X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
آیا انتظار دارید به بهترین گاو تاریخ رای ندهیم؟:D حتی اگر پرسونا 5 در لیست باشد باز هم جایگاه گاو 2 نمیتواند متزلزل شود:D
بگذریم که من خودم پرسونا 3 رو بهتر از 5 میدونم:D راستی 3 هست توی لیست ها؟ انحصاریه دیگه:D
مرد مومن همین الانش خیانت کردی جای P5 به گاو رای دادی بعد توقع داری 3 توی نظرسنجی باشه و رای هم بدی بهش :دی 10 تا رای هم نمیاره :دی

نمیشه این گروه یه هفته ادامه داشته باشه و فن های پرسونا همچنان با ارت های زیبا و فرهیخته از بازی تبلیغ کنند ما هم فیض ببریم ؟ :D <:-P

---
اگه گاو 2 نبود منم به اسنشن رای میدادم.. با اینکه بازی زمانی که اومد زیر سایه هیولاهای سونی در ان سال ها گم شد اما من خوشم اومد.

حالا نمیشد اینجا هم با همون استدلال اینکه نمیشه همش آنچارتد بره بالا این یه بار کچل رو از رفتن به گروه بالاتر معاف کنید؟ :Dبس نیست تا الان؟ فقط UC4 خار داشت؟
بهترین GoW رو نفرستیم بالا؟:D

giphy (9).gif

اون U4 واقعا طرفداراش دو دسته شده بودن. ولی GoW II رو همه میدونن بهترین GoW هست. شروع طوفانی، گیم پلی عالی، تنوع محیط ها، داستان و شخصیت ها و باس ها و ... انصافا آدم چی میخواست دیگه؟:D

حالا نمیشد اینجا هم با همون استدلال اینکه نمیشه همش آنچارتد بره بالا این یه بار کچل رو از رفتن به گروه بالاتر معاف کنید؟ :Dبس نیست تا الان؟ فقط UC4 خار داشت؟
می بینی ، می بینی !
اونور سر U4 همه متنبه شدن که آنچارتد بسه و بذاریم متنوع بیاد بالا ، بعد اینجا گاو میاد بالا در حالیکه گروه قبلی هم گاو اومد بالا :( ای شیم به اون خیانت علی :|

آخه چرا آدمو مجبور به ورود به همچین بازی پیچیده ای میکنید ؟ :D
به هر کدوم رای بدم دچار وجدان درد میشم به خاطر خیانت به بقیه
مثل احسان باش. اینقدر خیانت کرده که بی حس شده. اگر نمیدونی احسان کیه، سمت راستی احسانه. همونی که سیاه و شیطانیه:

26060385_1671179419592710_3384355370596131667_o.jpg

منم که سمت چپی هستم.

آیا انتظار دارید به بهترین گاو تاریخ رای ندهیم؟:D حتی اگر پرسونا 5 در لیست باشد باز هم جایگاه گاو 2 نمیتواند متزلزل شود:D
بگذریم که من خودم پرسونا 3 رو بهتر از 5 میدونم:D راستی 3 هست توی لیست ها؟ انحصاریه دیگه:D

God of War Ascension هست... Ascension!!!! ولی پرسونا 3 نیست...
147533

احسان رو باید زنجیر کنید از ولوت روم دو ماه آویزون باشه و تنها چیزی که بتونه ببینه دماغ ایگور باشه

God of War Ascension هست... Ascension!!!! ولی پرسونا 3 نیست...
View attachment 147533

احسان رو باید زنجیر کنید از ولوت روم دو ماه آویزون باشه و تنها چیزی که بتونه ببینه دماغ ایگور باشه
بشکنه این دست که نمک نداره ! نصف این بازی ژاپنیای توی لیست رو من اضافه کردم به اون لیست منحوس و غرب زده ی علی ، بعد من باید زنجیر بشم :( هعی :(

اقا Persona5.... قشنگ همه رو توی این گروه از لحاظ کیفیت میخوره!:D
البته فک نکنم بیشترین رای رو بیاره:(
اسپایدر من رو برای صبحونه میخوره

گاد 2 رو برای ناهار و اسنشن رو برای دسرش

دیز گان هم یه شام سبک...

این نظر سنجی و این نتیجه جنایته.. جنایت در حق هنر... جنایت در حق منطق، جنایت در حق زیبایی ، جنایت در حق گربه ها...(Im not a cat)

147541

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or