X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
به ایزانامی قسم... اگه همتون پرسونا 5 رو بازی کرده بودید و ترو اندیگ با یه وایفو ریلیشن موفق داشتید... حتی یه دونه رای هم به کچل خان 2 نمیدادید... مشکل اینجاست از هر 100 نفر یه نفر بازی کرده...
147657

بنا به Lore و داستان باشه تو پرسونا هم خدا مدا می کشن (اگه برگردیم سمت Shin Megami Tensei که کم کم اعمال کریتوسه که شبیه بچه بازی یونانی ها به نظر میرسه :-")

خلاصه که نکنید از این کارها
رایتون رو بریزید تو صندوق Phantom Thieves :>

147659

به ایزانامی قسم... اگه همتون پرسونا 5 رو بازی کرده بودید و ترو اندیگ با یه وایفو ریلیشن موفق داشتید... حتی یه دونه رای هم به کچل خان 2 نمیدادید... مشکل اینجاست از هر 100 نفر یه نفر بازی کرده...
View attachment 147657
از هر 100 نفر یک ویب هم پیدا میشه متاسفانه:(

تو بازی همیشه یه بار بازی رو میرم، حواشی رو میزارم برای دور دوم اگه رفتم
داشتم خودم رو برای گراویتی راش آماده میکردم، رفتم ببینم اسکرین شات خوب چی هست... سیو کنم... دیدم بیشتر از 1800 تا اسکرین شات تو همون یه باری که بازی کردم از بازی دارم... پشمام فرفره شده...

147662

147663

147664

فقط یه گیمر واقعی میتونه بفهمه معنی این عکسا چیه... :(

بازی که تموم شد روز آخر که جوکر داره وسایلش رو جمع میکنه که بره... دم راه پله آخرین بار برگشتم یه نگاه به اتاق انداختم...

147666

اشک ناخودآگاه بود که مثل سیل جاری شده بود...

بعد اومدید از مینی گیم دایره و اینکه با باتوم اسمشینگ صرف، زئوس رو زدیم...

خورشید اگه دست خودش بود و اینا رو میدید همین الان غروب می‌کرد...

147667

چند ماه من تو اون اتاق زندگی کردم...

هر بار با این جمله میخواستم کله این گربه رو بکنم....

147668

View attachment 147657
به کریتوس قسم، یک دور کامل بازی کردم و +100 ساعت درگیر بودم و با بانو تاکنی هم رابطه موفقی داشتم و بسیار راضی بودم:-"

ولی باز هم با اقتدار به کریتوس رای میدم>:)

اگر پرسونا5 یکی از بهترین بازی های PS4 باشه ، GOW II هم رده ی بهترین بازی PS4 (یعنی GOW 2018 ) و بهترین بازی PS3 (یعنی GOW III ) هست :D

با این حساب...خیر! پرسونا5 رای نمیاره:p

محمد میدونه منم چقدر فن پرسونا5 هستم و همین چند روز پیش چقدر آرت از پرسونا5 براش فرستادم!
و آهنگ Rivers in the Desert آهنگیه که شارژ 0%م رو میکنه 120% !
ولی بازم GOW چیز دیگریست>:)
همان مربع مربع مثلث معروف، دوای هر درد بی درمانیست! >:)

خورشید اگه دست خودش بود و اینا رو میدید همین الان غروب می‌کرد...
بدبختی میدونی چیه؟ خود خورشید رو هم کریتوس اورده پایین! :دی ( حالا... خدای خورشید! هلیوس! و قشنگ غروب رو اورد به دنیا :دی )

بچه هایی به کچل رای دادین تا کی کچل ها باید بیان بالا چندتا کچل آخه؟ یه فرصتی هم به بقیه بازی‌ها بدید جدول رو جذاب کنید دیدید چطور انچارتد 4 رو حذف کردیم؟ الانم تا دیر نشده توبه کنید رای بدید پرسونا

