vaan 2
کاربر سایت
از هر 100 نفر یک ویب هم پیدا میشه متاسفانهبه ایزانامی قسم... اگه همتون پرسونا 5 رو بازی کرده بودید و ترو اندیگ با یه وایفو ریلیشن موفق داشتید... حتی یه دونه رای هم به کچل خان 2 نمیدادید... مشکل اینجاست از هر 100 نفر یه نفر بازی کرده...
View attachment 147657

ویب بودن که از Normie بودن بهترهاز هر 100 نفر یک ویب هم پیدا میشه متاسفانه![]()

به کریتوس قسم، یک دور کامل بازی کردم و +100 ساعت درگیر بودم و با بانو تاکنی هم رابطه موفقی داشتم و بسیار راضی بودمبه ایزانامی قسم... اگه همتون پرسونا 5 رو بازی کرده بودید و ترو اندیگ با یه وایفو ریلیشن موفق داشتید... حتی یه دونه رای هم به کچل خان 2 نمیدادید... مشکل اینجاست از هر 100 نفر یه نفر بازی کرده...
View attachment 147657

بدبختی میدونی چیه؟ خود خورشید رو هم کریتوس اورده پایین!خورشید اگه دست خودش بود و اینا رو میدید همین الان غروب میکرد...

تو خودت گمراه کننده، گمراهانیبه کریتوس قسم، یک دور کامل بازی کردم و +100 ساعت درگیر بودم و با بانو تاکنی هم رابطه موفقی داشتم و بسیار راضی بودم
ولی باز هم با اقتدار به کریتوس رای میدم
اگر پرسونا5 یکی از بهترین بازی های PS4 باشه ، GOW II هم رده ی بهترین بازی PS4 (یعنی GOW 2018 ) و بهترین بازی PS3 (یعنی GOW III ) هست
با این حساب...خیر! پرسونا5 رای نمیاره
محمد میدونه منم چقدر فن پرسونا5 هستم و همین چند روز پیش چقدر آرت از پرسونا5 براش فرستادم!
و آهنگ Rivers in the Desert آهنگیه که شارژ 0%م رو میکنه 120% !
ولی بازم GOW چیز دیگریست
همان مربع مربع مثلث معروف، دوای هر درد بی درمانیست!
بدبختی میدونی چیه؟ خود خورشید رو هم کریتوس اورده پایین!( حالا... خدای خورشید! هلیوس! و قشنگ غروب رو اورد به دنیا
)
، وقتی که بعد از تغییر سبک فاینال بیای سمتش و از تنهای کسایی باشی که از این تغییر سبک به باتوم اسمشینگ خوشحال باشی
، معلومه باید به کچل خان 2 رای بدی...

تا باشه از اینا!تو خودت گمراه کننده، گمراهانی، وقتی که بعد از تغییر سبک فاینال بیای سمتش و از تنهای کسایی باشی که از این تغییر سبک به باتوم اسمشینگ خوشحال باشی
، معلومه باید به کچل خان 2 رای بدی...
آخه چطوری با یکی 20 سال بزرگتر از خودت ریلیشن زدی... بعد بیا بگو من رابطه موفق داشتم![]()
ولی FF VII رو هیشه بهش ترجیح میدم و خیلی خوبه که با همین یکبازی هم تموم نمیشه بره

خیلی هم خوب بود و از انتخاب خود راضیم
چیه این بچه مچه ها
تازه فکر که میکنم، میبینم خیلی حرکت ناجوانمردانه ایه اگر رویال برم و یکی دیگه رو انتخاب کنم!
یعنی اگرم انتخاب کنم فقط به خاطر تغییر دور جدیر هست، نه اینکه گزینه بهتری از بانو تاکمی وجود داره
البته کریتوس فقط خدا نمیکشه. اسطوره ها رو هم نابود میکنهیونان رو ترکوندیم و عملا تاریخی نداره دیگه و الان هم نوبت نورسه
خلاصه اینکه آره، اینجوریاس
![]()