X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
الان میشه 2 کلوم حرف حساب زد:D>:) یه دفعه کشش عمیقی نسبت به پرسونا احساس کردم:D
دارن تسخیرت میکنن علی گول این ملعونین و شیاطین رو نخور:/

"اینان در ظاهر به مانند پریانی بشر را اغفال و جهنم را برانان حلال نموده، ازآنان روی گردانید همانا رستگار گردید"
ایه 13،باب شیاطین،صحف خوارج

"در آینده ایی نه چندان دور گروهی فاسق در bc به مانند زالو خون پاکان را مکیده، جسم آنان را تنیده، روح آنان رو جویده و بر بشر تسلط پیدا میکند ، بدانید که نور بر تاریکی پیروز است"
پرفسور دامبلدور

دارن تسخیرت میکنن علی گول این ملعونین و شیاطین رو نخور:/

"اینان در ظاهر به مانند پریانی بشر را اغفال و جهنم را برانان حلال نموده، ازآنان روی گردانید همانا رستگار گردید"
ایه 13،باب شیاطین،صحف خوارج

"در آینده ایی نه چندان دور گروهی فاسق در bc به مانند زالو خون پاکان را مکیده، جسم آنان را تنیده، روح آنان رو جویده و بر بشر تسلط پیدا میکند ، بدانید که نور بر تاریکی پیروز است"
پرفسور دامبلدور
"آخرالزمان روزی است که خوبی را بدی و بدی را خوبی می پندارند. گمراهان هادی راه مردم شده و مردم هادیان راستین خود را از یاد می برند. آخرالزمان روزی است که گمراهان راه یافتگان راه نور را فاسق می شمارند و فاسقین خود را در قالب قدیسین می نمایند. آخرالزمان روزی است که گمراهان مردمان را به سوی کفر رهنمون می سازند."

توماس آکوئیناس فیلسوف و راهب مسیحی قرن سیزدهم

اینجا مراد از فاسق @voldmort و راه گمراهی کریتوس کچل می باشد.

اینا هیچی نیست... همین بچه مدرسه ای های گوگولی جاپونی، معلم شون برای اینکه حقوق مدرسه کفاف مخارجش رو نمیده... یه شغل دوم هم داره...!!!!!!

بعد که این آقا میخواد به شیوه های شیطانی با ب... اوهوم... چیزش، جوونیش... خداحافظی کنه...

147966

اوضاع خر تو خر میشه... اون شب میگذره، ولی رابطه با جوکر ادامه پیدا میکنه،،، کار آنقدر به جاهای باریک میرسه که فکر کنم بخش سانسور سونی پریده وسط سناریو رو تغییر داده...
...........
یه انتاگونیست داره... رئیس مافیاست،

147969

تجارت اصلیشون سکسه... دخترای راهنمایی دبیرستانی رو بدهکار میکنن و مجبورشون میکنن برای پرداخت قرضشون تن فروشی کنن ... این بخش از داستان برای خود من حسابی نفرت انگیز و اعصاب خورد کن بود، یعنی اگه ماکوتو (کراش خودم)

147968

تو این بخش وارد گروه نمیشد، اصلا نمیتونستم تحملش کنم... حالا حساب کن بازی با تسویه حساب با یکی از معلما که به دخترای مدرسه تجاوز میکرده شروع میشه.... خیلی خوب به این بخش پرداخته بودن که انقدر تاثیر منفی روم گذاشت.

یکی از بخش‌های جالب بازی هم اونجاست که این اقا...

147972

مصر هستن که این خانوم رو

147973

لخت کنند.. =P~.. این وسط ریوجی و جوکر فکر میکنن، یوسکه میخواد بهش تعرض کنه... آخرش می‌فهمن که فقط ازس میخواد که مدل برهنه اش بشه که بعدش اتفاقات جالب تری میفته... یوسکه هم داستان خیلی خوبی داره، سرپرست‌ش مادرش رو به خاطر یه نقاشی کشته بود و از قبل نقاشی های مادر یوسکه به شهرت و ثروت رسیده بود...

خلاصه یه چند اگه بخوایم عکسو گیف از بازی بزاریم... حداقل سرنوشتمون یک ماه بنه.... اگه کل فروم رو به لقاءالله ندیم....

وقتی میام به عنوان یه سونی فن سه چهار اتشه بهتون میگم سمبل پلی استیشن هیچ حرفی برای گفتن نداره جلوی پرسونا 5 یه چی میدونم که میگم... والا خیلی ظرفیت میخواد بازی کردنش... فکر کنم کمتر کسی بتونه سالم از امتحان این بازی بیرون بیاد...

بعد میاد میگه، چند تا بچه محصل گوگولی جاپونی با آل استار صورتی... دقیقا فکر اکثر بچه ها اینجا اینه که این بازی ها یه مشت فانتزی لوسه، بی محتوی خاله بازیه...

147983

147984

تصمیمات سخت;))

وقتی میگم sjw ها تو صنعت گیم خصوصا تو نقد گیم جایگاهی ندارن پرسونا یکی از نمونه های مشهودشه... وگرنه بازی رو قشنگ به عنوان مظهر ساتان معرفی می‌کردن

یکی از چیزای جالب این داستان اینه که اولش فکر میکنی خیلی به شخصیت اصلی داستان ظلم شده .. بعد که یکی یکی شخصیت ها وارد میشن و پیشینه شون روشن میشه، میفهمی اتفاقاتی که برای جوکر افتاده بچه بازی بوده ...

آخرین ویرایش:
تنها کسی که میتونه کریتوس (ص) رو از بین ببره خودشه اونم زمانی که دیگه زندگی واسش هیچ جذابیتی نداشته باشه، این گوگولی نانازی ها عددی نیستن در مقابل خدا :دی

پ.ن: تو هر گروه دیگه ای بود رای من همین گوگولی ها میشد :D

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
دیااوگ و شخصیت پردازی به کمیت نیست به کیفیته:D

بیا اینا آیه ها رو باز بخون:D

3687033

3687047

3687062

3687092

3687191

3687359

3687469

3689632

علی صلح و صفا رو احسان داره کنترل میکنه@-):D هر چی گروه بندی هست سر همین احسانه:-":D هدفش هم بالا بردن تمام gow ها هست اولش gow های کم طرفدار رو گذاشت بیان بالا بعد Gow 2 رو گذاشت واسه آخر کار;)):D

پشتیه احسان جلویی صلح و صفا
....PNG

کلا حساب بانو تاکمی جدا از بقیشون هست:دی
ولی با این حال گول نخور! فقط و فقط کریتوس کبیر از این گروه حق بالا رفتن داره! حالا یا GOW II... یا GOW:A >:)
ولی فکر کنم...اگر گروه بعدی بلادبورن نباشه، بتونیم GOW 2 vs GOW 2018 رو زود ببینیم به نسبت!

ولی پیشنهاد میکنم دور بعد دوباره رندوم سازی بشه براکت... :-"

و آخر پست...:-"
8c080729c49bd2781935e66c6ce9dbed.jpg

کلا حساب بانو تاکمی جدا از بقیشون هست:D
ولی با این حال گول نخور! فقط و فقط کریتوس کبیر از این گروه حق بالا رفتن داره! حالا یا GOW II... یا GOW:A >:)
ولی فکر کنم...اگر گروه بعدی بلادبورن نباشه، بتونیم GOW 2 vs GOW 2018 رو زود ببینیم به نسبت!

