X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
زیاد طرفدار بتمن نیستم ولی بهش رای دادم ! :d
مثل اینکه Bio shock رو بازی نکردم دوتا از محبوب ترین شخصیت های دنیای گیم رو از دست دادم :-/:d
حالا انگیزه گرفتم بعد ME3 برم سراغش و فعلا blackops رو بیخیال بشم !:d

به سیلواناس رای دهید تا 50 سال به عمرتان اضافه گردد:d

images

خواهش می کنم این بحثی که بتمن تو بازی های سری آرکام شخصیت پردازی نداره رو بذارید کنار ...
حالا یکی رد بشه و ندونه خیال می کنه بتمنی که توی آرکام سیتی و آرکام آسایلوم معرفی شد پشمک بوده!
من واقعا تعجب می کنم که یه عده بحث هایی نظیر اینکه محبوبیت بتمن وابسته به کمیک و انیمیشن و فیلماشه رو چطور با وجود دوتا از بهترین بازی های این نسل که تو تمام موارد شاهکار بود رو راه میندازن!
یعنی اگه این نظرسنجی مثلا سال 2008 برگذار میشد به نظرتون بتمن اینقدر رای میاورد؟!
نمی گم فیلم و کمیک تاثیر نداشته ولی قطعا تاثیر بازی های آرکام تو مسئله گیم خیلی خیلی بیشتر بوده ...
روی مسئله شخصیت پردازی هم اگه بحثی دارین دلیل بیارین ...
اتفاقا یکی از نقاط بسیار قوی تو بازی های بتمن شخصیت پردازی دقیق و بی نقصش بوده .. نه تنها بتمن بلکه شخصیت های فرعی نظیر جوکر، هارلی کوئین، کت وومن و ... همشون به صورت کامل دارای شخصیت پردازی بودن .. حتی به نوع صدا و نحوه صحبت کردن و حرکات بدن هم روی تک تک کاراکترها پرداخته شده بود ...
اگرم بحثی روی شخصیت پردازی دارین خواهش می کنم با دلیل صحبت کنید چون شدیدا رو این مسئله مشتاق بحث هستم ...
ولی با همه این تفاسیر به بوکر رای بدین .. :دی

به سیلواناس رای دهید تا 50 سال به عمرتان اضافه گردد:d

images

50 سال خیلی زیاده....:d:d
========================================
خدایی برای یک شخصیت مثل بتمن که سابقه ی دور درازی داره باید یک حریف قدر تر تو گروه می گذاشتید. الان که بتمن همچنان پیش است بدون این که شخصیت دیگه ای به 10 امتیازیش نزدیک بشه.;)

آخه اسپایدمن؟؟؟
لاآقّل ولورینی،ددپولی،چیزی میذاشتید که یک کم مارول فن ها بیشتر جنب و جوش کنند!آخه اسپایدرمن؟؟؟خب معلومه هر بنی بشری به بتمن رای میده.من جمله خودم

خواهش می کنم این بحثی که بتمن تو بازی های سری آرکام شخصیت پردازی نداره رو بذارید کنار ...
حالا یکی رد بشه و ندونه خیال می کنه بتمنی که توی آرکام سیتی و آرکام آسایلوم معرفی شد پشمک بوده!
من واقعا تعجب می کنم که یه عده بحث هایی نظیر اینکه محبوبیت بتمن وابسته به کمیک و انیمیشن و فیلماشه رو چطور با وجود دوتا از بهترین بازی های این نسل که تو تمام موارد شاهکار بود رو راه میندازن!
یعنی اگه این نظرسنجی مثلا سال 2008 برگذار میشد به نظرتون بتمن اینقدر رای میاورد؟!
نمی گم فیلم و کمیک تاثیر نداشته ولی قطعا تاثیر بازی های آرکام تو مسئله گیم خیلی خیلی بیشتر بوده ...
اتفاقا یکی از نقاط بسیار قوی تو بازی های بتمن شخصیت پردازی دقیق و بی نقصش بوده .. نه تنها بتمن بلکه شخصیت های فرعی نظیر جوکر، هارلی کوئین، کت وومن و ... همشون به صورت کامل دارای شخصیت پردازی بودن .. حتی به نوع صدا و نحوه صحبت کردن و حرکات بدن هم روی تک تک کاراکترها پرداخته شده بود ...
اگرم بحثی روی شخصیت پردازی دارین خواهش می کنم با دلیل صحبت کنید چون شدیدا رو این مسئله مشتاق بحث هستم ...
ولی با همه این تفاسیر به بوکر رای بدین .. :دی

قبول دارم. شخصیت پردازی بتمن خیلی هم خوب بود و به اندازه . البته سابقه بتمن هم واقعا تاثیر زیادی داره که می شه گفت تاثیرش بیشتر از شخصیت پردازیش است.
در کلا واقعا بتمن توی این دو شماره اخر بازی یک بتمن عالی بود نه فقط یک بازی با گیم پلی عالی یا ماجرا عالی. حالا دوستان گفتن شخصیت پردازیش خوب نبوده رو نمی دونم. من فقط منظورم این بود که تاثیر سابقه بتمن بیشتر از شخصیت پردازیش است.:d

اشتباه کردم به بتمن رای دادم...
بتمن که صعودش قطعیه باید به بوکر رای می دادم...
ولی خوب بلاخره حق به گردن ما داره The Dark Knight...

