X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه جک برنده نشه ، رسما تاپیک رو خلاف شرع ، گردانندگانش رو مفاصد فی الارض و رای دهنده گان به بقیه عناوین رو کفار اعلام مینماییم .

خلاص .

یا شیخ , مفسدین فی الارض :-"

حیف که اسلام دست و بالم رو بسته :دی ولی خدایی خارج از این بحث ها برید یه کم PE بازی کنید بلکه ایمان بیارید :(
ببین احسان اگر بحث بهترین کات سین بود من حتما بهش رای میدادم. اون کات سین تو کافه تریا و دختر عینکیه بعد از این همه سال تو ذهن و روان من مونده ولی خوب اون طرف ایکو قرار داره واقعا راه نداره جان تو

• Like
Reactions: Kainé
ببین احسان اگر بحث بهترین کات سین بود من حتما بهش رای میدادم. اون کات سین تو کافه تریا و دختر عینکیه بعد از این همه سال تو ذهن و روان من مونده ولی خوب اون طرف ایکو قرار داره واقعا راه نداره جان تو
خداییش PE فقط کات سین نیست :دی بد جا افتاد اینجا :دی فقط کات سین میشه Death by Degree (نمیدونم چند درصد بازی کردن یا اصن می دونن همچین چیزی هم وجود داره) که در راستای آمادگی جسمی نوجوانان برای زمان فرارسیدن بلوغ بود :D
در خفنیت ICO شکی نیست ، کلی هم جلو افتاده :دی ولی همچین اثر نابی (PE) رو هم دریابید :دی

فقط کات سین میشه Death by Degree (نمیدونم چند درصد بازی کردن یا اصن می دونن همچین چیزی هم وجود داره) که در راستای آمادگی جسمی نوجوانان برای زمان فرارسیدن بلوغ بود
میشه لطف کنی و پای کراش منو به این بحث های دوزاری وا نکنی برادر؟!:دی

حیف که اسلام دست و بالم رو بسته :D ولی خدایی خارج از این بحث ها برید یه کم PE بازی کنید بلکه ایمان بیارید :(

اسلام اینجا هم تا یه حدی راه میاد :D منتها اونایی که دیگه "خیلی" مثل اون دوتا که چند صفحه پیش گذاشتی مشکل داشتن رو external آپلود کن با لینک "غیر" thumbnail ش بذار

اسلام اینجا هم تا یه حدی راه میاد :D منتها اونایی که دیگه "خیلی" مثل اون دوتا که چند صفحه پیش گذاشتی مشکل داشتن رو external آپلود کن با لینک "غیر" thumbnail ش بذار
خب پس برم بازم اسلام رو به خطر بندازم :دی

خداییش PE فقط کات سین نیست :D بد جا افتاد اینجا :D فقط کات سین میشه Death by Degree (نمیدونم چند درصد بازی کردن یا اصن می دونن همچین چیزی هم وجود داره) که در راستای آمادگی جسمی نوجوانان برای زمان فرارسیدن بلوغ بود :D
در خفنیت ICO شکی نیست ، کلی هم جلو افتاده :D ولی همچین اثر نابی (PE) رو هم دریابید :D
نه منظورم بد برداشت شد. منظور من این نیست که PE فقط کات سینه. منظورم این بود که کات سیناش با اختلاف از تمام بازیهای تو لیست بهتره. منتها وقتی کل پکیج رو نگاه میکنم واقعا جای انتخاب دیگه ای جز ایکو نیست. بدلایل خیلی زیاد

نه منظورم بد برداشت شد. منظور من این نیست که PE فقط کات سینه. منظورم این بود که کات سیناش با اختلاف از تمام بازیهای تو لیست بهتره. منتها وقتی کل پکیج رو نگاه میکنم واقعا جای انتخاب دیگه ای جز ایکو نیست. بدلایل خیلی زیاد
آهان ، خب من بد متوجه شدم :دی
اوکی ، با این حساب چاره ای نمی بینم جز اینکه طی یه حرکت انتحاری خودم و تاپیک رو با هم بفرستم روی هوا :دی see you in hell habibi :دی

• Like
Reactions: benjohn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or