X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
@The End Of Ps اول این‌که شرم بر تو که به جر دهنده خدایان کریتوس کبیر خیانت کردی ، یادته تو صحبتی که داشتیم بهت گفتم بخاطر پرسونا 5 به گاد خیانت می‌کنی گفتی نه! :)

@Safety & Peace , @Kaine
خبیث و خبیث تر ، ملعون و ملعون تر بهترین توصیفی هست که می‌شه در مورد این دو نفر کرد . :)
Ascension نه انصافا Ascension رو گذاشتین تو نظرسنجی بعد Chains of Olympus و Ghost of Sparta رو به بهانه زیاد شدن گاد آو وار کنار گذاشتید ؟ :|
خب الان بجای اسنشن میومدید گوست آو اسپارتا رو می گذاشتید چی می‌شد؟ 8-|

بازی های دیوید کیج رو هم شانس آوردیم من اسمشون رو آوردم و متوجه شدیم نیستن که بعد اعتراض بچه ها اضافه شون کردید (البته بجز بیاند طفلی :( ) وگرنه این رو هم خیلی راحت کنار گذاشته بودید.

الانم معلوم نیست چه خباثتی زدید و کدوم بازی ها رو حذف کردید تا هوی رین و دیترویت رو اضافه کنید ، البته با توجه به خباثت شما دو نفر قطعا اومدید heavenly sword و ico رو حذف کردید ! :|

پ.ن : بعد علی با این همه خباثتش میاد میگه عصمت من رو لکه دار نکنید! :|

پ.ن 2 : این دو تا تریلر رو این‌جا می گذارم تا ببینید چه جفایی در حق این عزیز دل کردید با کنار گذاشتنش !

انتخاب واقعا سخته :D
دیز گان یکی از آندرریتد و دوست‌داشتنی‌ترین‌ها
گاو ۲ از نوستالژیک‌ترین و فراموش‌نشدنی‌ترین‌ها
اسپایدرمن از سرگرم‌کننده‌ترین‌ها
ولی رای ما پرسونا ۵ به عنوان پرمحتواترین و اعتیادآورترین اثر هنری دهه گذشته :D

در مقابل کریتوس کبیر زئوس زمین گیر شد، این بچه مدرسه ای گوگولی های جاپونی که عددی نیستن :D
اصلا فکر کردی چرا کریتوس لحظه آخر از کاراش پشیمون شد و خودشو گشت...

147646

بله اینطوریاست،. همین گوگولیا جاپانی

@The End Of Ps اول این‌که شرم بر تو که به جر دهنده خدایان کریتوس کبیر خیانت کردی ، یادته تو صحبتی که داشتیم بهت گفتم بخاطر پرسونا 5 به گاد خیانت می‌کنی گفتی نه! :)
ببین اگر فقط همین گروه بود و میگفتن انتخاب کن به دلیل اینکه خیلی گاد فنم GOW2 رو میزدم ولی الان دیدم 3 تا نسخه دیگه بالا رفته و میدونستم که این یکی هم بالا میره گفتم بذار دین خودم به جوکر و دوستان رو ادا کنم وگرنه برا کریتوس بازم فرصت هست که بهش رای بدم :D تازه اینم میدونی که من چقدر زیاد اسپایدرمن رو دوست داشتم ولی بدشانسی اینطوری شده وضعیتش , DG هم که به نظرم یکی از آندرریتدترین بازی های نسل بود وسط اینا گنگ بنگ شد
اینم اضافه کنم که رتبه بندی سری برا من اینطوری GOW3=GOW 2018>GOW2>GOW:GOS>GOW1>GOW:AS>GOW:CH هست !

حالا نمیشد اینجا هم با همون استدلال اینکه نمیشه همش آنچارتد بره بالا این یه بار کچل رو از رفتن به گروه بالاتر معاف کنید؟ :Dبس نیست تا الان؟ فقط UC4 خار داشت؟
فقط به استدلال نیست باید گزینه مورد نظرت جنم و جربزه لازم رو داشته باشه. :D
مثلا ما تو گروه کیلزون-آنچارتد،ویزاری و ارتششو داشتیم.
الان شما میخواید با یه مشت بچه مدرسه ای کریتوس رو شکست بدید؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or