من از کل این گروه خونین از همین که TM2 از TO1886 بیشتر رای آورده راضیم 
هنوز خون گیمری تو این انجمن می تپه

هنوز خون گیمری تو این انجمن می تپه
آخ آخ چند وقت پیش نشستم دوباره بازیش کردم چقدر خفنه هنوزم ! چقدر هم گان پلیش خفنه ، لعنتیا می مُردن پیسینگش رو درست می کردناقا من دیر رسیدم اینجا میبینم که عشقم اوردر افتاده اون پاییناره U4 شاهکاره Killzone انقلابیه blah blah blah ولی اوردر عشق منه
اره من یه بدبخت سینما زدم.
teamorder#
خدایی اتمسفر نگاه کن.پشم ریزونه
View attachment 145787
یعنی من بتونم رأیتو به Killzone2تغییر بدم بزرگترین رسالت گیمریمو به سر انجام رسوندم....آغا ما خودمون به "حاج نیتن" ارادت کامل داریم ولی U4 در برابر killzone2بیاد بالا توهین مستقیم به Uncharted2 و خود نیتن و کفش نیتن و گل زیر پاشه
![]()
آخ آخ چند وقت پیش نشستم دوباره بازیش کردم چقدر خفنه هنوزم ! چقدر هم گان پلیش خفنه ، لعنتیا می مُردن پیسینگش رو درست می کردن
View attachment 145799
فقط فیزیک کلاه طرف
آنچارتد 4 کامل ترین U ـهاونایی که توی جو U2 گیر کردن درگیر اون 96 ـن
کیلزون 2 هم اگه خیلی مرد عمل بود یه گوتی ای چیزی میشد توی سالی که اومد![]()
خودم موقع بازی برگهام ریخته بود !!!فقط ری اکشن طرف وقتی کلاهش می افتهگرافیک بازی هم هنوزم پشم ریزونه .یه حالت CG مانندی داره که تو هیچ بازی نیست. امیدوارم سونی پتانسیل بازی رو دیده باشه و نسخه بعدی رو
چراغ سبر بده چون واقعا استودیو خوبی پشتشه با کمی حمایت میتونن بازی خیلی بهتری بسازن
یعنی یه جوری داری صحبت میکنی آدم از رای دادن به کیلزون 2 احساس گناه میکنه!آخ آخ چند وقت پیش نشستم دوباره بازیش کردم چقدر خفنه هنوزم ! چقدر هم گان پلیش خفنه ، لعنتیا می مُردن پیسینگش رو درست می کردن
View attachment 145800
فقط فیزیک کلاه طرف
برو بازی های 2009 رو ببین... همین انچارتد 2 که ترولش کردی چطور درو میکرد جوایز رو...آخ آخ چند وقت پیش نشستم دوباره بازیش کردم چقدر خفنه هنوزم ! چقدر هم گان پلیش خفنه ، لعنتیا می مُردن پیسینگش رو درست می کردن
View attachment 145800
فقط فیزیک کلاه طرف
اشکالش همینه که آدم از دیدنش سیر نمیشه. این رو دقیقاً روز اول به قیمت گزاف (که الان با اون پول بازی دست دو هم نمیشه خرید
بنده اعلام بی گناهی میکنم و احسان رو گناه کار اصلی اعلام میکنم. ایشون با تلاش های شبانه روزی و دسیسه های طولانی مدت سعی داشت فقط عناوینش محبوبش رو بالا بکشه ولی توی معادلاتش عنصر نوستالوژی رو که اصلا اعتقادی بهش نداره، اضافه نکرده بود و همین پاشنه آشیلش شدآخه دور مقدماتی این چه گروهیه
@Safety & Peace
View attachment 145790
باورم نمیشه کامل ترین آنچارتد + لاست لگاسی رو هم قراره همین اول کار حذف بشن . خدا بگم چیکارتون نکنه
سر GT هم فک نمیکردی بیاد بالا، GT بخوره به کیلزون باز میاد بالا، خلاصه اینور جدول دست GT هست حالا اونور جدول U2 tlou و gow باشن یکیشون میاد فینالبنده اعلام بی گناهی میکنم و احسان رو گناه کار اصلی اعلام میکنم. ایشون با تلاش های شبانه روزی و دسیسه های طولانی مدت سعی داشت فقط عناوینش محبوبش رو بالا بکشه ولی توی معادلاتش عنصر نوستالوژی رو که اصلا اعتقادی بهش نداره، اضافه نکرده بود و همین پاشنه آشیلش شد
باور کن من خودمم پشمام ریخته KZ2 بیشتر رای آوردهاصن از هیچ منطق و الگویی تبعیت نمیکنه این تاپیک
جدی من الان به این نتیجه رسیدم گروه L به اندازه اینا نیست
اسم این گروه واقعا Killzone بود
![]()