بوکر چون انحصاری نیست باید از کاراکتری که اندازه ی اون پارچه ای که دور دست بوکره کمتر شخصیت پردازی داره کمتر رای داشته باشه:)
تا حالا inFamousها رو بازی کردید همچین حرفی رو میزنید؟!!! چون اگر بازی میکردید همچین حرفی رو نمیزدید!!
کاری به این ندارم که حالا شخصیت پردازی کی قویتره(اون دیگه به سلیقه مربوطه که کدوم رو بیشتر دوست داشته باشیم چون هر دو از لحاظ پردازش شخصیتی در سطح بالایی هستن و به سلیقه ی شخص وابسته است که با کدوم بیشتر حال کنه) ولی حرف شما در این مورد بسیار بچه گانه هست!خودتون یه بار دیگه به حرفتون توجه کنید متوجه میشید!!

قبول دارم. شخصیت پردازی بتمن خیلی هم خوب بود و به اندازه . البته سابقه بتمن هم واقعا تاثیر زیادی داره که می شه گفت تاثیرش بیشتر از شخصیت پردازیش است.
در کلا واقعا بتمن توی این دو شماره اخر بازی یک بتمن عالی بود نه فقط یک بازی با گیم پلی عالی یا ماجرا عالی. حالا دوستان گفتن شخصیت پردازیش خوب نبوده رو نمی دونم. من فقط منظورم این بود که تاثیر سابقه بتمن بیشتر از شخصیت پردازیش است.:d
دقیقا ...
ریشه اصلی بتمن برمیگرده به کمیک هاش ... و شخصیتی هم که ما تو بازی دیدیم به شدت به کمیک وفادار بود ...
شاید تو ایران کسان زیادی کمیک های بتمن رو نخونده باشن ولی در سطح بین المللی بتمن به قدری شناخته شده است که مثل اساطیر، بچه ها و بزرگترها (چون شخصیت هایی مثل بتمن با چند نسل همراه بودن) زندگینامش رو از حفظن به همین خاطر بتمنی که تو بازی های آرکام معرفی شد یه شخصیت خمیری مانند و خام نبود که به اون شکل بدن واسه همین تمام خصوصیات شخصیتی بتمن مثل خونسردی، نحوه برخوردش با دشمنا، جدیت و ... از همین ابتدا باهاش بود و کمتر به گذشته اون پرداختن و به نظر خودم هم بهترین کار برای شخصیت کامل معرفی شده ای مثل بتمن همین روند بود تا اینکه بیان چرای بتمن شدن و ایجاد این خصوصیات در بروس وین رو به تصویر بکشن ...

ولی با همه این تفاسیر به بوکر رای بدین ..

من بتمنو فقط از فیلم هاش میشناسم (بین بازی هاش هم فقط Arkham City رو بازی کردم) و در مقایسه با فیلم هاش این نظر رو دادم!
بازی شاهکار بود و جای بحثی توش نیست ولی اینجا به بازی رای نمیدیم به کاراکتر هاش رای میدیم! (مثل همین فن بازی یه عده واسه کنسول ها، که چون بازی انحصاری فلان هست پس بدوییم بریم به کاراکترش رای بدیم!)
دلیلم برای حرفی که زدم کمکاری سازندگان نبود؛ مشکل اینجاست که بتمن شخصیت خیلی بزرگ و کاملی داره، ولی توی بازی فرصت کمی داره که اینو نشون بده! اینجور کاراکتر ها بخاطر جزئیاته که محبوب میشن، وگرنه خلاصه ی بتمن میشه یه بچه پولدار که بخاطر اینکه آدم بده مامان باباشو کشت تصمیم گرفت یه سوپرهیرو بشه! :d (بازم این جمله توصیف پشمک نبود، منتها بتمنی که من میشناسم هم اینقدر ساده نیست)
دقیقا مثل جوکر که کلا شخصیتش رو نمیشه توصیف کرد! باید باهاش زندگی کرد! :x که به نظرم جوکر توی بازی هم اصلا شبیه جوکر جک نیکلسون و مخصوصا هیث لجر نبود! (Same Reasons)

ولی در کل سعی کنید به بوکر رای بدید! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or