vaan 2
کاربر سایت
از هر 100 نفر یک ویب هم پیدا میشه متاسفانهبه ایزانامی قسم... اگه همتون پرسونا 5 رو بازی کرده بودید و ترو اندیگ با یه وایفو ریلیشن موفق داشتید... حتی یه دونه رای هم به کچل خان 2 نمیدادید... مشکل اینجاست از هر 100 نفر یه نفر بازی کرده...
View attachment 147657
ویب بودن که از Normie بودن بهترهاز هر 100 نفر یک ویب هم پیدا میشه متاسفانه![]()
به کریتوس قسم، یک دور کامل بازی کردم و +100 ساعت درگیر بودم و با بانو تاکنی هم رابطه موفقی داشتم و بسیار راضی بودمبه ایزانامی قسم... اگه همتون پرسونا 5 رو بازی کرده بودید و ترو اندیگ با یه وایفو ریلیشن موفق داشتید... حتی یه دونه رای هم به کچل خان 2 نمیدادید... مشکل اینجاست از هر 100 نفر یه نفر بازی کرده...
View attachment 147657
بدبختی میدونی چیه؟ خود خورشید رو هم کریتوس اورده پایین!خورشید اگه دست خودش بود و اینا رو میدید همین الان غروب میکرد...
تو خودت گمراه کننده، گمراهانیبه کریتوس قسم، یک دور کامل بازی کردم و +100 ساعت درگیر بودم و با بانو تاکنی هم رابطه موفقی داشتم و بسیار راضی بودم
ولی باز هم با اقتدار به کریتوس رای میدم
اگر پرسونا5 یکی از بهترین بازی های PS4 باشه ، GOW II هم رده ی بهترین بازی PS4 (یعنی GOW 2018 ) و بهترین بازی PS3 (یعنی GOW III ) هست
با این حساب...خیر! پرسونا5 رای نمیاره
محمد میدونه منم چقدر فن پرسونا5 هستم و همین چند روز پیش چقدر آرت از پرسونا5 براش فرستادم!
و آهنگ Rivers in the Desert آهنگیه که شارژ 0%م رو میکنه 120% !
ولی بازم GOW چیز دیگریست
همان مربع مربع مثلث معروف، دوای هر درد بی درمانیست!
بدبختی میدونی چیه؟ خود خورشید رو هم کریتوس اورده پایین!( حالا... خدای خورشید! هلیوس! و قشنگ غروب رو اورد به دنیا
)
تا باشه از اینا!تو خودت گمراه کننده، گمراهانی، وقتی که بعد از تغییر سبک فاینال بیای سمتش و از تنهای کسایی باشی که از این تغییر سبک به باتوم اسمشینگ خوشحال باشی
، معلومه باید به کچل خان 2 رای بدی...
آخه چطوری با یکی 20 سال بزرگتر از خودت ریلیشن زدی... بعد بیا بگو من رابطه موفق داشتم![]()
البته کریتوس فقط خدا نمیکشه. اسطوره ها رو هم نابود میکنهیونان رو ترکوندیم و عملا تاریخی نداره دیگه و الان هم نوبت نورسه
خلاصه اینکه آره، اینجوریاس
![]()