X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه شانسمون بگه این کاربرای جدیدی که به کول رای دادند ، رایشون حساب نشه بوکر میاد بالا:dالبته شک دارم:-b

نتایج گروه بتمن رو اعلام نمیکنید؟!:-/
جون به لب شدیم8-|
میخوام بدونم cole دوم میشه یا booker:-s

خوب دیگه گروه بعدی رو معرفی کنید!
شوخی میکنی !؟ :دی
16 تا تموم شد دیگه +
خب دوستان دور اول مسابقات تموم شد. فعلا 2 -3 روز رو به کارای دور بعدی میرسیم و بنابراین نظر سنجی نخواهیم داشت.
تشکر ویژه از همه دوستانی که برای هر چه پر بار تر شدن نظر سنجی شرکت داشتن.

خوب دیگه گروه بعدی رو معرفی کنید!
سلام به دوست گل خودمون
آقا گروه بعدی نداریم انگار :d دور بعدی...
ممکنه دور بعدی مثل مسابقه کاراکترها گروهی باشه، ممکنه حذفی
البته من بیشتر با در دور بعدی با :d گروهی موافقم

دیدم نظرات خیلی احساسی و عاطفی شده گفتم منم یه جمله از قدیم ها که بیادم اومد براتون تایپ کنم:d

هرگاه هنگام بخشش و خانه تکانی دلتان رسید...
مرا ببخشید اگر با ندایی... گفتاری... عکسی:d ، رای یی
:d و یا رفتاری بر دلتان ترکی انداختم... ;) ^:)^

سلام به دوست گل خودمون
آقا گروه بعدی نداریم انگار :d دور بعدی...
ممکنه دور بعدی مثل مسابقه کاراکترها گروهی باشه، ممکنه حذفی
البته من بیشتر با در دور بعدی با :d گروهی موافقم

دیدم نظرات خیلی احساسی و عاطفی شده گفتم منم یه جمله از قدیم ها که بیادم اومد براتون تایپ کنم:d

هرگاه هنگام بخشش و خانه تکانی دلتان رسید...
مرا ببخشید اگر با ندایی... گفتاری... عکسی:d ، رای یی
:d و یا رفتاری بر دلتان ترکی انداختم... ;) ^:)^

اوکی فهمیدم ممنون امیر جان:d

خب دوستان اتفاقی که نمیباست میوفتاد، افتاد و آرا بوکر و کول با هم مساوی شدن. طبق صحبت هایی که شد قرار بر این شد که یک نظر سنجی 1 روزه بین این 2تا کاراکتر برگزار بشه تا برنده مشخص بشه.
فقط خواهشی که دارم اینه که بعضیا با 2تا ID رای میدن. ازتون میخوام این کار رو نکنین.

خب دوستان اتفاقی که نمیباست میوفتاد، افتاد و آرا بوکر و کول با هم مساوی شدن. طبق صحبت هایی که شد قرار بر این شد که یک نظر سنجی 1 روزه بین این 2تا کاراکتر برگزار بشه تا برنده مشخص بشه.
فقط خواهشی که دارم اینه که بعضیا با 2تا ID رای میدن. ازتون میخوام این کار رو نکنین.

ایول :bighug:
اتفاقا برعکس شماها من از این قضیه مساوی شدن رای های این 2 کاراکتر محبوب بسیار خوشحال شدم:d
قرار بود رایم رو لحظات آخر به صندوق بندازم، اما چون روز آخر برام مشکلی پیش اومد مجبور شدم صبح زود برم یکی از شهرستان های اطراف تهران، برای همینم زیر قولم نزدم صبح زود رای ندادم :d .بعد از ظهرم دیر رسیدم :(
حالا میتونم رای بدم، خدایا شکرت ... :d

AMD هم اکنون بر نمایش نوع کارکرد نکنواوزی جدید خود که به تازگی آنرا معرفی کرده بود با انتشار تصاویری این اکنولوژی را به نمایش گذاشت.این فناوری در وبلاگ رسمی AMD به نمایش در آمد و تصاویری را نشان می داد که مو ها بسیار زیبا و واقعی طراحی شده اند و البته متریال هایی که یکی از پیچیده ترین چالش های بازیسازان به شمار می رفته است این تکنولوزی با عث به وجود آمدن مو های متحرک و حرفه ای با ده ها هزار رشته های ظریف و نیمه شفاف می شود که هر کدام سایه های پیچیده خود را دارند می شود البته نیاز به anti-aliasing نیز هست ودرهمچنین این تکنولوژی در هر ثانیه با هر حرکت کارکتر هزاران محاسبه انجام می شود.این وبلاگ به نمایش تعدادی از تصاویر تکنولوزی TressFX به نمایش گذاشته که در پایین مشاهده می کنید :

این شرکت در وبلاگ رسمی خود اعلام کرده است که تغییراتی کلی که در ساخت مو TressFX در شخصیت لاراکرف به وجود آمده است و باعث قفل نشدن و به هم بسته نشدن مو های این شخصیت شده است که به وسیله زبان برنامه نویسی DirectCompute در این کارکار اعمال شده است که باعث پردازش موازی و انبوهی می شود که در گذشته محدود به کیفیت تصویر از پیش رندر شده بود.این روش و تکنولوزی جدید همچنین باعث استفاده از ساختار داده ها در هر پیکسل می شود (PPLL) که باعث مدیریت نکات پیچیده(و یا پیچیدگی) رندرینگ و استفاده از حافظه می شود.

این تصاویر جدید نشان دهنده ی طراحی حرفه ای مو در شخصیت لارا هست که بسیار طبیعی و زیبا کار شده است و این طراحی مو به باد و حرکات خود کارکتر نیز واکنش نشان می دهند.به زودی اطلاعات بیشتری از این تکنولوژی جدید و حرفه ای TressFX توسط شرکت AMD منتشر خواهد شد در پایان تصاویری از این تکنولوژی مشاهده می کنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or