X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
نظرم عوض شد رای دادم پرسونا 5:))
کمر کلمه سست عنصر زیر تصمیم تو خُرد شد:D

ولی Spartans Stand Tall>:)

جدی نیازی نمیبینیم فعلا تبلیغات کنیم. بیشتر توی دور بعد که خواستیم کمر گردن کلفت ها رو بشکنیم، میریم تو خط چیزایی که نباید بریم:D

کمر کلمه سست عنصر زیر تصمیم تو خُرد شد:D

ولی Spartans Stand Tall>:)

جدی نیازی نمیبینیم فعلا تبلیغات کنیم. بیشتر توی دور بعد که خواستیم کمر گردن کلفت ها رو بشکنیم، میریم تو خط چیزایی که نباید بریم:D
کچل میره بالا دوستان زحمت کشیدن عکس گذاشتن گفتم اینجوری ازشون تشکر کنم، شماها که عکس نمی‌گذارید این بود گروه L که چند روزه شلوار به پای ما نذاشتید :))
یادمه امین @Terova یه زمان گفت اصل گیم گیرز هست بقیه بازی‌ها در حاشیه اند برای ما GTبازها هم اصل انحصاری GT هست بقیه توی حاشیه اند :))

نمیدونم چرا از این گروه حس خیانت لحظه آخری و برگشتن رای ها رو یکهویی شاهد خواهیم بود:-"

ولی با تمام احترام به بانو تاکمی ، اصلا شوخیشم زشته رای ندادن به GOW II !
و به قول استکبار دونو، حتی اگر GOW II هم نبود، رای احتمال زیاد GOW:A بود:-" (گرچه خدایی اسپایدی و پرسونا5 هم به شدت لذت بخش بودن:x )

اینا اتفاقا یه نفرن ابی گول نخوری ها
با یه اکانت به اسم علی با هویت خاکستری میاد کامنت میده
با یه اکانت به اسم احسان ذات شیطانیِ خودشو نشون میده:(
هر کی رمان دکتر جکیل و آقای هاید رو خونده باشه کاملا این قضیه براش قابل درکه. روزها علی صلح و صفا و شبها احسان خبیث :D

آیا انتظار دارید به بهترین گاو تاریخ رای ندهیم؟:دی حتی اگر پرسونا 5 در لیست باشد باز هم جایگاه گاو 2 نمیتواند متزلزل شود:دی
بگذریم که من خودم پرسونا 3 رو بهتر از 5 میدونم:دی راستی 3 هست توی لیست ها؟ انحصاریه دیگه:دی

کچل میره بالا دوستان زحمت کشیدن عکس گذاشتن گفتم اینجوری ازشون تشکر کنم، شماها که عکس نمی‌گذارید این بود گروه L که چند روزه شلوار به پای ما نذاشتید :))
یادمه امین @Terova یه زمان گفت اصل گیم گیرز هست بقیه بازی‌ها در حاشیه اند برای ما GTبازها هم اصل انحصاری GT هست بقیه توی حاشیه اند :))
آخه اگه بخوان از کریتوس عکس سک.سی بزارن بیشتر اثر دافعه داره تا جازبه :D

• Like
  • Smile
Reactions: voldmort and Kainé
آیا انتظار دارید به بهترین گاو تاریخ رای ندهیم؟:D حتی اگر پرسونا 5 در لیست باشد باز هم جایگاه گاو 2 نمیتواند متزلزل شود:D
بگذریم که من خودم پرسونا 3 رو بهتر از 5 میدونم:D راستی 3 هست توی لیست ها؟ انحصاریه دیگه:D
چون پرسوناهای قبل از 5 چندان همه گیر نبودن اینجا، بعید میدونم گذاشته باشن!

• Like
Reactions: Kainé and benjohn
این فن آرت از اتنا باید مناسب باشه:D
View attachment 147489
نه آقا در اون حد نیست

--------------------------------

یه نکته در مورد پرسونا بگم و برم. من خودم تا قبل از انتشار پرسونا 5 اصلا پرسونا و پدرش شین مگامی تنسی بازی نکرده بودم و اصلا هم نمیدونستم چیه. با پرسونا 5 شروع کردم. دو ساعت بازی کردم پیش خودم گفتم من اگر از شماره 5 شروع کنم زیانکارم. رفتم شماره 3 و 4 رو تموم کردم و رسیدم به 5 بعد هم چند شماره از شین مگامی تن سی رو بازی کردم.

می تونم به جرات بگم یکی از بهترین سری های تاریخه. بقدری مفاهیم فلسفی و روان شناسی عمیقی درش هست که حد نداره.

نمی خوام پست طولانی بدم. در این حد بسنده می کنم که وقتی یکی از شماره های پرسونا رو تموم میکنید همون حسی رو دارید که بعد از تموم شدن UC4 داشتین. خداحافظی با یه سری کاراکتر که از پیکسل ساخته شدن ولی شما حس یه عضو خونواده رو بهشون داشتین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or