدن بالا بعد U4 حذف شه ! نمیتونم هضم کنم :|
هعی متاسفانه از دست ما خارجه و نیروهای قوی تر از ما رو می طلبه :دی

وای بر من خونگرم بودم نمیفهمیدم.واقعا آنچارتد ۴ رو حذف کردیم؟:((
عذاب وجدان دارم.:((:D
از آواتارت خجالت بکش حدیث داریم کسانی توی جبهه ما نیستن کفارن و باید قله قمع بشن :D
تازه مراعاتشونو کردیم :D
حیف حضرت کلوئی (ص) با اونا بود و گرنه....:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or