X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
انصافن بوکر , باید بالاتر از این حرفا میشد :/
اسپایدرمن که کلا نابودِ...یکی لوس ترین کمیکایی که خوندم , شایدم من خوشم نمیاد ولی شخصیت پردازی تو مخی داشت ... نه واسه جایگاهی که میرسه زحمت میکشه , بعدن نه به چالش کشیده میشه . همین جوری یهو میفته تو پر غو :دی از اونور بتمن (خداوکیلی سر شخصیت پردازی بتمن داشتین بحث میکردین؟! :)) ) خداوکیلی توی کمیکای DC تکِ شخصیت پردازیش (البته DC هموشن شخصیت پردازیشون خفنِ ولی بتمن خیلی بهتر از بقیه س) بعد میشه گفت تنها کمیکیِ که شخصیت منفیش بیشتر از خود هیرو طرفدار داره (جوکر) ینی چقد باید خواننده , پلیر رو درگیر کنن که اینطوری بشه!!

کول...من فک کردم کول فلپسُ میگید ... این کول که از این جوجه هیروها ی تازه به دوران رسیده س :)) ولی جدن مقابل بتمن و بوکر هیچ چیز خاصی نداره , به سختی میشه گفت از کلیشه های دهه ه 2000 فاصله گرفته ولی بازم شخصیت تکی نیست...

پ.ن : بوکر اینجا مظلوم واقع شده آقا :|

وای ...:|
خطر از بیخ گوشمون گذشت که بوکر حذف نشد #:-s
من که این طوری بودم:-ss
الان دیگه یه شانس داریم که بوکر رو بکشیم بالا :bighug:
فکرکنید الیزابت و بوکر بیفتن تو یه گروه تو دور بعدی:-s اگه بوکر بیاد بالا :-"

الیزابت که joel رو حذف کرد(یعنی اول شدیم) بوکر هم Cole رو حذف خواهد کرد:bighug:
کلا افتخار میکنیم دوتا انحصاری رو دبل کردیم:d:x

از تمام Cole فن ها و Infamous فن ها و بابا برقی فن ها،تقاضا میشود بیان به Cole رای بدن! :d
البته Cole فقط بابا برقی نیست! :-" خون آشام هم هست! >:)

من از تمامی بتمن فن های عزیز و همچنین جوکر فن های عزیز درخواست میکنم که به بوکر رای دهید !

دوستان،من هردوتا رو دوست میدارم،به کی رای بدم:d؟رگ سونی بدنم بهم میگه به کول رای بده،ولی بایوشاک و شخصیت پردازی هاش هم عالی بود:d!

رگ سونی بدنم بهم میگه به کول رای بده،ولی بایوشاک و شخصیت پردازی هاش هم عالی بود:d!
یه انحصاری دیگه بالا بره من شمشیر از نیام میکشم همه رو قتل عام میکنم:|
اینقدر انحصاری بردین بالا دور بعد میشه Playstation vs Microsoft allstars battle، شخصیتهای مولتی پلتفرم هم به عنوان شخصیت مهمان حضور دارن:|

دوستان،من هردوتا رو دوست میدارم،به کی رای بدم:d؟رگ سونی بدنم بهم میگه به کول رای بده،ولی بایوشاک و شخصیت پردازی هاش هم عالی بود:d!
رگ سونیت اشتباه کرد.:|
به بوکر رای بده تا به رستگاری برسی:d

یه انحصاری دیگه بالا بره من شمشیر از نیام میکشم همه رو قتل عام میکنم:|
اینقدر انحصاری بردین بالا دور بعد میشه Playstation vs Microsoft allstars battle، شخصیتهای مولتی پلتفرم هم به عنوان شخصیت مهمان حضور دارن:|
پس بگو !
اون مهمان های زیاد و عجیب غریب تاپیک, اون کارکتر های مولتی پلتفرم بیچاره ای هستند که حذف شدند !

نه بابا! چی چی و انحصاری بردیم بالا؟ :-" انحصاری چیزی نرفته بالا! :d من تضمین میکنم بزارید هرچی اون رگ سونی فن ـتون میگه گوش بدید پشیمون نمیشد! :d ولی اگر گوش ندید بعدا تا مرز هاراکیری هم پیش میرید! :d
اتفاقا از بتمن فن ها نیز تقاضا میشود،هوای یک سوپر هیروی دیگه هم داشته باشن! :d میدونستید داستان زندگی Cole هم با یکی از جملات سری بتمن کاملا میخونه؟ :d (این جمله حتی اگر از دهن دشمن هم در اومده باشه،ولی حقیقت محضه:-" )
به این مورد که توی ویکی اومده توجه کنید :-"
Strangely enough, the endings of the game resemble a quote from The Dark Knight when Harvey Dent said, "You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain."

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or