خو بتمن هم انحصاری نی کاکو :d
بتمن سال ها سابقه کمیک و فیلم و ... پشتش داره وگرنه تو بازی خیلی روی شخصیتش کار نشده بود!
خو بتمن هم انحصاری نی کاکو :d
بتمن، شخصیتی که 74 سال عمر، خروار ها کمیک و فیلم و انیمیشن و گیم داره قطعا رای هاش بیشتر از یه شخصیت گیم سال 2013 میشه.خو بتمن هم انحصاری نی کاکو :d
به سیلواناس رای دهید تا 50 سال به عمرتان اضافه گردد:d
خواهش می کنم این بحثی که بتمن تو بازی های سری آرکام شخصیت پردازی نداره رو بذارید کنار ...
حالا یکی رد بشه و ندونه خیال می کنه بتمنی که توی آرکام سیتی و آرکام آسایلوم معرفی شد پشمک بوده!
من واقعا تعجب می کنم که یه عده بحث هایی نظیر اینکه محبوبیت بتمن وابسته به کمیک و انیمیشن و فیلماشه رو چطور با وجود دوتا از بهترین بازی های این نسل که تو تمام موارد شاهکار بود رو راه میندازن!
یعنی اگه این نظرسنجی مثلا سال 2008 برگذار میشد به نظرتون بتمن اینقدر رای میاورد؟!
نمی گم فیلم و کمیک تاثیر نداشته ولی قطعا تاثیر بازی های آرکام تو مسئله گیم خیلی خیلی بیشتر بوده ...
روی مسئله شخصیت پردازی هم اگه بحثی دارین دلیل بیارین ...
اتفاقا یکی از نقاط بسیار قوی تو بازی های بتمن شخصیت پردازی دقیق و بی نقصش بوده .. نه تنها بتمن بلکه شخصیت های فرعی نظیر جوکر، هارلی کوئین، کت وومن و ... همشون به صورت کامل دارای شخصیت پردازی بودن .. حتی به نوع صدا و نحوه صحبت کردن و حرکات بدن هم روی تک تک کاراکترها پرداخته شده بود ...
اگرم بحثی روی شخصیت پردازی دارین خواهش می کنم با دلیل صحبت کنید چون شدیدا رو این مسئله مشتاق بحث هستم ...
ولی با همه این تفاسیر به بوکر رای بدین ..
تا حالا inFamousها رو بازی کردید همچین حرفی رو میزنید؟!!! چون اگر بازی میکردید همچین حرفی رو نمیزدید!!بوکر چون انحصاری نیست باید از کاراکتری که اندازه ی اون پارچه ای که دور دست بوکره کمتر شخصیت پردازی داره کمتر رای داشته باشه
دقیقا ...قبول دارم. شخصیت پردازی بتمن خیلی هم خوب بود و به اندازه . البته سابقه بتمن هم واقعا تاثیر زیادی داره که می شه گفت تاثیرش بیشتر از شخصیت پردازیش است.
در کلا واقعا بتمن توی این دو شماره اخر بازی یک بتمن عالی بود نه فقط یک بازی با گیم پلی عالی یا ماجرا عالی. حالا دوستان گفتن شخصیت پردازیش خوب نبوده رو نمی دونم. من فقط منظورم این بود که تاثیر سابقه بتمن بیشتر از شخصیت پردازیش است.:d
خواهش می کنم این بحثی که بتمن تو بازی های سری آرکام شخصیت پردازی نداره رو بذارید کنار ...
حالا یکی رد بشه و ندونه خیال می کنه بتمنی که توی آرکام سیتی و آرکام آسایلوم معرفی شد پشمک بوده!
من واقعا تعجب می کنم که یه عده بحث هایی نظیر اینکه محبوبیت بتمن وابسته به کمیک و انیمیشن و فیلماشه رو چطور با وجود دوتا از بهترین بازی های این نسل که تو تمام موارد شاهکار بود رو راه میندازن!
یعنی اگه این نظرسنجی مثلا سال 2008 برگذار میشد به نظرتون بتمن اینقدر رای میاورد؟!
نمی گم فیلم و کمیک تاثیر نداشته ولی قطعا تاثیر بازی های آرکام تو مسئله گیم خیلی خیلی بیشتر بوده ...
روی مسئله شخصیت پردازی هم اگه بحثی دارین دلیل بیارین ...
اتفاقا یکی از نقاط بسیار قوی تو بازی های بتمن شخصیت پردازی دقیق و بی نقصش بوده .. نه تنها بتمن بلکه شخصیت های فرعی نظیر جوکر، هارلی کوئین، کت وومن و ... همشون به صورت کامل دارای شخصیت پردازی بودن .. حتی به نوع صدا و نحوه صحبت کردن و حرکات بدن هم روی تک تک کاراکترها پرداخته شده بود ...
اگرم بحثی روی شخصیت پردازی دارین خواهش می کنم با دلیل صحبت کنید چون شدیدا رو این مسئله مشتاق بحث هستم ...
ولی با همه این تفاسیر به بوکر رای بدین ..