X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
محمد میدونه منم چقدر فن پرسونا5 هستم و همین چند روز پیش چقدر آرت از پرسونا5 براش فرستادم!
و آهنگ Rivers in the Desert آهنگیه که شارژ 0%م رو میکنه 120% !
ولی بازم GOW چیز دیگریست:)
همان مربع مربع مثلث معروف، دوای هر درد بی درمانیست! :)
ازت ناامید ام:(
Traitor
ولی بیشتر خائن اینه Kaine!!!
Fake Weeb
:|

تا باشه از اینا! :D خیلی هم خوبه سیستم مبارزلت و جادو و اسکیل های FF ! :D
ترن بیس هم WoFF زدم از سری! اونم خوبه:p ولی FF VII رو هیشه بهش ترجیح میدم و خیلی خوبه که با همین یکبازی هم تموم نمیشه بره>:)
البته من تنها نیستما! حالا آمار فروش این رو قبول ندارید، میگیم باشه! ملت نمیدونستن! بزار بعدی هم بیاد، میبینی شما از معدود کسایی هستید که قدر سیستم مبارزات جدید رو نمیدونید>:)

چرا نشه:p خیلی هم خوب بود و از انتخاب خود راضیم:p چیه این بچه مچه ها:-" تازه فکر که میکنم، میبینم خیلی حرکت ناجوانمردانه ایه اگر رویال برم و یکی دیگه رو انتخاب کنم! :-" یعنی اگرم انتخاب کنم فقط به خاطر تغییر دور جدیر هست، نه اینکه گزینه بهتری از بانو تاکمی وجود داره:-"
بشین یه بار به 9و 10 و 12 فرصت بده، حتی اگه گیم پلیش رو اولش نتونستی تحمل کنی...

چرا من تو به هر بازی رای میدم رای نمیاره؟:((
به خاطر اینکه اینقدر در تاریکی غرق شدی که روشنایی ای که از عصمت و عفت من ساطع میشه رو نمیبینی. از گروه بعد دنبال من بیا تا جاودان بشی (و به حرف احسان هم گوش نکن. همه بدبختی عالم از این بشره).

آخرین ویرایش:
View attachment 147924

حتی کراش امیر آکیبا هم به عنوان یه شخصیت خیلی فرعی بیشتر از 3 گانه کچل خان داستان و دیالوگ و شخصیت پردازی داره :no::Wallbash:
حاجیمون نیازی به دیالوگ نداره و مرد عمله:D زمین و زمان از همون بدو تولدت بهت خیانت کنن و نری جرشون بدی؟:D اتفاقا خوب هم جرشون داد و بسی باعث شادی و لذت ما هم شد:D اون لحظه ای که سر آپولو رو از ریشه در آورد، من به عمیق ترین ارضاهای روحی و روانی رسیدم:D
این بانوی زیبا رو کیست و چرا:D

حاجیمون نیازی به دیالوگ نداره و مرد عمله:D زمین و زمان از همون بدو تولدت بهت خیانت کنن و نری جرشون بدی؟:D اتفاقا خوب هم جرشون داد و بسی باعث شادی و لذت ما هم شد:D اون لحظه ای که سر آپولو رو از ریشه در آورد، من به عمیق ترین ارضاهای روحی و روانی رسیدم:D

منظورت از زیبا رو کی بود ....

147932

تازشم

147934

>:)>:)>:)

تازه آرت خوب نزاشته ازش:دی

dae49ca158bd351e60dc2b5a0a5ce674.jpg

بانو تاکمی رو داریم، بعد ملت میرن سراغ این بچه مچه ها :دی

تازه آرت خوب نزاشته ازش:D

View attachment 147936

بانو تاکمی رو داریم، بعد ملت میرن سراغ این بچه مچه ها :D
الان میشه 2 کلوم حرف حساب زد:D>:) یه دفعه کشش عمیقی نسبت به پرسونا احساس کردم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن