X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
معیار دوستان برای انتخاب بازی بهتر

View attachment 148156

یعنی جوری شده که من فکر کنم توی گروه های بعدی هرکی فیلم پ**رن بهتری بذاره شایستگی بازیه بیشتره :D
خب میگی چجوری رای جمع کنیم میخوای بچه ها رو شام بدیم یا بخاطر یه راند اومدن بالای بازی گیفت کارد خیرات کنیم تازه حریف هم مشخص نیست گرچه بعدشم میخوره کچل اشو لاش میشه :))

• Like
Reactions: Kainé
خب میگی چجوری رای جمع کنیم میخوای بچه ها رو شام بدیم یا بخاطر یه راند اومدن بالای بازی گیفت کارد خیرات کنیم تازه حریف هم مشخص نیست گرچه بعدشم میخوره کچل اشو لاش میشه :))
انچه که عیان است چه حاجت به عکس لنگو پاچست :D حالا البته شما هم مقصر نیستی بازیهاتون بیشتر از همین عکس ها نیستن. همینا رو بذارید شاید دو نفر گول بخورن اختلافتون کمتر شه:D

معیار دوستان برای انتخاب بازی بهتر

View attachment 148156

یعنی جوری شده که من فکر کنم توی گروه های بعدی هرکی فیلم پ**رن بهتری بذاره شایستگی بازیه بیشتره :D
تاثیرشون اینجوریه رو بچه ها :دی
148218

انچه که عیان است چه حاجت به عکس لنگو پاچست :D حالا البته شما هم مقصر نیستی بازیهاتون بیشتر از همین عکس ها نیستن. همینا رو بذارید شاید دو نفر گول بخورن اختلافتون کمتر شه:D
لول، اون زمان این بازی از زمان خودش خیلی جلوتر بود من یادمه اسمشو گذاشته بودن رزیدنت ایول جاپونی، کمتر کسی میتونست اینو بازی کنه تموم کردن دیگه بماند

لول، اون زمان این بازی از زمان خودش خیلی جلوتر بود من یادمه اسمشو گذاشته بودن رزیدنت ایول جاپونی، کمتر کسی میتونست اینو بازی کنه تموم کردن دیگه بماند
منو مقصر ندون خودتون دارید بازیهاتون رو اینطوری تبلیغ میکنی :D

مگه همه گروه‌ها ۵ تایی نبودن؟
چرا این گروه فقط یه گزینه داره؟ توی لیستی که من می‌بینم فقط ICO هست و هاله نور عظیمش که سراسر ارض رو در برگرفته.
توی نظر سنجی که فقط یه گزینه داره، طبیعیه که فقط به اون میشه رای داد.

خود رزیدنت اویل جاپونی بود خو :|
WTF!?

• Smile
Reactions: Arima Kishou
View attachment 148221

The Two true Platformer Enthusiasm of this bunch=D>=D>=D>
(except me, but I never played sony's platformers that much)
@FUTURE
Brothers in Arms :-"

@FrankinG
کجایی از جک مظلوم دفاع کنی! فقط ببینم بیای لین طرف و به چیزی جز جک رای دادی، یکبار دیگه اسم جک رو اوردی میزنم نفله ت میکنم:-"

مگه همه گروه‌ها ۵ تایی نبودن؟
چرا این گروه فقط یه گزینه داره؟ توی لیستی که من می‌بینم فقط ICO هست و هاله نور عظیمش که سراسر ارض رو در برگرفته.
توی نظر سنجی که فقط یه گزینه داره، طبیعیه که فقط به اون میشه رای داد.
اگر روی حاشیه ی نور Ico ، از سمت بالا البته...کلیک کنی و بعد بزنی رو ثبت رای، یه اتفاق خفن میفته! :-"

---

بعدا حسش بیاد آرت پرسونا5 میفرستیم....فقط یه نظامی بیاد تضمین بده بن نشیم:)) پست هم پاک نشه...نهایت چندتا از عکس ها پاک بشه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or