X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من الانم یکم قاطی کردم :دی
یهوکی چی شد طرفداران بوکر زیاد شد ؟
یهوکی چی شد طرفداران کول کم شد ؟
دور قبل کجا بودید ؟
:دی:دی
بتمن رو با اقتدار میبردیم بالا :دی

یعنی اینجانب نهایت تشکر رو میدارم از یکی از دوستان که زد اسپویل کرد پایان بازی رو :|
دستتون درد نکنه! :bighug:
اره خب ولی باید توجه کنیم خود تاپیک خودش یه اسپویلر هست :d

هیچی دیگه اومدم تبلیغ کنم ولی انگار نیازی نیست:-"
همون دور قبل هم بوکر جلو بود که کایزر پست داد و 5 تا افتاد عقب :-l وگرنه الان اصلا این بحث ها نبود دیگه:-"
اره راست میگی سر گروه سالید و گرالت اومد از سالید تبلیغ کرد با اختلاف 5 تا رای از گرالت عقب افتاد و صعود نکرد8-|
Big Boss: 55
Geralt Of Rivia: 46
Solid Snake: 42
Tommy Angelo: 22
Adam Jensen: 13
مجموع آرا:178
فک کنم دور بعدی باید بره برای رقیبش تبلیغ کنه تا حذف بشه:-"

اون موقع که من به خونخواهی سالید بلند شدم ، گرالت اول بود ;)
قبلش داشتم برای AJ تلاش میکردم :دی

Cole با بدشانسی تمام حذف شد :crying1: فقط 1 رای :((

پ.ن : سونی اگه میدونست کارکتر بازیهاش انقدر هیتر داره حتماً ساخت بازیهاشو کنسل میکرد :d

خب بعد از كلي فكر كردن ديدم بهتره به كاراكتري راي بدم كه توي اكثر سايت هاي مربوط به بازي ميشه ديدش و خب اينجا هم كم طرفدار نداره :
01752094570129135357.png
:bighug::x

Cole با بدشانسی تمام حذف شد :crying1: فقط 1 رای :((

پ.ن : سونی اگه میدونست کارکتر بازیهاش انقدر هیتر داره حتماً ساخت بازیهاشو کنسل میکرد :d

ربطی به هیتر بودن نداره,این اختلاف به خاطر شخصیت پردازی فوق العاده بوکر و محبوبیتش هست!!

من کلا طرفدار mr.booker هستم چون طرفدار بازیش و سازندش کن لوین هستم :xb-)l-)

من از بچه ها و مسئولین خواهش میکنم در مورد این مسئله اسپویل جدی بگیرند ! و یک دقت بیشتری بکنید !
من نسخه آخر بایوشاک رو بازی نکردم ! اینو صراحتا میگم !
داشتم دو صفحه قبل رو میخوندم که رسیدم به پست یکی از بچه ها که در مورد بوکر بود, یک اسپویلر هم داشت؛ فکر کردم طبق همیشه یک عکس یا گیف هست! وقتی بازش کردم دیدم آخر بازی بایوشاک هست ! و کلا بازی و داستان و همه چیزش برام لو رفت ! همون یه نصفه خط, sh!t کرده به اعصابم !
بابا وقتی میخواید اسپویلر بزارید میتونید اسم اسپویلر رو هم انتخاب کنید ! همون اول بنویسید گیف, عکس, آخر داستان, اسپویل داستان, ... یا هر چی که میخواید ! این طوری مشخص بشه که آدم اسپویلر رو باز کنه یا نه !
لطفا از این به بعد دقت بیشتری بشه !

بازی خیلی جزابی بود
کلا یه مرد بود /من کلا بازیش 3 بار تموم کردم که داستان بازی و AD رو دست بوکر فهمیدم و همینطور ایکه بوکر همون کامستاکه یعنی واقعا این شخصیت حقش نیست از COLE شکست بخوره :-o

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or