devil girl
کاربر سایت
دوستان اینجا ما شخصیتی رو با شخصیت دیگه مقایسه نمی کنیم و در مورد نقششون هم حرفی نمی زنیم فقط می خوایم بدونم کدوم کاراکتر طرفدار بیشتری داره و چرا ! نمی دونم به این واضحی دارم می گم این مسئله رو چرا بعضی ها هنوز نمی فهمن و دنبال مسخره کردن نظرات بقیه هستنحرف حق جواب نداره ، بعله همونطور که آرتاس هم گفت ملاک این نظر سنجی علاقه س ، حالا علاقه به هر چی... ، به قول آقا احد هم کسی که چیزی یا کسی رو دوست داره دیگه دوست داره و دوست داشتنش دلیلی هم می تونه نداشته باشه
ممنون که روشنش کردین پس دیگه بحثی نیست o:-)
خداییش تو بحث قبل هم من کوتاه اومدم ، من عذر خواهی کردم ، در حالیکه الان فکر می کنم واقعا بیهوده بوده و هنوز که هنوزه بعضی ها دارن به سلایق بقیه توهین می کنن و حتی حاظر نشدن به خاطر توهینی که به بقیه کردن یه معذرت خواهی خشک و خالی بکنن
اینجا مقایسه ی قابلیتها و تواناییها نیست ، اینجا یه نفر میاد میگه من از کاپشن لئون خوشم اومده پس دوسش دارم یا مثلا من از بازوان کریس خوشم میاد،برای همین دوست دارم بهش رای بدم(همین ! ) نمی خواد توصیف کنین کی بهتره ، به هر حال هر کدوم نقشی دارن ، خوبی ها و ضعفی دارن ، چه بحثی شده این که دوباره همدیگرو به تمسخر بگیرین