X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه بابا! چی چی و انحصاری بردیم بالا؟ :-" انحصاری چیزی نرفته بالا! :d من تضمین میکنم بزارید هرچی اون رگ سونی فن ـتون میگه گوش بدید پشیمون نمیشد! :d ولی اگر گوش ندید بعدا تا مرز هاراکیری هم پیش میرید! :d
اتفاقا از بتمن فن ها نیز تقاضا میشود،هوای یک سوپر هیروی دیگه هم داشته باشن! :d میدونستید داستان زندگی Cole هم با یکی از جملات سری بتمن کاملا میخونه؟ :d (این جمله حتی اگر از دهن دشمن هم در اومده باشه،ولی حقیقت محضه:-" )
به این مورد که توی ویکی اومده توجه کنید :-"
به شوالیه سیاه هم رحم نکرده :|
همه چیزش از دیگرانه، اون از قدرتش، اینم از اندینگش:|:دی

به شوالیه سیاه هم رحم نکرده:|
این نشون میده همه ی قهرمان ها سرنوشت ـشون به یک جا ختم میشه...:(( اگر به اونجا ختم نشه،دیگه قهرمان نیستن:-"
و خوب ما توی Infamous 2 ... :((
البته ضرب المثلی هست که میگه : "خودم کردم که لعنت بر خودم باد" بعد از اینکه گفتن،به خاطر اینکه اکثریت اون پایان رو انتخاب کردن، و ما برای ادامه ی بازی به خاطر انتخاب اکثریت اون رو در نظر گرفتیم،به اون ضرب المثل پی بردیم! :| که کاش دنیا رو به فنا میدادیم ولی Cole رو زنده نگه میداشتیم:-"

این نشون میده همه ی قهرمان ها سرنوشت ـشون به یک جا ختم میشه...:(( اگر به اونجا ختم نشه،دیگه قهرمان نیستن:-"
تازه داریم میریم توی دوره ی خعلی قهرمانی ـه شوالیه سان ( Arkham Origins )، در نتیجه قهرمانه مثلا، در نتیجه میشه بش رای داد :d

حق cole بود که اول بشه :دی

از هر لحاظ حساب کنیم cole از بتمن یه سروگردنی بالاتره

12767764392168983060.jpg

به این پدر و مجاهد شریف رای بدید تا رستگار شوید:x

نمیدونم نتیجه ی نهایی چی میشه یهو دیدین با کمک دست های پشت پرده ورق برگرده ولی اختلاف شخصیت پردازی 2 تا کاراکتر در همین حد و حدوده ;;)

آخرین ویرایش:
وقتی که نظر سنجی رو دیدم اینجوری شدم :o
بوکر بابابرقی رو ترکونده ! :-"
پس به بوکر رای دهید تا آبروی بابابرقی رو از بین ببریم:shrewd:

متاسفم واقعا !!
مهدی الان دقیقا برای چی متاسفی؟ برای اینکه طرفدارهای بوکر بیشترن؟
به خدا با این پستات داری میری رو اعصاب همه بچه ها :| به سلیقه ی بچه ها هم گیر میدی؟

بابا دور قبل بتمن بود که بوکر کم رای آورد وگرنه رای دوم اکثر اونایی که به بتمن رای دادن بوکر بود ..
اگه من رایم رو به جای بتمن به بوکر داده بودم الان به دور دوم هم نم یکشید ... :دی
ولی باز هم این دور دوم تو آخرین مرحله خیلی جالب و هیجانی بود و نشون میده که کاراکتر بتل در چه سطح بالایی قرار داره .. :دی

مهدی الان دقیقا برای چی متاسفی؟ برای اینکه طرفدارهای بوکر بیشترن؟
به خدا با این پستات داری میری رو اعصاب همه بچه ها :| به سلیقه ی بچه ها هم گیر میدی؟

امیر جان من از رای های بوکر ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که سر نیت و جوئل هم این بلا سرمون اومد ، الانم که کول رفته بالا باز میگن از دوباره باید رای گیری بشه !!
یه دفعه بوکر ببرن بالا این همه هم وقت بچه هارو نگیرن !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or