Big Band
کاربر سایت
بتمن صعود کرده واسه چی ناراحتی؟رسماً بریم بمیریم بتمن با اون عظمتش رفته و این کاراکترهای چرت و پرت موندن! omg :d
بتمن صعود کرده واسه چی ناراحتی؟رسماً بریم بمیریم بتمن با اون عظمتش رفته و این کاراکترهای چرت و پرت موندن! omg :d
همچین میگین, که انگار Cole شخصیت پردازیش زیر خط فقره !!!ربطی به هیتر بودن نداره,این اختلاف به خاطر شخصیت پردازی فوق العاده بوکر و محبوبیتش هست!!
از این کامنت منطق داره می باره اصلاً !!!این کول چیه ایننقدر بهش مینازید؟ فقط یه برق داره, ولی بوکر علاوه بر برق, آتش و آب و کلاغ! و زد جاذبه و گرد باد و هشت پا! و خیلی چیزای دیگه رو داره:d
بتمن صعود کرده واسه چی ناراحتی؟
اِ؟ صعود کرده؟ من فکر کردم از نظرسنجی حذف شده!دلبندم ! بتمن به عنوان کارکتر اول با اقتدار از این گروه (گروه 16ام)صعود کرد !
برای کارکتر دوم , تعداد رای های بوکر با کول برار شد؛ به همین دلیل مسابقه جداگانه گزاشتن و این جور که به نظر میاد(به نظر نمیاد؛ قطعیه !) بوکر به عنوان شخصیت دوم از گروه 16 ام بالا میره !
دست شما درد نکنه! :d با خاک کوچه یکسان نمودی کول رو کهاین کول در مقابل بوکر آخه حرفی واسه گفتن نداره سوپر هیرو باید اخلاق خاص خودشو داشته باشه , ژست خاص خودشو داشته باشه و کلا مجموعه ای از کلیشه های دهه 90 و 2000 نباشه که تازه بهش گفت سوپر هیرو...
کول شخصیت پردازیش به عنوان سوپر هیرو خیلی سادس بنظرم...
بوکر با اینکه توانای های خیلی خفنی نداره , از در و دیوارم بالا نمیره ولی شخصیت پردازی بجایی داره...
لوفی هیچوقت قهرمان نبوده! اودا چندین بار هم روی همین موضوع تاکید کرده! :d اصلا دزددریایی و قهرمان؟Except Luffy
You Know...Luffy Is Kinda Diffrent, Immortality And Else...
Except Luffyدست شما درد نکنه! :d با خاک کوچه یکسان نمودی کول رو که
خیلی هم قهرمان خفن و تکی میباشد! :d ولی قضیه اینه که همه ی قهرمان ها سرنوشتشون یکی میشه! :d
والا من کلا رزینت 6 رو نادیده میگیرم و هب لین به خاطر رزیدنت 2 و مخصوصا 4 رای میدم چون تو 4 واقعا خفن بود هم ظاهرش بی نقص بود
هم کلا شخصیتش! تو 6 که واقعا نابود شد حالم بهم خورد! کریس هم تو 5 دوسم دارم ولی تو انیمیشنی که قبل 6 اومد خیلی دلم براش سوخت خیلی
زجر کشیده بود!
با كي كار داري اخوي؟!
ببخشید یکی به من بگه این چی میگه ؟؟؟والا من کلا رزینت 6 رو نادیده میگیرم و هب لین به خاطر رزیدنت 2 و مخصوصا 4 رای میدم چون تو 4 واقعا خفن بود هم ظاهرش بی نقص بود
هم کلا شخصیتش! تو 6 که واقعا نابود شد حالم بهم خورد! کریس هم تو 5 دوسم دارم ولی تو انیمیشنی که قبل 6 اومد خیلی دلم براش سوخت خیلی
زجر کشیده بود!
دست شما درد نکنه! :d با خاک کوچه یکسان نمودی کول رو که
خیلی هم قهرمان خفن و تکی میباشد! :d ولی قضیه اینه که همه ی قهرمان ها سرنوشتشون یکی میشه! :d