X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حرف حق جواب نداره ، بعله همونطور که آرتاس هم گفت ملاک این نظر سنجی علاقه س ، حالا علاقه به هر چی... ، به قول آقا احد هم کسی که چیزی یا کسی رو دوست داره دیگه دوست داره و دوست داشتنش دلیلی هم می تونه نداشته باشه
ممنون که روشنش کردین پس دیگه بحثی نیست o:-)
دوستان اینجا ما شخصیتی رو با شخصیت دیگه مقایسه نمی کنیم و در مورد نقششون هم حرفی نمی زنیم فقط می خوایم بدونم کدوم کاراکتر طرفدار بیشتری داره و چرا ! نمی دونم به این واضحی دارم می گم این مسئله رو چرا بعضی ها هنوز نمی فهمن و دنبال مسخره کردن نظرات بقیه هستن
خداییش تو بحث قبل هم من کوتاه اومدم ، من عذر خواهی کردم ، در حالیکه الان فکر می کنم واقعا بیهوده بوده و هنوز که هنوزه بعضی ها دارن به سلایق بقیه توهین می کنن و حتی حاظر نشدن به خاطر توهینی که به بقیه کردن یه معذرت خواهی خشک و خالی بکنن

اینجا مقایسه ی قابلیتها و تواناییها نیست ، اینجا یه نفر میاد میگه من از کاپشن لئون خوشم اومده پس دوسش دارم یا مثلا من از بازوان کریس خوشم میاد،برای همین دوست دارم بهش رای بدم(همین ! ) نمی خواد توصیف کنین کی بهتره ، به هر حال هر کدوم نقشی دارن ، خوبی ها و ضعفی دارن ، چه بحثی شده این که دوباره همدیگرو به تمسخر بگیرین

اینجا مقایسه ی قابلیتها و تواناییها نیست ، اینجا یه نفر میاد میگه من از کاپشن لئون خوشم اومده پس دوسش دارم یا مثلا من از بازوان کریس خوشم میاد،برای همین دوست دارم بهش رای بدم(همین ! ) نمی خواد توصیف کنین کی بهتره ، به هر حال هر کدوم نقشی دارن ، خوبی ها و ضعفی دارن ، چه بحثی شده این که دوباره همدیگرو به تمسخر بگیرین
خوب این رو از اول برای خیلی‌ها باید شفاف سازی می‌کردید. وگرنه دیگه هر کسی که به نوعی با سری رزیدنت اویل در ارتباط بوده از کلیدی تر بودن نقش کرس در این سری آگاهی داره. شما باید قید می‌کردید فقط از لحاظ طراحی شخصیت مقایسه بشند تا دوستان داستان بازی رو ملاک انتخاب قرار ندهند!

خب من به شخصه به کریس رای دادم ولی باید بگم که لیون از کریس پرطرفدار تره چون اکثرتون اویل بازی کردن رو از اویل4 شروع کردین. توی اویل 4 هم لیون بسیار جذاب طراحی شده بود بخصوص برای کسایی که اویل4 اولین اویلی بوده که بازی کردن. ولی اویل بازای قدیمی و حرفه ای به هر کاراکتری رای میدن به جز لیون!!!!
اگه مردید یه نظر سنجی بین لیون و وسکر کبیر بزارید!!!>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

خب من به شخصه به کریس رای دادم ولی باید بگم که لیون از کریس پرطرفدار تره چون اکثرتون اویل بازی کردن رو از اویل4 شروع کردین. توی اویل 4 هم لیون بسیار جذاب طراحی شده بود بخصوص برای کسایی که اویل4 اولین اویلی بوده که بازی کردن. ولی اویل بازای قدیمی و حرفه ای به هر کاراکتری رای میدن به جز لیون!!!!
تابلوئه دیگه چی میشه باز میان میگن رنگ کت لیان قشنگتره موهاش باحاله تو دل بروئه با دل و جراته زرنگه عاشقه:-&
اینا میشه ملاک و لیان رای بیشتری میاره
اسفندیار تو خودت دیدی من چه تعصبی دارم رو وسکر کبیر کلید نکن!!

