X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
البته این نکته ای که بهش اشاره کردی اسمش تحمیل و بار اضافه و اینا نیست :D فارغ از وارد شدن به بحث داستان و خو گرفتن با کرکتر ، این موضوع کلاس درس بازیسازیه ، نکته هم اینجاس که وقتی سازنده قرار هست یه کرکتری رو به عنوان همراه (هر چیزی جدای از کرکتر اصلی) در نظر بگیره به جز مسئله ی هوش مصنوعی باید باقی چیزاش با پلیر باشه چون اگه بخواد اتومات باشه یعنی رسماً بود و نبودش هیچ فرقی نداره.توی عنوان ICO باید علاوه بر اینکه خودت واسه خودت یه راه پیدا میکنی یه فکری هم برای کرکتر همراه بکنی ، این یعنی معنی دار کردن اون کرکتر :D
حالا میاییم توی عناوین جدید تر مثل POP 2008 یا گاو نورس یا تلو (حالا این سعی کرده کمتر اینجوری باشه ولی در کل هست) و ... کرکترهای همراه همه اتومات هستن ! هیچ کدوم قرار نیست اینور اونور ول بمونن بدون کرکتر اصلی ، همشون مواقع لازم اتومات میان می چسبن به کرکتر اصلی و باقی ماجرا :D این یعنی Pointless بودن طراحی اون کرکتر. به قول معروف اگه هدفی از وجود یه چیز توی یه اثر نباشه ، اصلاً نیازی هم به وجود داشتنش نیست :D الان خیلی بازیا این مشکل رو دارن و خود بازی اتومات همه کارو بدون دخالت پلیر انجام میده ، در صورتی که با یه نیم نگاه به ICO می تونستن چیز بهتری باشن :D
منظورم این نبود که واقعا هست... کارکتر اصلی خودش در خطره و اصلا تو اون قلعه هست تا قربانی بشه و حالا باید یکی دیگه رو هم کاور کنه هم از اجنه هم از موانع و بن بست ها و پازل ها، از لحاظ دید داستانیش میگم

منظورم این نبود که واقعا هست... کارکتر اصلی خودش در خطره و اصلا تو اون قلعه هست تا قربانی بشه و حالا باید یکی دیگه رو هم کاور کنه هم از اجنه هم از موانع و بن بست ها و پازل ها، از لحاظ دید داستانیش میگم
می دونم ، متوجه منظورت شدم :D دارم میگم این قضیه بعد گیم دیزاین داره در وهله ی اول بعد تبدیل میشه به داستان و داستان گویی و این ماجراها :D که خب متاسفانه چندین و چند سالیه هیچ جا رعایت نمیشه درست و حسابی :D

اینم اضافه کنم حیفه :دی به عنوان مثال ایتسونو هم DMC رو همینجوری میسازه ! یعنی اول مثلاً برای نیرو قابلیت و گیم پلی طراحی میکنه و بعد بر اساس اون داستان رو در میارن :دی

View attachment 148431

با اینکه انتظار چنین چیزی رو داشتم، :D اما از رای علی @voldmort خوشم اومد!:D

بالاخره به راه راست هدایت شدی فرزندم!:x:D
از کسی که فن اویل و سایلنت هیله نباید انتظاری به غیر از این داشته باشی :p
و همینطور ژانر وحشت در سینما از بدوش با کلبه ی وحشت روی نوارهای VHS :))>:)

می دونم ، متوجه منظورت شدم :D دارم میگم این قضیه بعد گیم دیزاین داره در وهله ی اول بعد تبدیل میشه به داستان و داستان گویی و این ماجراها :D که خب متاسفانه چندین و چند سالیه هیچ جا رعایت نمیشه درست و حسابی :D

اینم اضافه کنم حیفه :D به عنوان مثال ایتسونو هم DMC رو همینجوری میسازه ! یعنی اول مثلاً برای نیرو قابلیت و گیم پلی طراحی میکنه و بعد بر اساس اون داستان رو در میارن :D
نسل 9 بازیا رو بر اساس ssd میسازن، مثلا همین رچت، اومدن بهشون گفتن یه کاری کنید قدرت ssd رو نمایش بدیم، اینا هم بازی رو بر همین اساس ساختن تو دنیاهاش میشه جابجا شد

