X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امیر جان من از رای های بوکر ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که سر نیت و جوئل هم این بلا سرمون اومد ، الانم که کول رفته بالا باز میگن از دوباره باید رای گیری بشه !!
یه دفعه بوکر ببرن بالا این همه هم وقت بچه هارو نگیرن !!
عزیز، حاجی، برادر، اخوی، یا حبیبی، این دفعه صد و یکم : آرا کاربرهای جدید شمرده نمیشه. وگرنه مریض نیستیم این همه وقتی رو که باید به مرحله بعد اختصاص بدیم رو داریم روی این کار میذاریم.

این کول چیه ایننقدر بهش مینازید؟ فقط یه برق داره, ولی بوکر علاوه بر برق, آتش و آب و کلاغ! و زد جاذبه و گرد باد و هشت پا! و خیلی چیزای دیگه رو داره:دی

امیر جان من از رای های بوکر ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که سر نیت و جوئل هم این بلا سرمون اومد ، الانم که کول رفته بالا باز میگن از دوباره باید رای گیری بشه !!
آخه چرا قوانین رو نمیخونی هی هر دور باید بیایم توضیح بدیم؟ :(( با همین قوانین اگر نبود،بعضی از کاراکترهای دیگه هم نمیرفتن بالا،یا همون کریتوس هم توی گروه دوم میشد و ...!
حالا هی بعد از هر دور بیا گیر بده به قوانین! :| 14 گروه مشکلی نبود،تا نوبت رسید به جول و نیت و کول،یکهو مشکل دار شد قوانین؟

دوستان خواهشا به هیچ وجه اسپویل نکنید:|(فکر کنم صفحه قبل اسپویل داشت:|).

امیر جان من از رای های بوکر ناراحت نیستم، از این ناراحتم که سر نیت و جوئل هم این بلا سرمون اومد ، الانم که کول رفته بالا باز میگن از دوباره باید رای گیری بشه!!
دوست عزیز اگه نظر سنجی رو ببینی من یکی رای ندادم، حواسم به زمان پایانش نبود و رای ام هم بوکر بود. پس اگه من رای میدادم به دور دوم کشیده نمیشد:| بعد اصلا راست میگی همه اینجا زد سونی فن هستن:| اگه اینجوریه چرا هنوز این افراد تو نظر سنجی ها شرکت میکنن؟ نیتن، جوئل، سک بوی و هزار تا شخصیت دیگه ی انحصاری روی فقط یه گروه تجربه کردن، ولی شخصیت هایی مثل لارا، بوکر و ... رو حداقل 3 گروه تجربه کردن، اگه توی هر گروه (پلتفرم) نصف گیمر ها جذبشون بشن، باز هم تعداد طرفداری شخصیت دوم بیشتر از یه شخصیت یه بازی انحصاری میشه:| شما دوست نداری رای نده:| زمانی که مارکوس به زور میرفت بالا همچین چیزی نگفتن، زمانی که مستر چیف اول شد خود ایکس باکس فن ها گفتن ای کاش حذفش میکردیم دیگه این کارا تکرار نشه، دوره های قبل هم دوستان سونی فن هیچی نگفتن شما هی داری کل این نظر سنجی رو زیر سوال میبری:|

آقا طبق قوانین مساوی شدند ربطی به سونی فن بودن یا سونی هیتر بودن نداره.اتّفاقاً بعضی از مدیرهای تاپیک خیلی هم سونی فن اند حالا هم که بوکر جلوئه داد و غارتون در اومده.
Winner Booker
بابا برقی هم بای بای نباید با شخصیّت های ساخته دست کن لواین بزرگ در بیفتی

هیچی دیگه اومدم تبلیغ کنم ولی انگار نیازی نیست:-"

همون دور قبل هم بوکر جلو بود که کایزر پست داد و 5 تا افتاد عقب :-l وگرنه الان اصلا این بحث ها نبود دیگه:-"

همون دور قبل هم بوکر جلو بود که کایزر پست داد و 5 تا افتاد عقب :-l وگرنه الان اصلا این بحث ها نبود دیگه:-"
مار بزنه این زبونه من رو
gaah.gif

نمیدونم چرا یه چی از دهنم در میاد ، در همون راستا بدبخت میشم
164.gif

Cole مگه حرفی هم واسه گفتن داره که اومده وسط؟ :) :) :)
به Dewitt رای بدید.........

چرا انقدر کم رای اورده Cole :-s

چجور دلتون میاد به این قهرمان رای ندید:((

فقط بوکر خیلی مرد بود
اخر بازی بدون اینکه حتی یک حرفی بزنه قبول کرد که الیزابت بکشش :((

من الانم یکم قاطی کردم :دی
یهوکی چی شد طرفداران بوکر زیاد شد ؟
یهوکی چی شد طرفداران کول کم شد ؟
دور قبل کجا بودید ؟
:دی:دی

یعنی اینجانب نهایت تشکر رو میدارم از یکی از دوستان که زد اسپویل کرد پایان بازی رو :|
دستتون درد نکنه! :bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or