ولی پیشنهاد میکنم دور بعد دوباره رندوم سازی بشه براکت... :-"

و آخر پست...:-"
View attachment 148006
دارم سعی میکنم در برابر نیروهای شیطانی مقاومت کنم:D یه سریشون ناخواسته دست گذاشتن رو نقاط ضعفم نسبت به یه سری شخصیت های خاص:D

رقیب GoW II همون GoW 2018 هست و رقابت سنگینه:D

رندوم سازی دیگه چیه این وسط؟ اصن مگه میشه؟:)):D

گروه بعدی تنوع خوبی داره و احتمالا شاهد رای دادن ملت به همه گزینه ها باشیم:D همونطور که گفتم، برای اذیت کردن @Irisviel Emiya هم ساخته شده:D

دارم سعی میکنم در برابر نیروهای شیطانی مقاومت کنم:D یه سریشون ناخواسته دست گذاشتن رو نقاط ضعفم نسبت به یه سری شخصیت های خاص:D

گروه بعدی تنوع خوبی داره و احتمالا شاهد رای دادن ملت به همه گزینه ها باشیم:D همونطور که گفتم، برای اذیت کردن @Irisviel Emiya هم ساخته شده:D
خب پس سن بالا دوست داری >:)

148013

148014

148015

البته اینا واسه انیمس ولی خب تو اصل مطلب تفاوتی ایجاد نمیکنه :D

09fc496f41e61c5dae522b57a8275a5e.jpg
همینو ببینید و شرم کنید از مقایسه ی چیزی با کریتوس کبیر!!! کریتوس رسما مالک خفن ترین سلاح ویدیو گیمه>:) (الان همه لفت میدن و میرن جبهه های دیگه به خاطر دیگر کاراکترهای محبوبشون:)) )

فکر کنم یکی از این افراد منم:)) حالا تموم بشه گروه، ست کامل فن آرت دومی + یه سری چیز دیگه رو میزارم:-"
اینم داشته باش...سمت راست جوانی های بانوست مثلا(فن آرت) :

IMG-20200615-WA0020.jpg

یکم به مونا بپردازیم! :-"

b4b4a640794a37137a0ef669df46daa6.jpg 96f05d2ef336b6a6c95ac826e33fc2e7.jpg ffd480e05df96fe0399b7c044239c01b.jpg

آخرین ویرایش:
اینا هیچی نیست... همین بچه مدرسه ای های گوگولی جاپونی، معلم شون برای اینکه حقوق مدرسه کفاف مخارجش رو نمیده... یه شغل دوم هم داره...!!!!!!

بعد که این آقا میخواد به شیوه های شیطانی با ب... اوهوم... چیزش، جوونیش... خداحافظی کنه...

View attachment 147966

اوضاع خر تو خر میشه... اون شب میگذره، ولی رابطه با جوکر ادامه پیدا میکنه،،، کار آنقدر به جاهای باریک میرسه که فکر کنم بخش سانسور سونی پریده وسط سناریو رو تغییر داده...
...........
یه انتاگونیست داره... رئیس مافیاست،

View attachment 147969

تجارت اصلیشون سکسه... دخترای راهنمایی دبیرستانی رو بدهکار میکنن و مجبورشون میکنن برای پرداخت قرضشون تن فروشی کنن ... این بخش از داستان برای خود من حسابی نفرت انگیز و اعصاب خورد کن بود، یعنی اگه ماکوتو (کراش خودم)

View attachment 147968

تو این بخش وارد گروه نمیشد، اصلا نمیتونستم تحملش کنم... حالا حساب کن بازی با تسویه حساب با یکی از معلما که به دخترای مدرسه تجاوز میکرده شروع میشه.... خیلی خوب به این بخش پرداخته بودن که انقدر تاثیر منفی روم گذاشت.

یکی از بخش‌های جالب بازی هم اونجاست که این اقا...

View attachment 147972

مصر هستن که این خانوم رو

View attachment 147973

لخت کنند.. =P~.. این وسط ریوجی و جوکر فکر میکنن، یوسکه میخواد بهش تعرض کنه... آخرش می‌فهمن که فقط ازس میخواد که مدل برهنه اش بشه که بعدش اتفاقات جالب تری میفته... یوسکه هم داستان خیلی خوبی داره، سرپرست‌ش مادرش رو به خاطر یه نقاشی کشته بود و از قبل نقاشی های مادر یوسکه به شهرت و ثروت رسیده بود...

خلاصه یه چند اگه بخوایم عکسو گیف از بازی بزاریم... حداقل سرنوشتمون یک ماه بنه.... اگه کل فروم رو به لقاءالله ندیم....

وقتی میام به عنوان یه سونی فن سه چهار اتشه بهتون میگم سمبل پلی استیشن هیچ حرفی برای گفتن نداره جلوی پرسونا 5 یه چی میدونم که میگم... والا خیلی ظرفیت میخواد بازی کردنش... فکر کنم کمتر کسی بتونه سالم از امتحان این بازی بیرون بیاد...

بعد میاد میگه، چند تا بچه محصل گوگولی جاپونی با آل استار صورتی... دقیقا فکر اکثر بچه ها اینجا اینه که این بازی ها یه مشت فانتزی لوسه، بی محتوی خاله بازیه...

View attachment 147983

View attachment 147984

تصمیمات سخت;))

وقتی میگم sjw ها تو صنعت گیم خصوصا تو نقد گیم جایگاهی ندارن پرسونا یکی از نمونه های مشهودشه... وگرنه بازی رو قشنگ به عنوان مظهر ساتان معرفی می‌کردن

یکی از چیزای جالب این داستان اینه که اولش فکر میکنی خیلی به شخصیت اصلی داستان ظلم شده .. بعد که یکی یکی شخصیت ها وارد میشن و پیشینه شون روشن میشه، میفهمی اتفاقاتی که برای جوکر افتاده بچه بازی بوده ...
ولی جدا از شوخی و فن بوی بازی،من ترغیب شدم بازی کنم ولی دقیقا همین آرت استایل و قیافه های بیش از حد کارتونی و اکثرا شبیه هم جلومو میگیره. نفوذ استکبار غرب توی امثال من زیاد بوده دیگه چکار کنیم :D

• Like
Reactions: vaan 2
ولی جدا از شوخی و فن بوی بازی،من ترغیب شدم بازی کنم ولی دقیقا همین آرت استایل و قیافه های بیش از حد کارتونی و اکثرا شبیه هم جلومو میگیره. نفوذ استکبار غرب توی امثال من زیاد بوده دیگه چکار کنیم :D

من نسخه 5، اولین تجربه‌ام از سری پرسونا بود. باید بگم پالاس اول (تو بخون چپتر اول) رو نزدیک به 10 ساعت طول کشید تا تموم کنم و واقعا هم درگیر کننده بود هم داستان و هم شخصیت های بازی. آرت استایل بازی هم خدا. فقط نمیدونم چرا هی یه مشکلی پیش میومد که سراغ پالاس های بعدی نرم. اصن فک کنم چون انقد طول کشید پالاس اول حس کردم بازی تموم شده :)) دوبار هم بازی رو از اول شروع کردم هر دوبار هم بعد پالاس اول بیخیال شدم! حالا جالبه میگن پالاس اول یجواریی اینتروی بازی محسوب میشه و کلی شخصیت و داستان جذاب در ادامه پیش میاد ... :دی

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
والا خیلی ظرفیت میخواد بازی کردنش... فکر کنم کمتر کسی بتونه سالم از امتحان این بازی بیرون بیاد...
اینجور که این تاپیک داره پیش می‌ره اگه نظرسنجی تا چند روز دیگه ادامه داشته باشه بچه‌ها از Persona 5 به عنوان عمیق‌ترین و فاخرترین ساخته‌ی بشر یاد می‌کنن! :D P5 موضوعات جالبی رو برای روایت انتخاب می‌کنه و حرفای جالبی هم می‌زنه، ولی متاسفانه خیلی سیاه و سفیده. من تا همون اولین arc بازی رفتم و بعدش بخاطر مدل تموم شدن داستان اون معلمه از بازی زده شدم و گذاشتمش کنار. پرسپکتیو بازی شدیدا تک بعدیه. از نظر من اون موضوعات دیدگاه خاکستری‌تر و چندلایه‌ای‌تری می‌تونست داشته باشه.