نسل 9 بازیا رو بر اساس ssd میسازن، مثلا همین رچت، اومدن بهشون گفتن یه کاری کنید قدرت ssd رو نمایش بدیم، اینا هم بازی رو بر همین اساس ساختن تو دنیاهاش میشه جابجا شد
متوجه منظورت نشدم :دی یعنی کسی بهشون گفته اینجوری بسازید ؟ :دی یا نیاز به چیزی داشته که نتونستن ؟ چون این چیزی که گفتم هیچ تکنولوژی عجیب و غریب و خاصی نمیخواد :دی فقط لازمه یه کم تنگ باشی :دی

• Smile
Reactions: MrElectricWizard
View attachment 148431

با اینکه انتظار چنین چیزی رو داشتم، :D اما از رای علی @voldmort خوشم اومد!:D

بالاخره به راه راست هدایت شدی فرزندم!:x:D
"همانا که وی از شیاطین است و برای اغفال تان به میان شما آمده است"

شیطان شناسی پیشرفته 2, صفحه 44

یه سوال..صفحات قبل رو کامل نتونستم بخونم..واس همین میپرسم..تایم 5 روز برای نظرسنجی یه کم زیاد نیست؟:D

دو روزه دوست عزیز:D

اشتباه از من بود:D

خواستم یطوری جواب خیانت های احسان و علی رو بدم!:D

ترسیدم قراره 3 روز دیگه به این وضعیت اسفناک احسان نگاه کنیم ;));))
با این حرفها فقط کارنامه ی نظرسنجی های زمان نینتندو رو سیاه تر میکنی :دی بترس از خشم کاینه سان :D
خوبی این نظر سنجی همینه که احسان اینبار به اهداف شومش نرسید!:D>:)
ای بابا :( دوتا شدید ، واسه ابراهیم هم اِممممممم آهان سایلنت هیل >:)

با این حرفها فقط کارنامه ی نظرسنجی های زمان نینتندو رو سیاه تر میکنی :D بترس از خشم کاینه سان :D

برو عامو، من از همین الان نسبت به شما دو تا واسه رقابت های نینتندو قطع امید کردم، شماها از پس لیست کردن 10 تا آیپی نینتندو برنمیاید دوتایی با هم :D حداقل امیدوارم نصف این همت کارهای گرافیکی این راند رو واسه اون راند هم انجام بدید، همین :D

خودم اون موقع آستین بالا میزنم :-<

برو عامو، من از همین الان نسبت به شما دو تا واسه رقابت های نینتندو قطع امید کردم، شماها از پس لیست کردن 10 تا آیپی نینتندو برنمیاید دوتایی با هم :D حداقل امیدوارم نصف این همت کارهای گرافیکی این راند رو واسه اون راند هم انجام بدید، همین :D

خودم اون موقع آستین بالا میزنم :-<
از همین الان بهت هشدار بدم تو اتاق فکرشون تصمیم گرفتن ماریو ادیسی و زلدا Breath of the wild , و Ocarina of time و Golden Eye و twilight princess رو بندازن تو یه گروه از منم خواستن تو این اقدام کثیفشون شرکت کنم من زیر بار نرفتم

از همین الان بهت هشدار بدم تو اتاق فکرشون تصمیم گرفتن ماریو ادیسی و زلدا Breath of the wild , و Ocarina of time و Golden Eye و twilight princess رو بندازن تو یه گروه از منم خواستن تو این اقدام کثیفشون شرکت کنم من زیر بار نرفتم

کاش تو اتاق فکرشون به فکر همچین نقشه های شیطانی ای می رسیدن
بهم گفتن چون Golden Eye رو ردموندی ها ریمیک کردن بعدا رو X360 دیگه نمیتونی بیاریش تو نظرسنجی:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or