Johnny Brave
کاربر سایت
) خداوکیلی توی کمیکای DC تکِ شخصیت پردازیش (البته DC هموشن شخصیت پردازیشون خفنِ ولی بتمن خیلی بهتر از بقیه س) بعد میشه گفت تنها کمیکیِ که شخصیت منفیش بیشتر از خود هیرو طرفدار داره (جوکر) ینی چقد باید خواننده , پلیر رو درگیر کنن که اینطوری بشه!!
ولی جدن مقابل بتمن و بوکر هیچ چیز خاصی نداره , به سختی میشه گفت از کلیشه های دهه ه 2000 فاصله گرفته ولی بازم شخصیت تکی نیست...
دوستان تو این نظرسنجی جهانی هم شرکت کنین. تازه ROUND 1B هستند
تو راند A اول بالای 11,000 نفر شرکت کرده اند
Greatest Game Series of the Decade on GameSpot

ایزابت که joel رو حذف کرد بوکر هم Cole رو حذف خواهد کرد:bighug:
کلا افتخار میکنیم دوتا انحصاری رو دبل کردیم:d![]()

یه انحصاری دیگه بالا بره من شمشیر از نیام میکشم همه رو قتل عام میکنمرگ سونی بدنم بهم میگه به کول رای بده،ولی بایوشاک و شخصیت پردازی هاش هم عالی بود:d!

رگ سونیت اشتباه کرد.دوستان،من هردوتا رو دوست میدارم،به کی رای بدم:d؟رگ سونی بدنم بهم میگه به کول رای بده،ولی بایوشاک و شخصیت پردازی هاش هم عالی بود:d!

پس بگو !یه انحصاری دیگه بالا بره من شمشیر از نیام میکشم همه رو قتل عام میکنم
اینقدر انحصاری بردین بالا دور بعد میشه Playstation vs Microsoft allstars battle، شخصیتهای مولتی پلتفرم هم به عنوان شخصیت مهمان حضور دارن![]()
انحصاری چیزی نرفته بالا! :d من تضمین میکنم بزارید هرچی اون رگ سونی فن ـتون میگه گوش بدید پشیمون نمیشد! :d ولی اگر گوش ندید بعدا تا مرز هاراکیری هم پیش میرید! :d
)
Strangely enough, the endings of the game resemble a quote from The Dark Knight when Harvey Dent said, "You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain."