Cj_sa
کاربر سایت
اگه جک برنده نشه ، رسما تاپیک رو خلاف شرع ، گردانندگانش رو مفاصد فی الارض و رای دهنده گان به بقیه عناوین رو کفار اعلام مینماییم .
خلاص .
شیخمون سواد اکابری ندارهیا شیخ , مفسدین فی الارض![]()
میدونم رفیق به شوخی گفتی ، منم جدی نگفتم که به شوخی بود. حرفمسوتفاهم شد واست، اون استیکر خنده واسه ترول نبود![]()
ببین احسان اگر بحث بهترین کات سین بود من حتما بهش رای میدادم. اون کات سین تو کافه تریا و دختر عینکیه بعد از این همه سال تو ذهن و روان من مونده ولی خوب اون طرف ایکو قرار داره واقعا راه نداره جان توحیف که اسلام دست و بالم رو بستهولی خدایی خارج از این بحث ها برید یه کم PE بازی کنید بلکه ایمان بیارید
![]()
خداییش PE فقط کات سین نیستببین احسان اگر بحث بهترین کات سین بود من حتما بهش رای میدادم. اون کات سین تو کافه تریا و دختر عینکیه بعد از این همه سال تو ذهن و روان من مونده ولی خوب اون طرف ایکو قرار داره واقعا راه نداره جان تو
میشه لطف کنی و پای کراش منو به این بحث های دوزاری وا نکنی برادر؟!فقط کات سین میشه Death by Degree (نمیدونم چند درصد بازی کردن یا اصن می دونن همچین چیزی هم وجود داره) که در راستای آمادگی جسمی نوجوانان برای زمان فرارسیدن بلوغ بود
حیف که اسلام دست و بالم رو بستهولی خدایی خارج از این بحث ها برید یه کم PE بازی کنید بلکه ایمان بیارید
![]()
خب پس برم بازم اسلام رو به خطر بندازماسلام اینجا هم تا یه حدی راه میادمنتها اونایی که دیگه "خیلی" مثل اون دوتا که چند صفحه پیش گذاشتی مشکل داشتن رو external آپلود کن با لینک "غیر" thumbnail ش بذار
نه منظورم بد برداشت شد. منظور من این نیست که PE فقط کات سینه. منظورم این بود که کات سیناش با اختلاف از تمام بازیهای تو لیست بهتره. منتها وقتی کل پکیج رو نگاه میکنم واقعا جای انتخاب دیگه ای جز ایکو نیست. بدلایل خیلی زیادخداییش PE فقط کات سین نیستبد جا افتاد اینجا
فقط کات سین میشه Death by Degree (نمیدونم چند درصد بازی کردن یا اصن می دونن همچین چیزی هم وجود داره) که در راستای آمادگی جسمی نوجوانان برای زمان فرارسیدن بلوغ بود
در خفنیت ICO شکی نیست ، کلی هم جلو افتادهولی همچین اثر نابی (PE) رو هم دریابید
![]()
آهان ، خب من بد متوجه شدمنه منظورم بد برداشت شد. منظور من این نیست که PE فقط کات سینه. منظورم این بود که کات سیناش با اختلاف از تمام بازیهای تو لیست بهتره. منتها وقتی کل پکیج رو نگاه میکنم واقعا جای انتخاب دیگه ای جز ایکو نیست. بدلایل خیلی زیاد