IMANOKA
کاربر سایت
مرد مومن همین الانش خیانت کردی جای P5 به گاو رای دادی بعد توقع داری 3 توی نظرسنجی باشه و رای هم بدی بهشآیا انتظار دارید به بهترین گاو تاریخ رای ندهیم؟حتی اگر پرسونا 5 در لیست باشد باز هم جایگاه گاو 2 نمیتواند متزلزل شود
بگذریم که من خودم پرسونا 3 رو بهتر از 5 میدونمراستی 3 هست توی لیست ها؟ انحصاریه دیگه
![]()
بهترین GoW رو نفرستیم بالا؟حالا نمیشد اینجا هم با همون استدلال اینکه نمیشه همش آنچارتد بره بالا این یه بار کچل رو از رفتن به گروه بالاتر معاف کنید؟بس نیست تا الان؟ فقط UC4 خار داشت؟
می بینی ، می بینی !حالا نمیشد اینجا هم با همون استدلال اینکه نمیشه همش آنچارتد بره بالا این یه بار کچل رو از رفتن به گروه بالاتر معاف کنید؟بس نیست تا الان؟ فقط UC4 خار داشت؟
آیا انتظار دارید به بهترین گاو تاریخ رای ندهیم؟حتی اگر پرسونا 5 در لیست باشد باز هم جایگاه گاو 2 نمیتواند متزلزل شود
بگذریم که من خودم پرسونا 3 رو بهتر از 5 میدونمراستی 3 هست توی لیست ها؟ انحصاریه دیگه
![]()
بشکنه این دست که نمک نداره ! نصف این بازی ژاپنیای توی لیست رو من اضافه کردم به اون لیست منحوس و غرب زده ی علی ، بعد من باید زنجیر بشمGod of War Ascension هست... Ascension!!!! ولی پرسونا 3 نیست...
View attachment 147533
احسان رو باید زنجیر کنید از ولوت روم دو ماه آویزون باشه و تنها چیزی که بتونه ببینه دماغ ایگور باشه
اسپایدر من رو برای صبحونه میخورهاقا Persona5.... قشنگ همه رو توی این گروه از لحاظ کیفیت میخوره!
البته فک نکنم بیشترین رای رو بیاره![]()