موریگان vs تریس چطوره؟خب خب این نظر سنجی بزرگ هم تموم شد:d دست دوستانی که شرکت کردن رو به گرمی میفشاریم:d باشد که رستگار شوید:d
پیشنهادات برای نظر سنجی بعدی رو لطفا مطرح کنید. با تشکر:d (حداکثر 3 تا انتخاب میکنم و یکی از توشون میره سر در تاپیک:d)
نیکو به ترور میخوره اصن؟:d آخه ترور یه آدم شل و ولگرد و بی سرپا ولی باحاله:d نیکو رو نمیدونم:dآقا یه پیشنهاد... نظر سنجی بذارید بین نیکو و ترور
خیلی خوب میشه به نظرم![]()
تکراری فعلا نمیذاریم:dمکس پین vS جان مارستون چه طوره ؟ :d
تکراری اما جذاب ! :d
پیشنهاد وسوسه انگیزیهMax Payne/Leon S. Kennedy Vs John Marston/Gordon Freeman
![]()
![]()
اینم رفت جز گزینه ها:dموریگان vs تریس چطوره؟![]()
من میگم جای Freeman یکی دیگه بذاریم که هم به Leon بخوره و هم اینکه Freeman همین 2 نظر سنجی قبلی بوده و دیگه داره تکراری میشه:d Chris Redfield چطوره؟Over Power وقتی میشه که John و Max تو یه گروه باشنحالا میشه جای Leon و Gordon دو تا شخصیت ضعیف تر گذاشت ولی خب جذابیت قضیه میاد پایین
![]()
فکرشم نکن:dپیشنهاد دوم :Vass vs joker
مشخصه اصلا واس له میشه![]()
Ada رو بندازیم پیشِ John و Jill رو بفرستیم اونطرف:biggrin1: من نمیخوام به مکس رای بدم و از اون طرف Ada رو نمیتونم ول کنممیشه جالب ترش کرد، اینطرف Max باشه با Ada جون (![]()
)، اون طرف هم John باشه با Jill جون (
![]()
)
نظر خودم
Chie Satonaka Vs. ye dokhmale dige
:d
میتونی کراش رو جا بدی؟:dپیشنهاد وسوسه انگیزیهفقط به نظرت گروه دوم یه خورده Over Power نیستن؟:d
گزینه یک که اگه اشتباه نکنم قبلا بود اما سر دومی که ادام با خاک یکسان میشه...:dهمین الان یه چیز خفن به ذهنم رسید(البته مطمئنم بازم تونی جان مخالف میکنند
)
Albert wesker vs joker
Adam Jenson vs max Payneهم عالیه![]()
از پرسونا باشه که عالیه. ولی به نظرم برای خیلی ها ممکنه زیاد جذاب نباشه .
1- Chie Satonaka Vs. Yukiko Amagi
Chie میبره:d
2- Chie Satonaka Vs. Rise Kujikawa
Chie میبره:d
3- Chie Satonaka Vs. Mitsuru Kirijo
اینو نمیدونم
4- Chie Satonaka Vs. Chun-Li
به خاطر کونگ فو شون به ذهنم رسید:d
3 و 4 به نظرم خوب هستن!:d
اینا فعلا به ذهنم رسیدن....:d چیزی بهتر به ذهنتون رسید بگید.
به صورت tag هم میشه کرد ولی نمیدونم کی با کی مثلا ....../...... .Chie Satonaka/Yukiko Amagi Vs
:d
جلوی ایدا اسمایلی قلب گذاشتی جلوی جان هم بذار:dمیشه جالب ترش کرد، اینطرف Max باشه با Ada جون (![]()
)، اون طرف هم John باشه با Jill جون (
![]()
)