X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شخصیت ها از داخل یک بازی باشن بهتره. آخه ورجیل یهویی بیاد جلو وسکر؟ :دی
هر كسي رو بزارین با توجه به پست های قبلی جنگ و دعواس ،تا وقتی که بعضیا دیدشون رو در خصوص این پست عوض نکنن

اوکی ، خوب من فکر کنم فعلا از سری RE بیایم بیرون بهتره
میریم سراغ سری DMC
اوکی ؟!!
اگه نظری دارین بدین

اوکی ، خوب من فکر کنم فعلا از سری RE بیایم بیرون بهتره
میریم سراغ سری DMC
اوکی ؟!!
اگه نظری دارین بدین
بله
موافقم! البته با توجه به این گفته:
شخصیت ها از داخل یک بازی باشن بهتره. آخه ورجیل یهویی بیاد جلو وسکر؟ :biggrin1:

بچه ها نظر سنجی عوض شد ولی انگار یه مشکلی داره هنوز!!!
کسی می تونه رای بده !!!

بچه ها نظر سنجی به روز شد !!!
ممنونم از آقا آریای گرامی (Dinasour) و آقا امین (pandora tomorrow)
و بالاخره دو شرکت کننده ی جدید :از بازی محبوب Devil May Cry

wp252783_2.jpg

Dante Vs. Vergil
خب جمع بندی دلایل نظر سنجی هفته ی گذشته که مربوط به دانته میشد(Dante Vs.Vergil)
کلا 53 نفر در نظر سنجی هفته ی گذشته با حضور دو کاراکتر از سری Devil May Cry
شرکت کردن که 38 نفر به دانته (کاراکتر اصلی سری dmc) و 15 نفر به ورجیل (کاراکتر منفی در DMC3 رای دادن )
دانته بیشتر رای آورد چون از نظر طرفداراش:
1. یکی از بیخیال ترین و در عین حال قویترین شخصیت هاییه که توی دنیای گیم دیدم
2. شخصیت پردازی فوق العاده که بدون شک هر کسی رو توی اولین برخورد به خودش جذب میکنه
3. به جز مسائل خانوادگی ( اونم با ورجیل ) هیچ چیزی رو جدی نمیگره و همه رو سرکار میزاره
4. از لحاظ تیپ و ظاهر هم که اصلا احتیاج به تعریف نداره ( چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است )
5. نیمه انسانیش رو به نیمه شیطانیش ترجیح میده و سعی میکنه از بخش شیطانیش دوری کنه
6. هرگز حاظر نیست آدم بکشه هرچند قبول داره بعضی وقت ها آدم ها از شیاطین هم بدترند

آخرین ویرایش:
صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن
این نظر سنجی قبلی انقضاش قرار بود چند روز دیگه باشه
احتمالا مشکل از منه که از dmc خوشم نمیاد برم خودمو اصلاح کنم ولی فعلا توی این نظر سنجی شرکت نمی کنم

دوستان دلیل طرفداری فراموش نشه !!! می بینم که دانته بیشتر رای اورد !!!
دلایلش رو بگین دیگه !!

خب جمع بندی دلایل بیشترین رای دفعه ی قبل که مربوط به لئون میشه نظر سنجی Leon Vs.Chris از سری Re)
کلا 144 نفر در نظر سنجی ما شرکت کردن ، که حدود 84 نفر اگه اشتباه نکنم به لئون کندی رای دادن و 60 تا هم کریس ردفیلد رای آورد !!
که خب یه سری بحثهایی هم در گرفت ولی به هر حال در جنگ بین این دو از نظر طرفداری لئون بیشتر رای آورد بدلیل:
1- شخصیت پردازی کامل و منحصر به فرد در سری Re
2- ظاهر و لباس و استایل خوب
3- جسور بودن
4- هوش و ذکاوت

اینا بیشترین دلایلی بود که توسط طرفداران مطرح شد

Vergil: Foolishness dante, Foolishness
طرفدارایه دانته!!! بدانند و آگاه باشند که ورجیل یه فیلسوف مبارز بود! نه مثه دانته یه علافه مبارز
این اولین دلیل :دی

دوستان دلیل طرفداری فراموش نشه !!! می بینم که دانته بیشتر رای اورد !!!
دلایلش رو بگین دیگه !!

خب جمع بندی دلایل بیشترین رای دفعه ی قبل که مربوط به لئون میشه نظر سنجی Leon Vs.Chris از سری Re)
کلا 144 نفر در نظر سنجی ما شرکت کردن ، که حدود 84 نفر اگه اشتباه نکنم به لئون کندی رای دادن و 60 تا هم کریس ردفیلد رای آورد !!
که خب یه سری بحثهایی هم در گرفت ولی به هر حال در جنگ بین این دو از نظر طرفداری لئون بیشتر رای آورد بدلیل:
1- شخصیت پردازی کامل و منحصر به فرد در سری Re
2- ظاهر و لباس و استایل خوب
3- جسور بودن
4- هوش و ذکاوت

اینا بیشترین دلایلی بود که توسط طرفداران مطرح شد

HELL YEAH.....
قابل توجه کریس محمد خان ردفیلد....
LEON WON..... ANYTHING ELSE BUDDY??? ANY PROBLEM

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

من با اینکه دانته رو می پرستم... (نه به اندازه ی Leon....) اما به Vergil رای دادم... واقعا یه ضد قهرمان ColdBlood بود.... و یه استاد بی چون چرا.... و صد البته بسیار با تجربه در اوج جوانی...

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن صبر کن
این نظر سنجی قبلی انقضاش قرار بود چند روز دیگه باشه
احتمالا مشکل از منه که از dmc خوشم نمیاد برم خودمو اصلاح کنم ولی فعلا توی این نظر سنجی شرکت نمی کنم
راست میگه ... من اعصابم خورده که به Leon نتونستم رای بدم.... اما حال می کنی... ببین Chris کجای کاره که با اینکه خیلی از فن های Leon رای ندادن هنوز..... چی بگم آخه؟؟؟

میبینم که دانته ایا فقط میان رأی میدنو میرن!!! و هیچ حرفی برای وایستادن جلویه ورجیل اعظم ندارن :دی

خب الان دقیقا به جایی رسیدم که فریاد بزنم :

ای طرفداران دانته ی شماره ی 3 کجایید ! برخیزید و از دانته ی خود حمایت کنید هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم

تصمیم سختی بود ولی به دانته رای دادم

دلیل هم میخواد ؟! خب بزار ببینم چه دلایلی دارم :

1. یکی از بیخیال ترین و در عین حال قویترین شخصیت هاییه که توی دنیای گیم دیدم
2. شخصیت پردازی فوق العاده که بدون شک هر کسی رو توی اولین برخورد به خودش جذب میکنه
3. به جز مسائل خانوادگی ( اونم با ورجیل ) هیچ چیزی رو جدی نمیگره و همه رو سرکار میزاره
4. از لحاظ تیپ و ظاهر هم که اصلا احتیاج به تعریف نداره ( چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است )
5. نیمه انسانیش رو به نیمه شیطانیش ترجیح میده و سعی میکنه از بخش شیطانیش دوری کنه
6. هرگز حاظر نیست آدم بکشه هرچند قبول داره بعضی وقت ها آدم ها از شیاطین هم بدترند
7. Rebellion

اما احساسی بدی دارم که به وجیل رای ندادم و گفتم چند تا ازصفات ورجیل رو برای کسایی که نمیشناسنش بگم :

1. یکی از فلسفی ترین شخصیت های منفی ایی که توی صنعت گیم دیدم ( به نظرم بعد از وسکر محبوب ترین هم باشه )
2. تنها شخصیتی که نه تنها جلوی دانته کم نمیاورد بلکه خیلی راحت شوخی های دانته رو جواب میداد
3. بر عکس دانته همیشه جدیه و برای رسیدن به هدفش حاظر هرکاری بکنه ( حتی کشتن برادر دوقولوش (دانته) )
4. با وجود اینکه خیلی قویه و تنها کسیه که میتونه با دانته رقابت کنه اما هنوز هم به دنبال قدرته
5. پدرش رو تحسین میکنه و میخواد از اون سبقت بگیره
6. خوی شیطانیش رو به انسانیتش ترجیح میده
7. Yamato

خب اول دلایل خودم :
من به دانته رای دادم (هر چند ورجیل هم برام مورد احترامه) اما :
1- ما دانته رو تو شماره 1 شناخیتم و در شماره ی 3 در مقابل ورجیل یه بعد دیگه ای از این کاراکتر محبوب رو دیدیم که برام خیلی جالب بود
2- شخصیت پردازی عالی (از نظر ظاهر استایل ، قیافه ، تیپ همه چی عالی)
3- شخصیت Care Free داشته و با بی تفاوتی و فان به همه چی نگاه می کنه
4- شوخ و بی نهایت جسور و عاشق دردسر
5- خانواده دوست و عاشق برادرش!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or