در کل P5 بازی خیلی خوبیه، کلی نکته‌ی مثبت هم داره. من تقریبا 15 ساعت بازیش کردم و کلی ازش لذت بردم. دلیل ادامه ندادنم هم این بود که انتظار عمق بیشتری از همچین بازی‌ای داشتم، که مشکلِ بازی نبود. ولی وجدانا دیگه اینقدر اغراق نیاز نیست برای رای جمع کردن! :D همون عکسای قشنگ رو بذارین خیلی بهتره ما هم لذت می‌بریم! :D

اینجور که این تاپیک داره پیش می‌ره اگه نظرسنجی تا چند روز دیگه ادامه داشته باشه بچه‌ها از Persona 5 به عنوان عمیق‌ترین و فاخرترین ساخته‌ی بشر یاد می‌کنن! :D P5 موضوعات جالبی رو برای روایت انتخاب می‌کنه و حرفای جالبی هم می‌زنه، ولی متاسفانه خیلی سیاه و سفیده. من تا همون اولین arc بازی رفتم و بعدش بخاطر مدل تموم شدن داستان اون معلمه از بازی زده شدم و گذاشتمش کنار. پرسپکتیو بازی شدیدا تک بعدیه. از نظر من اون موضوعات دیدگاه خاکستری‌تر و چندلایه‌ای‌تری می‌تونست داشته باشه.

در کل P5 بازی خیلی خوبیه، کلی نکته‌ی مثبت هم داره. من تقریبا 15 ساعت بازیش کردم و کلی ازش لذت بردم. دلیل ادامه ندادنم هم این بود که انتظار عمق بیشتری از همچین بازی‌ای داشتم، که مشکلِ بازی نبود. ولی وجدانا دیگه اینقدر اغراق نیاز نیست برای رای جمع کردن! :D همون عکسای قشنگ رو بذارین خیلی بهتره ما هم لذت می‌بریم! :D
تو 15 ساعت حتی چپتر اول بازی هم رد نکردی، چطور انتظار داشتی عمق بیشتری برای مقدمه بازی ببینی و الان بگی حرفای ما اغراقه؟؟؟

[/SPOILER]
من نسخه 5، اولین تجربه‌ام از سری پرسونا بود. باید بگم پالاس اول (تو بخون چپتر اول) رو نزدیک به 10 ساعت طول کشید تا تموم کنم و واقعا هم درگیر کننده بود هم داستان و هم شخصیت های بازی. آرت استایل بازی هم خدا. فقط نمیدونم چرا هی یه مشکلی پیش میومد که سراغ پالاس های بعدی نرم. اصن فک کنم چون انقد طول کشید پالاس اول حس کردم بازی تموم شده :)) دوبار هم بازی رو از اول شروع کردم هر دوبار هم بعد پالاس اول بیخیال شدم! حالا جالبه میگن پالاس اول یجواریی اینتروی بازی محسوب میشه و کلی شخصیت و داستان جذاب در ادامه پیش میاد ... :D
بابا 150 ساعت بازیه:D
چطور انتظار داشتی ارک اولش ده ساعت نباشه:D

• Like
Reactions: vaan 2

حرفتون مثل این میمونه من یک ساعت از تلو برم بگم اشغاله:D
چطوری فک میکنی کل بازی عمق نداره در حالی که از Intro بازی اونور تر نرفتی:|:D
اینکه یکی از بهترین بازی های تاریخه اغراق نیست...
Fact#
هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or