X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اوضاع خطری شد! :-" :d
نمیدونم بچه ها بیوگرافی Cole رو گذاشتن یا نه، ولی از اینجا بیوگرافی رو دانلود کنید و بخونید! :d
با تشکر از احسان :d
---
یه چندتا عکس هم برای تبلیغات بزاریم:-"

این پوستری بود،که مردم شهر و طرفدارهای Cole ، رو در و دیوار شهر میچسبوندن:x

این هم جالبه :d

آقا یه سوالی داشتم، الان رابرا گفتن "بابا برقی" و این امثال جملات تخریب شخصیت محسوب نمیشه؟:-/

بوکر چون انحصاری نیست باید از کاراکتری که اندازه ی اون پارچه ای که دور دست بوکره کمتر شخصیت پردازی داره کمتر رای داشته باشه:)

تبلیغتون رو بکنید، رأی ـتون رو بدید تا بلکم کرکترتون بیاد بالا، چرا دیگه به این خزعبلات شخصیت پردازی بهتر و انحصاری بودن و ... متوسل میشید!:d

آخرین ویرایش:
آقا یه سوالی داشتم، الان رابرا گفتن "بابا برقی" و این امثال جملات تخریب شخصیت محسوب نمیشه؟:-/
بابا برقی در واقع اسمی هستش ک کول رو باهاش میشناسن و یه جورایی لقبش هست!:D
تبلیغتون رو بکنید، رأی ـتون رو بدید تا بلکم کرکترتون بیاد بالا، چرا دیگه به این خزعبلات شخصیت پردازی بهتر و انحصاری بودن و ... متوسل میشید!
چرا جوش میاری آخه! لحنتم یه ذره نامناسب بود!:D
Watch what you say about friends!

:d
حتما انیمشین Batman:The Dark Knight Returns پارت 1 و 2(مخصوصا پارت 2) رو ببینید!قیل از رفتن سراغش پیشفرضاتونو از بچه گانه بودن و اینا کنار بزارید،خشونت و اینا به اندازه کافی تو انیمیشن تعبیه شده:dکلا تو این قحطی انیمشین(فاجعه Beware The Batman و ...:d)غنیمتیه واسه خودش!

البته Batman animated series که جای خودشو داره:dقدیمیه ولی جزو بهترین سری های انیمیشنی هست!از دستش ندید!طراحی ها و شخصیت پردازی ها واقعا عالین!

اگرم میخواید با کمیک شروع کنید،The Killing Joke گزینه خوبیه!هم نسبتا کمه،هم ترجمه شدش توی نت موجوده!بعدا برید سراغ New 52 و اینا(البته من از کمیک سررشته ندارم:dخیلی پیچیدس:d)

داریم Cole رو میگیریم:crying1: هنوز امید هست:bighug:

:lovestruck:

این یکی فوق العاده ست:crying1:

83681727179383353858.jpg

اینم آخرین قسمت مربوط به فصل 18 از کتاب Arthas Rise of the Lich King,سقوط کامل سیلورمون,تبدیل سیلوانس از یک High Elf به Banshee به دست آرتاس و زنده شدن دوباره Kel'Thuzad برای خدمت به Lich King!

سیلوانس به عنوان یه High Elf و Ranger-General of Silvermoon

سیلوانس بعد از تبدیلش و حالا Queen of the Forsaken!!

در صورت سالمی رای های وارده به صندوق بابا برقی و کتابر!!!فقط سه تا رای می خوایم مسلمونها!!!

نظر سنجی تموم شد.:|
cole با اختلاف دو رای دوم شد و از booker پیشی گرفت :((
خدا کنه رای های کاربران جدیدی که به cole رای دادند بیشتر باشه!8-|

البته اسپایدی مظلوم واقع شد:|به خاطر بازی ها و فیلم های ناموفقش،برای کسایی که تا قبل از اینا باهاش خیلی آشنا نبودن،جا نیافتاده و خیلی محبوب نشده!وگرنه توی کمیک ها و انیمیشن ها شخصیتی بس فان و Cool داره:d:-"!

خب دوراول هم تموم شد:dبسیار فان و مفید هست X Vs. Y Champions،با خیلی از شخصیت ها که خیلی ازشون اطلاعات نداشتم آشنا شدم!

جاهای حساس مسابقات مونده>:)!فقط دوباره این بیگ باس به بتمن نخوره یه وقت:|!

خب دوستان دور اول مسابقات تموم شد. فعلا 2 -3 روز رو به کارای دور بعدی میرسیم و بنابراین نظر سنجی نخواهیم داشت.
تشکر ویژه از همه دوستانی که برای هر چه پر بار تر شدن نظر سنجی شرکت داشتن.

خب خته نباشید عرض میکنم به طرفدارن عزیز همه شخصیت ها !
به خصصو طرفدارا شوالیه تاریکی !
از مسئولین نیز تشکر میکنم که با این رقابت سالم (:d) بچه ها رو سرگرم کردند!
ایشاا... دور بعد بهتر آغاز شه !

خب دوستان دور اول مسابقات تموم شد. فعلا 2 -3 روز رو به کارای دور بعدی میرسیم و بنابراین نظر سنجی نخواهیم داشت.
تشکر ویژه از همه دوستانی که برای هر چه پر بار تر شدن نظر سنجی شرکت داشتن.
دور اول مسابفات خیلی داغ و باحال بود:|
خدا بدادمون برسه تو دور دوم:((
و قدردانی از مسئولین تاپیک که موجبات رستگاری ما را فراهم کردند:bighug:

Safety & Peace
تبریک به شما که با زحمات با ارزشتون این مسابقه رو اداره کردید:bighug:
و معذرت خواهی از طرف :دوستانی که مشکلاتی رو درست کردند ( من جمله خودم:-")
من کارایی کرده بودم که میخواست منو بن کنه ولی شانس آوردم که دستش بهم نرسید اگه میرسید... :-s

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or