اقا برای نظرسنجی فصول بعد این IPی پرشماره رو لطفا حداکثر دوتا بذارید،دیگه کم مونده ریمستر گاد اف وار های 1و 2 و 3 psp رو هم بذارن، یه ذره تنوع بد نیست، بعدشم یه شخص سوم بعنوان مشاور ارشد باید در کنار این دوتا باشه نذاره هرکار میخوان بکنن، یه نفر که سلیقه اش با این دوتا متفاوت باشه پرو هم باشه

به کریتوس قسم، یک دور کامل بازی کردم و +100 ساعت درگیر بودم و با بانو تاکنی هم رابطه موفقی داشتم و بسیار راضی بودم:-"

ولی باز هم با اقتدار به کریتوس رای میدم>:)

اگر پرسونا5 یکی از بهترین بازی های PS4 باشه ، GOW II هم رده ی بهترین بازی PS4 (یعنی GOW 2018 ) و بهترین بازی PS3 (یعنی GOW III ) هست :D

با این حساب...خیر! پرسونا5 رای نمیاره:p

محمد میدونه منم چقدر فن پرسونا5 هستم و همین چند روز پیش چقدر آرت از پرسونا5 براش فرستادم!
و آهنگ Rivers in the Desert آهنگیه که شارژ 0%م رو میکنه 120% !
ولی بازم GOW چیز دیگریست>:)
همان مربع مربع مثلث معروف، دوای هر درد بی درمانیست! >:)

بدبختی میدونی چیه؟ خود خورشید رو هم کریتوس اورده پایین! :D ( حالا... خدای خورشید! هلیوس! و قشنگ غروب رو اورد به دنیا :D )
تو خودت گمراه کننده، گمراهانی :Shrewd:، وقتی که بعد از تغییر سبک فاینال بیای سمتش و از تنهای کسایی باشی که از این تغییر سبک به باتوم اسمشینگ خوشحال باشی:no:، معلومه باید به کچل خان 2 رای بدی...:-?

آخه چطوری با یکی 20 سال بزرگتر از خودت ریلیشن زدی... بعد بیا بگو من رابطه موفق داشتم x_x:D

تو خودت گمراه کننده، گمراهانی :Shrewd:، وقتی که بعد از تغییر سبک فاینال بیای سمتش و از تنهای کسایی باشی که از این تغییر سبک به باتوم اسمشینگ خوشحال باشی:no:، معلومه باید به کچل خان 2 رای بدی...:-?

آخه چطوری با یکی 20 سال بزرگتر از خودت ریلیشن زدی... بعد بیا بگو من رابطه موفق داشتم x_x:D
تا باشه از اینا! :دی خیلی هم خوبه سیستم مبارزلت و جادو و اسکیل های FF ! :دی
ترن بیس هم WoFF زدم از سری! اونم خوبه:p ولی FF VII رو هیشه بهش ترجیح میدم و خیلی خوبه که با همین یکبازی هم تموم نمیشه بره>:)
البته من تنها نیستما! حالا آمار فروش این رو قبول ندارید، میگیم باشه! ملت نمیدونستن! بزار بعدی هم بیاد، میبینی شما از معدود کسایی هستید که قدر سیستم مبارزات جدید رو نمیدونید>:)

چرا نشه:p خیلی هم خوب بود و از انتخاب خود راضیم:p چیه این بچه مچه ها:-" تازه فکر که میکنم، میبینم خیلی حرکت ناجوانمردانه ایه اگر رویال برم و یکی دیگه رو انتخاب کنم! :-" یعنی اگرم انتخاب کنم فقط به خاطر تغییر دور جدیر هست، نه اینکه گزینه بهتری از بانو تاکمی وجود داره:-"

البته کریتوس فقط خدا نمیکشه. اسطوره ها رو هم نابود میکنه:D یونان رو ترکوندیم و عملا تاریخی نداره دیگه و الان هم نوبت نورسه:D خلاصه اینکه آره، اینجوریاس>:)

But can he change the SOCIETY?
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or