X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
حالا، بگو تا ما هم آشنا شیم...

این لیست من... کلا من به تاپ 10 اعتقاد ندارم

1- Final fantasy 12
2-the last of us
3-persona 5, horizon zero dawn
4- Half life 2, god of War 2018, Uncharted 2
5,metal Gear Solid 3, Journey, gta vc
6 gravity rush 2, ico
7-witcher 3
8- overwatch, Final fantasy 9
10-dino crisis 2, bioshock 2, killzoon 2
اووووف لعنتی این تاپ 30 ـه که :D والا منم شماره بندی خاصی ندارم ، ایشالا سر فرصت با توضیح میذارم :D

از کسی که داستان سه گانه GOW رو نوشته بود و با کلی ذوق براش متن و پس زمینه اماده کرده بود انتظار داری واسه GOW تبلیغ نکنه!؟ :D

نه اینکه حالا فن خرکیش باشم و این حرفها :D ولی خب کلاً این تیپ کارا رو دوست دارم ، اون زمان هم که همه توی نخ RPG و JRPG و اینا بودن این مدل بازیها یه گوشه محجور افتاده بودن :D و اینکه GOD OF WAR WAS ALWAYS DEEP YOU COWARDS :دی

این دفعه حتما 10 نفر رو ترغیب میکنم بازیش کنن... با هر چی دارم میام
بازیش نکردم ولی دور های قبل زیاد ازش تعریف شنیدم. موقعیت باشه حتما بازیش میکنم. برای تنوع هم از الان (فقط اگر با BB نخورده باشه) رای م رو بهش تقدیم میکنم.

• Love
  • Like
Reactions: voldmort and vaan 2
بازیش نکردم ولی دور های قبل زیاد ازش تعریف شنیدم. موقعیت باشه حتما بازیش میکنم. برای تنوع هم از الان (فقط اگر با BB نخورده باشه) رای م رو بهش تقدیم میکنم.
عمراً اگه بهش رای بدی ، هم خودت هم مازیار :D گروه پلیدی داره :دی

عمراً اگه بهش رای بدی ، هم خودت هم مازیار :D گروه پلیدی داره :D
اگر رای گیری با من بود همه گروه ها با gt و انچارتد و دلست و gow بالا میومد. +1
جی تی و انچارتد رو الی و کریتوس سلاخی میکردن. در حین اینکه جول و کریتوس داشتن برای نبرد اماده میشدن:
میومدم با ludwig's holy blade همه شون رو نصف میکردم.
:D

بظرم بازی هست که بزاریش در کنار تخم مرغ شانسی 5 هم شانس بالا اومدن نداره :D

اگر رای گیری با من بود همه گروه ها با gt و انچارتد و دلست و gow بالا میومد. +1
جی تی و انچارتد رو الی و کریتوس سلاخی میکردن. در حین اینکه جول و کریتوس داشتن برای نبرد اماده میشدن:
میومدم با ludwig's holy blade همه شون رو نصف میکردم.
:D
البته حدسه چیزایی که میگم :-" صرفاً بر اساس گروه بندی :دی ممکنه نتیجه چیز متفاوتی بشه :دی ولی خب احتمال کم نیست :دی
===
از اینا که بگذریم امشب یکی برای من سرُم و آب قند و اینا آماده کنه ، آمادگی دیدن نظرسنجی امشبو ندارم ! عزیز دلم توشه و برای بالا اومدنش به شدت نگرانم :( بعید می دونم به تعداد انگشت های دست کسی توی سایت مونده باشه که سنش به اون زمان ها برسه :( از طرفی بازیای به نسبت جدیدتری هم توی لیست هست که اونا رو هم دوست دارم :( قشنگ امشب شبیه که قراره تمام خباثت هام منو از صحنه ی روزگار محو کنن و با گروه امشب منم از تاپیک و زندگی رخت بر ببندم :((

خب کچل خان و شمشیراش که معلومه بالا میرن. ولی خب بخاطر اسکرین شاتای دوستان یکم متاثر شدم و به Persona 5 رای دادم :D و صد در صد هنوز تجربش نکردم ولی خب بزارینش پای موفقیت قطعی گاد و تاثیرات اسکرین شاتای این ده صفحه اخیر :D
ناظم مملکت رو نیگا تو رو خدا.

حالا، بگو تا ما هم آشنا شیم...

این لیست من... کلا من به تاپ 10 اعتقاد ندارم

1- Final fantasy 12
2-the last of us
3-persona 5, horizon zero dawn
4- Half life 2, god of War 2018, Uncharted 2
5,metal Gear Solid 3, Journey, gta vc
6 gravity rush 2, ico
7-witcher 3
8- overwatch, Final fantasy 9
10-dino crisis 2, bioshock 2, killzoon 2