X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
@Akiba

الله اکبر ! جدا جک اینجا باید کلا ۳ تا رای داشته باشه ؟ شماره اولش منو با ps2 آشنا کرد ، اون جزیره و بازسازی اون سفینه و اینا رو تا عمر دارم یادم نمیره . با شماره سوم و صحرا و جوش و همه چیش ..

پ.ن‌ : البته که پارازیت ا‌ویل (!) و اون گاراژ معروفش واسه ps1 به شدت وسوسه کننده بود ..

پ.ن‌ ۲ : بعد اونور ICO با اون خاطرات که همه تو‌ کلوپ محو این شده بودیم ، به نفر بازی می‌کرد ‌و بقیه همه نگاه میکردیم .

پ.ن : هونلی سورد و پایانش و اون جو اول ps3 و من و صبر واسه شماره دوم هم که چی بگم !

در کل از این انتخابای بی شرم و حیا وار نزارید ! نکنید این کارا رو ! اینا آخر عاقبت نداره :D!

آخرین ویرایش:
لیستی که توش RE4 نباشه کلا مردوده ... ولی جدا لیستت مشکل زیاد داره :D
پ. خ کن، مشکلات‌ رو :-?

جدا امشب راحت خوابتون برد پرسونا 5 رو حذف کردید... دور بعد فقط کچل خان 1 با کچل خان 2 داشته باشیم...؟
........

این گروه هم که تکلیفش معلومه ico

هیچ بازی تو تاریخ بازی های ویدئویی به اندازه ico تاثیر گذار و گیم چنجر نبودن...

• Like
Reactions: Arima Kishou
خوب میریم که این بار برنده باشیم :D
#TeamIco

در ضمن تیم PE هم خدمتشون عرض کنم. صحنه سک.سی با گرافیک CG دوران PSone هیچ کمکی بهتون نمیکنه کمااینکه با گرافیک PS4 کمکی به پرسوتا نکرد. در مورد بچه های BC چی فکر کردین؟ فکر کردین ما هممون هورنی هستیم؟:D البته گویا یه چند تاییمون هستیم:-?:D ولی اکثریت بچه ها فقط رو کیفیت رای میدن. پ ن پ
Stop, stop, stop

یعنی میگی به گاد 2 به خاطر دایره رای ندادن؟
وکیفیت بیشتر از پرسونا بود؟؟؟ :no:
بمیرم برای مظلومیتت Nariko :((:(

خسته نباشی... با همین 3 تا عکس کل تلاش تیم په رو به خاک و خون کشیدی...
تیم pe پاسخگو باشید.... بانو ناریکو شایستگی خودش رو اثبات کرد....

Stop, stop, stop

یعنی میگی به گاد 2 به خاطر دایره رای ندادن؟
وکیفیت بیشتر از پرسونا بود؟؟؟ :no:

خسته نباشی... با همین 3 تا عکس کل تلاش تیم په رو به خاک و خون کشیدی...
تیم pe پاسخگو باشید.... بانو ناریکو شایستگی خودش رو اثبات کرد....
بنظرم دلیل رای نیاوردن پرسونا نه کله پاچه بود و نه کیفیت بازی. دیلیلش عدم شناخت خیلی از کاربرای بازی سنتر و کلا گیمرای ایرانی با پرسوناست. من خودم بشخصه یکی دو سال با این فرنچایز آشنا شدم. بهت قول میدم که خیلی از بچه های اینجا فقط اسمشو شنیدن ولی بازیش نکردن. بجز یه سری کاربر خاص که طرفدار شدید بازین. ازونور GOW اینقدر شناخته شدست که همینجوری بری تو خیابون دوره بیفتی از هر 10 نفر 5 نفر بازیش کردن.
میخوام بگم کلا پرسونا شانسی نداشت در برابر اون کریتوس کچل. حتی میخوام بهت بگم اگر پرسونا رو میزاشتی بقل گیرز که یه فرنچایز مایکروست و فقطم پلی استیشن فنا توش رای میدادن بازم پرسونا شانسی نداشت.

------------------------

بچه ها یه سریتون که به بازیهای کمتر رای آورده رای دادین بیاین رایتونو بندازین تو سبد Heveanly Sword که PE II دوم نشه. همچین با تحقیر ببریمشون :D

بچه ها یه سریتون که به بازیهای کمتر رای آورده رای دادین بیاین رایتونو بندازین تو سبد Heveanly Sword که PE II دوم نشه. همچین با تحقیر ببریمشون :D
خائنِ کی بودی تو :D
اون NT دیگه الان یه خیانت کاره :دی چه جوری به یه ماکرو استودیو رای میدی در حالی که PE II مظلوم همینجاس :(

PE II رو حداقل 5 باری تموم کردم و یکی از بمب ترین بازیها زمان خودش بود پس رای منو برد.
رتبه بعد واسم هونلی اسورد بود که اگه مورد 1 نبود رای مال خودش بود.

باقی موارد و با اینکه تست کردم ولی هیچ وقت نتونستم ارتباط بگیرم!

بنظرم دلیل رای نیاوردن پرسونا نه کله پاچه بود و نه کیفیت بازی. دیلیلش عدم شناخت خیلی از کاربرای بازی سنتر و کلا گیمرای ایرانی با پرسوناست. من خودم بشخصه یکی دو سال با این فرنچایز آشنا شدم. بهت قول میدم که خیلی از بچه های اینجا فقط اسمشو شنیدن ولی بازیش نکردن. بجز یه سری کاربر خاص که طرفدار شدید بازین. ازونور GOW اینقدر شناخته شدست که همینجوری بری تو خیابون دوره بیفتی از هر 10 نفر 5 نفر بازیش کردن.
میخوام بگم کلا پرسونا شانسی نداشت در برابر اون کریتوس کچل. حتی میخوام بهت بگم اگر پرسونا رو میزاشتی بقل گیرز که یه فرنچایز مایکروست و فقطم پلی استیشن فنا توش رای میدادن بازم پرسونا شانسی نداشت.

------------------------

این که صد در صد درسته... خودمم تلاش می‌کنم بازی های کمتر شناخته شده رو بقیه بیشتر آشنا شن باهاش...

....

در عظمت Ico همین بس که اولین مدیایی (نه فقط بازی) بود که اشک شوق منو در آورد

اون همه فراز و نشیب داستانی و احساسی نیم ساعت آخر رو ناتی داگ هم تا حالا ارائه نکرده...

خائنِ کی بودی تو :D
اون NT دیگه الان یه خیانت کاره :D چه جوری به یه ماکرو استودیو رای میدی در حالی که PE II مظلوم همینجاس :(
مثل اینکه یادت رفته اسم منم احسانه. ما خیانت تو خونمونه :D:D

@Safety & Peace & @Kaine
أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيم

نامردی ترین گروه این نظرسنجی همین گروه هست که خباثت اون دو تا اسمش رو نبر مسئول تاپیک رو نشون میده .
الان من دقیقا برای کدوم تبلیغ کنم، ICO شاهکار استاد اوئدا عزیز دل یا شمشیر بهشتی که جزء بهترین و لذت بخش ترین تجربیات گیمی من هست و همیشه هم افسوس خوردم چرا بازی بین سونی فن ها آنچنان شناخته شده نیست و خیلی ها این بازی رو تجربه نکردن .
@Jill_Valentine ابراهیم تو امکان بن کردن داری ؟ :-? اگه آره بی زحمت بزن این دو خبیث رو بن کن تا برن به درگاه بانو ناریکو و شبح اسپارتا توبه کنن بلکه به راه راست هدایت شدن و دست از خباثت برداشتن . :)8-|

آخرین ویرایش:
به اشتباه منو صدا زدی فرزندم>:)>:D<

View attachment 148262

پس به آرزو هایت خواهی رسید ، به زودی دو خائن مورد نظر به سزای اعمال خبثشون خواهند رسید?
و اینتر هم قهرمان سری آ :))
بابت قسمت اول که بسی ممنون ولی راجع به اون آخر پستت هم چون به این‌جا مربوط جوابت رو نمیدم ، فقط یه چیز میگم کورتوآ ;))

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or