U n i t e d
کاربر سایت
اگه شانسمون بگه این کاربرای جدیدی که به کول رای دادند ، رایشون حساب نشه بوکر میاد بالا:dالبته شک دارم:-b
کول 1 رای جدید بیشتر نداشت, در هر صورت میبره.اگه شانسمون بگه این کاربرای جدیدی که به کول رای دادند ، رایشون حساب نشه بوکر میاد بالا:dالبته شک دارم:-b
شوخی میکنی !؟خوب دیگه گروه بعدی رو معرفی کنید!
خب دوستان دور اول مسابقات تموم شد. فعلا 2 -3 روز رو به کارای دور بعدی میرسیم و بنابراین نظر سنجی نخواهیم داشت.
تشکر ویژه از همه دوستانی که برای هر چه پر بار تر شدن نظر سنجی شرکت داشتن.
سلام به دوست گل خودمونخوب دیگه گروه بعدی رو معرفی کنید!
شوخی میکنی !؟
16 تا تموم شد دیگه +
خوشم میاد این بتمن اینقدر محبوبه که این گروه رو با اسم گروه بتمن میشناسند !نتایج گروه بتمن رو اعلام نمیکنید؟!
جون به لب شدیم
میخوام بدونم cole دوم میشه یا booker
سلام به دوست گل خودمون
آقا گروه بعدی نداریم انگار :d دور بعدی...
ممکنه دور بعدی مثل مسابقه کاراکترها گروهی باشه، ممکنه حذفی
البته من بیشتر با در دور بعدی با :d گروهی موافقم
دیدم نظرات خیلی احساسی و عاطفی شده گفتم منم یه جمله از قدیم ها که بیادم اومد براتون تایپ کنم:d
هرگاه هنگام بخشش و خانه تکانی دلتان رسید...
مرا ببخشید اگر با ندایی... گفتاری... عکسی:d ، رای یی:d و یا رفتاری بر دلتان ترکی انداختم...
علی چرا ریپورت نمیکنید ؟فقط خواهشی که دارم اینه که بعضیا با 2تا ID رای میدن. ازتون میخوام این کار رو نکنین.
خب دوستان اتفاقی که نمیباست میوفتاد، افتاد و آرا بوکر و کول با هم مساوی شدن. طبق صحبت هایی که شد قرار بر این شد که یک نظر سنجی 1 روزه بین این 2تا کاراکتر برگزار بشه تا برنده مشخص بشه.
فقط خواهشی که دارم اینه که بعضیا با 2تا ID رای میدن. ازتون میخوام این کار رو نکنین.