اومدم بگم که من چرا لیان رای دادم
از وقتی شماره 2 اومد و من اونو بازی کردم از شخصیت لیان خوشم اومد
وقتی شماره 4 اومد لیان رو با اون گرافیک دیدم فکم خورد زمین و این شد که من لیان رای دادم

تابلوئه دیگه چی میشه باز میان میگن رنگ کت لیان قشنگتره موهاش باحاله تو دل بروئه با دل و جراته زرنگه عاشقه:-&
اینا میشه ملاک و لیان رای بیشتری میاره
اسفندیار تو خودت دیدی من چه تعصبی دارم رو وسکر کبیر کلید نکن!!

حامد جون حرفت رو قبول دارم ولی کسی که از نظر شخصیت داستان (نه گیم پلی) بین وسکر و لیون دومی رو انتخاب کنه بهتره اویل رو بزاره کنار و بازیه یک روزه بهاری با لیون رو بازی کنه.
چون وقتی لیون رو به وسکر و کریس و جیل :x ترجیح بدی(میگم شخصیت داستانی نه گیم پلی بعدم قیافه رو نمیگم چون هرکس از نظر قیافه ای از یه نفر خوشش میاد)دیگه معلومه کاری به داستان و محتوای بازی نداری زوم کردی رو قیافه لیون.

اینو میگی؟! به! :-/
دوست دارم یه نظرسنجی بزارن اینطوری: کدام کارکتر؟!
وسکر
باقی کارکترها
>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
از همین الان هم رو وسکر شرط میبندم :دی >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

اینو میگی؟! به! :-/
دوست دارم یه نظرسنجی بزارن اینطوری: کدام کارکتر؟!
وسکر
باقی کارکترها
>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
از همین الان هم رو وسکر شرط میبندم :دی >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
اخه کدوم ادم عاقلی میاد بین 2 کرکتر + و - نظر سنجی این جوری بزاره
باز بگید وسکر و نمسییس یه چیزی
یا وسکر و بقیه باس ها یه چیزی
لیان و وسکر =))=))=)):)):))
کریس و وسکر :)):)):))=))=))
جیل و وسکر و...

بیخیال شید بابا :دی وسکر رو با کارکتر دیگه مقایسه میکنید؟ :دی
آدم 10 تومنی رو با تراول مقایسه میکنه؟ :دی

بیخیال شید بابا :دی وسکر رو با کارکتر دیگه مقایسه میکنید؟ :دی
آدم 10 تومنی رو با تراول مقایسه میکنه؟ :دی
ببخشید !!!!! یعنی توهین بارز به ورجیل بزرگ !!! می خواین بگم طرفدارای ورجیل بریزن تو... نمی بینم دیگه...:d

ببخشید !!!!! یعنی توهین بارز به ورجیل بزرگ !!! می خواین بگم طرفدارای ورجیل بریزن تو... نمی بینم دیگه...:d
این ورجیل بزرگ تو ابهت و جذبه، انگشت کوچیکه وسکر کبیر هم نمیشه.
تنها شخصیت منفی‌ای که توانایی رقابت با وسکر رو داره فقط و فقط جوکر عزیزه.

این ورجیل بزرگ تو ابهت و جذبه، انگشت کوچیکه وسکر کبیر هم نمیشه.
تنها شخصیت منفی‌ای که توانایی رقابت با وسکر رو داره فقط و فقط جوکر عزیزه.
نه برادر شما DmC رو اونجور که ما دویل بازها می شناسیم و بازی کردیم بازی نکردی ، اتفاقا یه چیزی بگم(حالا دعوا نشه) احترام وسکر هم سره جاش اما ورجیل اصلا خلقتش جداس ، توی عالم دیگه ای سیر می کنه موجودیه واسه خودش که هیچ احدی نمی تونه جلوش وایسه(ورجیل یکی مثه کریس رو می خوره ها !) یعنی اینطوری !
البته جوکر هم که فرمودید بعله مثلا میشه وسکر رو با جوکر کنار هم گذاشت و مقایسه کرد اما ورجیل عوالمش جداست

می بینم که طرفدارای کریس چش منو دور دیدن :دی
بگم ؟؟؟؟ نه بگممممممم!!!!!!!؟؟؟:دی

می بینم که طرفدارای کریس چش منو دور دیدن :دی
بگم ؟؟؟؟ نه بگممممممم!!!!!!!؟؟؟:دی
:دی
بگوووووو!!! لیان یدونست!!!! :-bd
بشمر یک...
بشمر دو...
مییییییییییییییییییخوااااااااااااااااااااامت\m/\m/\m/\m/\m/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or