X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
انصافا عکس های که @American Idiot از پرسونا ۵ میزاشت، خیلی بهتر از این بود! :D
دارم گرمشون میکنم :D یه دفعه ای همه چیزو بریزی وسط لذتش از بین میره :D باید نرم نرم به اوج لذت برسن :D IYKWIM :D

من که هیچکدومو بازی نکردم:-" هرکی تبلیغاتش بهتر باشه(بار معنوی بیشتر،بهتر:Shrewd:)
رای میدم :>

بیا اینور عشقم :دی هیچ کدوم از اون یکی گزینه ها چیزی رو که میخوای ندارن :دی

ای هنتای پرستان جهنمی که فقط دنبال پر و پاچه اید:دی چطور جرئت میکنید به حضرت والا، شاهکار زمانه، منقلب کننده قلبها و بهترین لاو استوری تاریخ صنعت گیم یعنی ICO رای ندهید:دی شیم شیم....
اون پارازیت برفک 2 اگه صحنه حموم نداشت اصلا سمتش میرفتید؟;;)

به Parasite Eve و بانو Aya Brea رای بدید.

latest

latest

یعنی نوع نظرسنجی‌ها برای من واقعاً منهدم‌کننده هستن! :D
یه جا باید از بین ۳ تا بازی به شدت محبوبم یکی رو انتخاب کنم و از سازنده‌های دو تای دیگه حلالیت بطلم و یه جای دیگه مثل این یکی، ۴ تا از گزینه‌ها رو کلهم بازی نکردم و Jak 3 رو هم اصلاً یادم نیست بازی کردم و سریع گذاشتمش کنار یا کلاً بازی نکردم! :D
یعنی تا جایی که یادمه Jak & Daxter رو به طرز عجیبی دوست داشتم، ولی نسخه دوم رو خوشم نیومد و سومی رو هم هیچی ازش یادم نیست.
ولی خب از اونجایی که چند وقت پیش برای اولین بار (با عرض شرمندگی) Shadow of the Colossus رو تموم کردم و ذوب شدم در این شاهکار، اینجا هم به ICO رأی میدم. :D

اونو باید لحظه ی آخر بذارم :D چون در جا بن میشم :D بذار حداقل یه کم بجنگم این وسط :D

View attachment 148151

خیانتکار ملعون رو نگاه :|

تازه روشن شده :|
اون همه زور زدیم گروه قبلی:|

عوضش این بار خودت طعم Defeated while Horny رو می چشی >:)>:)

خوب میریم که این بار برنده باشیم :D
#TeamIco

در ضمن تیم PE هم خدمتشون عرض کنم. صحنه سک.سی با گرافیک CG دوران PSone هیچ کمکی بهتون نمیکنه کمااینکه با گرافیک PS4 کمکی به پرسوتا نکرد. در مورد بچه های BC چی فکر کردین؟ فکر کردین ما هممون هورنی هستیم؟:D البته گویا یه چند تاییمون هستیم:-?:D ولی اکثریت بچه ها فقط رو کیفیت رای میدن. پ ن پ

معیار دوستان برای انتخاب بازی بهتر

View attachment 148156

یعنی جوری شده که من فکر کنم توی گروه های بعدی هرکی فیلم پ**رن بهتری بذاره شایستگی بازیه بیشتره :D

پرسونا 5 هر دو اش بود و باخت :| ~X(

خوب رای من هم با اختلاف ICO هست
هرچند هیچ وقت نشد که PE رو بازی کنم و siren هم میترسیدم برم سمتش ولی حتی اگر بازیشون هم کرده بودم فرقی نمیکرد ( عکس ها رو هم سریع رد کردم که به سمت تاریکی کشیده نشمx_x)

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or