devil girl
کاربر سایت
دوستان اینجا ما شخصیتی رو با شخصیت دیگه مقایسه نمی کنیم و در مورد نقششون هم حرفی نمی زنیم فقط می خوایم بدونم کدوم کاراکتر طرفدار بیشتری داره و چرا ! نمی دونم به این واضحی دارم می گم این مسئله رو چرا بعضی ها هنوز نمی فهمن و دنبال مسخره کردن نظرات بقیه هستنحرف حق جواب نداره ، بعله همونطور که آرتاس هم گفت ملاک این نظر سنجی علاقه س ، حالا علاقه به هر چی... ، به قول آقا احد هم کسی که چیزی یا کسی رو دوست داره دیگه دوست داره و دوست داشتنش دلیلی هم می تونه نداشته باشه
ممنون که روشنش کردین پس دیگه بحثی نیست o:-)
خداییش تو بحث قبل هم من کوتاه اومدم ، من عذر خواهی کردم ، در حالیکه الان فکر می کنم واقعا بیهوده بوده و هنوز که هنوزه بعضی ها دارن به سلایق بقیه توهین می کنن و حتی حاظر نشدن به خاطر توهینی که به بقیه کردن یه معذرت خواهی خشک و خالی بکنن
اینجا مقایسه ی قابلیتها و تواناییها نیست ، اینجا یه نفر میاد میگه من از کاپشن لئون خوشم اومده پس دوسش دارم یا مثلا من از بازوان کریس خوشم میاد،برای همین دوست دارم بهش رای بدم(همین ! ) نمی خواد توصیف کنین کی بهتره ، به هر حال هر کدوم نقشی دارن ، خوبی ها و ضعفی دارن ، چه بحثی شده این که دوباره همدیگرو به تمسخر بگیرین

ترجیح بدی(میگم شخصیت داستانی نه گیم پلی بعدم قیافه رو نمیگم چون هرکس از نظر قیافه ای از یه نفر خوشش میاد)دیگه معلومه کاری به داستان و محتوای بازی نداری زوم کردی رو قیافه لیون.